- 19 Ekim 2024
- 277
- 301
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.381
Ben ona iskambil ve kahve atmis biri olarak, degmez derim. Cunku ikisindede bana ayni sonucu verdi. Yani iki kati fazla odemek niye? Cidden degmiyo.Kendisi el falinda cok iddiali kendi fotografini da gönderiyormussun bi de sordugun kisinin fotografini ama emin olamadim. Olumsuz mu senin durumun?
Sifaver cok kisa bakiyo ve hicbi detaya deginmiyo. Pembeye baglamisti bende ve cook bekletioduTellwede sifaver, nevaser, azamim veya simay tekini deneyen oldu mu?
evt cnm ama kahvesi olumluyduKendisi el falinda cok iddiali kendi fotografini da gönderiyormussun bi de sordugun kisinin fotografini ama emin olamadim. Olumsuz mu senin durumun?
Olumlu oldu ozaman anladığıma göre?evt cnm ama kahvesi olumluydu
yok el falı olumsuzduOlumlu oldu ozaman anladığıma göre?
Yok yok yani gidişatı/sonuçyok el falı olumsuzdu
işte 2 ay kdr önceki olumlu yeni baktrdgm el olumsuzYok yok yani gidişatı/sonuç
Simay tekin zamanında şartlı fal bakmış bana beğenmemişimTellwede sifaver, nevaser, azamim veya simay tekini deneyen oldu mu?
Hakaret derken? Neler dedi? Şaka gibi gerçekten bazılarıBugün Amine altuna tarot attım. Kadın bana bildiğiniz hakaret etti kızlar. Destek bölümüne yazdım ve iade aldım.
Ben sormustum hassas bir konu zaten bence yanlış anlamış algı yapmış gibi geldi severim ben amineyi biraz fazla konuşur ama bilgili bı kız profosyoneldir yaniHakaret derken? Neler dedi? Şaka gibi gerçekten bazıları
Pardon algı yapmış derken beni mi kast ediyorsunuz siz? Kaç yıllık üyeyim niye algı yapayım bir falcı için? Kadın bana sesli falda hakaret etti ve fal sepeti kadını uyarıp falı iade etti. Asıl siz niye bu kadar savunuyorsunuz kendisini? Algıyı siz yapıyorsunuz. Haddinizi bilin!Ben sormustum hassas bir konu zaten bence yanlış anlamış algı yapmış gibi geldi severim ben amineyi biraz fazla konuşur ama bilgili bı kız profosyoneldir yani
Nasıl yani ,nedenki ?Özelden yazdım canım.
Hayatım komik misin senPardon algı yapmış derken beni mi kast ediyorsunuz siz? Kaç yıllık üyeyim niye algı yapayım bir falcı için? Kadın bana sesli falda hakaret etti ve fal sepeti kadını uyarıp falı iade etti. Asıl siz niye bu kadar savunuyorsunuz kendisini? Algıyı siz yapıyorsunuz. Haddinizi bilin!
Kadını yanlış anladığımı sana düşündüren nedir peki? Falımı sen mi dinledin? Ben mi dinledim? Memnun kalmadığım için değil bana hakaret ettiği için iade yaptılar. Falım olumsuz değildi bu arada. İnsanları yanlış yönlendiriyorsun. Emoji kullanımların ve tabirlerin de çok çiğ duruyor.Hayatım komik misin senkadını bariz yanlış anlamışsın gelmişsin burda yakiniyosun bende uzun süreli aboneyim gorusumu söyledim isteyen gitsin isteyen gitmesin bana ne falsepeti zaten memnuniyetsizlik durumunda iade yapar güvenilirdir sakin ol bizde boru degiliz burda değil mi görüşlerimizi illaki soylucez elde epi topu 10 kişi var biride o kızdır bana göre sevenide olur sevmeyeni de sen sevmessin ben severim
Canım gercekten objektifim ya... Hatta sana da söyledim ya bak bana bile saldiriyosun sırf düşüncemi söyledim diye hani yanlış anlama da tuhaf geliyo anladın mı anladım sen sevmiyosun ben de seviyorum saygı duy tamam de senin lafına laf soyleyemiceksek neden oturuma aciyosun canım benim tabiki siyah diyen de olur beyaz diyen de, fazla mı abartiyosun acaba...Kadını yanlış anladığımı sana düşündüren nedir peki? Falımı sen mi dinledin? Ben mi dinledim? Memnun kalmadığım için değil bana hakaret ettiği için iade yaptılar. Falım olumsuz değildi bu arada. İnsanları yanlış yönlendiriyorsun. Emoji kullanımların ve tabirlerin de çok çiğ duruyor.
Şaşkınlıkla yorumları takip ediyorum.Kadını yanlış anladığımı sana düşündüren nedir peki? Falımı sen mi dinledin? Ben mi dinledim? Memnun kalmadığım için değil bana hakaret ettiği için iade yaptılar. Falım olumsuz değildi bu arada. İnsanları yanlış yönlendiriyorsun. Emoji kullanımların ve tabirlerin de çok çiğ duruyor.
Sen bana algı yapıyor dersen cevabını alırsın. Asıl saldıran ve avukat gibi falcıyı savunan sensin. Hiç tekin bir tip değilsin. Amine altun ile bir bağlantın olduğunu düşünüyorum. Artık yazma bana. Falımı dinlemiş gibi bilmiş bilmiş yorum yapma.Canım gercekten objektifim ya... Hatta sana da söyledim ya bak bana bile saldiriyosun sırf düşüncemi söyledim diye hani yanlış anlama da tuhaf geliyo anladın mı anladım sen sevmiyosun ben de seviyorum saygı duy tamam de senin lafına laf soyleyemiceksek neden oturuma aciyosun canım benim tabiki siyah diyen de olur beyaz diyen de, fazla mı abartiyosun acaba...
Pardon yeni üyesiniz daha ve ilk mesajınız bile benim yaşadığım durum ile ilgili. Sizi Amine hanım mı gönderdi?Şaşkınlıkla yorumları takip ediyorum.
Bende fal baktırıyorum çok şaşırdım.
Bana hiç hakaret eden falcı olmadı hatta fal geçmişine baksam senin baktırdığın falcıyada baktırmışımdır.
Sadece konu neydi nasıl bir hakaret aldın ki şuan bile kızgınsın hemcinsine karşı bile yazdıkların kavga eder gibi