- 6 Şubat 2024
- 253
- 67
- 39
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.641
Ama sonucda adam barismak istiyormu?ben barışmak istemiyorum bende bitti tamamen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama sonucda adam barismak istiyormu?ben barışmak istemiyorum bende bitti tamamen
Denendi
Nasil buldunuz?
eger benim dedigim falciyi diyosaniz ben size numarasini vermedim? ki vermis olsaydim bile denemis olamazsiniz bende yazdim ablaya tek tik olduBende ole dusundum
Falci degil ama 300tl almis? Bide ustune .40dklik yorum atmis. Vay be.
dedigim gibi yasli bi kadin bakiyodu para almayip ne yapacakti kendinide naza cekmiyor arkadasima cok israr ettigi icin bakmamisti bu arada asla bi falciyi savunmuyorum sizin uslubunuz yanlis geldigi icin kendimi acikliyorum buradaki bir suru insanin gunahina girmek istememTmm olabilir ama bu teyzemiz hem indriyo cebine yuzleri hemde ihk mihk edio, naza cekio kendini talep olunca? Ya adam akilli yap sahtekarligini yada hic bulasma.
hayir,istemezde cok fazla gururunu kirdimAma sonucda adam barismak istiyormu?
Özür dile nolcak seviyorsanhayir,istemezde cok fazla gururunu kirdim
Cok özel olmassa gururunu kirdim derken ne yaptiniz yani?hayir,istemezde cok fazla gururunu kirdim
Bende merak ettimCok özel olmassa gururunu kirdim derken ne yaptiniz yani?
Yani bence aldatma yoksa her şey affedilir diye düsünüyorumBende merak ettim
bi tarışma yaşamıştık o hiç bişey yapmamıştı aslında ben çocukluk yaptım hassas noktalarından vurdum onu olayı büyütüp çok kez arkadaşlarına karşı da küçük düşürdüm ve kendisi yüksek rütbeli subay saygı disiplin her şeyden önce gelir onun için ondan mıdır bilmem aşırı gururluydu kırılma noktamız ise o kuzey ırakta görev yapıyor sürekli hayati riski olan operasyonlara gidiyor ve tim komutanı en son operasyona gittiğinde her yerden engellemiştim onu oda helallik istemek için beni tim arkadaşından aramıştı açmadım telefonu mesaj olarak arkadaşına beni bir daha rahatsız etmesin görevini yapsın yazmıştım onun emri altındaki birine onu küçük düşürdüm aslında o günden beri hiç iletişimimiz olmadı numarasını değiştirmiş sosyal medya kullanmıyordu zaten umudumda yok şuan anlatamayacağım kadar pişmanım öyle birini kırdığım için o çok farklıydı diğer erkekler gibi değildi tamamen benim aptallığımCok özel olmassa gururunu kirdim derken ne yaptiniz yani?
Off biliyorum bu duyguyu, bende daha önce cok iyi kapli masum birine sirf serefsiz eski sevgilim bana yazdi ve o iyi kalpli adam bana daha fazla yazmasin diye yapmistim… ve sonra tekrar konusmaya calistim onla ama o istememisti…bi tarışma yaşamıştık o hiç bişey yapmamıştı aslında ben çocukluk yaptım hassas noktalarından vurdum onu olayı büyütüp çok kez arkadaşlarına karşı da küçük düşürdüm ve kendisi yüksek rütbeli subay saygı disiplin her şeyden önce gelir onun için ondan mıdır bilmem aşırı gururluydu kırılma noktamız ise o kuzey ırakta görev yapıyor sürekli hayati riski olan operasyonlara gidiyor ve tim komutanı en son operasyona gittiğinde her yerden engellemiştim onu oda helallik istemek için beni tim arkadaşından aramıştı açmadım telefonu mesaj olarak arkadaşına beni bir daha rahatsız etmesin görevini yapsın yazmıştım onun emri altındaki birine onu küçük düşürdüm aslında o günden beri hiç iletişimimiz olmadı numarasını değiştirmiş sosyal medya kullanmıyordu zaten umudumda yok şuan anlatamayacağım kadar pişmanım öyle birini kırdığım için o çok farklıydı diğer erkekler gibi değildi tamamen benim aptallığım