- 28 Temmuz 2021
- 108
- 126
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.361
Anda bende de bilmistiNamaste yi metak ettim bu arada, falı çıktı mı sayılır? Bende an’da baya bilmişti
Astroda kimi önerirsiniz? Bana sonuc lazim gidisat önemli degil
Nasıl hakaretBugün Amine altuna tarot attım. Kadın bana bildiğiniz hakaret etti kızlar. Destek bölümüne yazdım ve iade aldım.
Özelden yazdım canım.Nasıl hakaret
Ben azamime baktirdim bence iyidi ama vadesine var daha o yüzden emin olamadim. Anlik iyi gibi ve burada bi kac kisiye ciktigini okudum. Bilmiyorum umarim cikarTelwede serüven dışında önerdiğiniz var mj
Ne yazmış ki?Bugün Amine altuna tarot attım. Kadın bana bildiğiniz hakaret etti kızlar. Destek bölümüne yazdım ve iade aldım.
Ben bir sefer kahve baktırdım eh işte. Byvden kimseyi beğenmedim.Byv Berke el fali atan var mi? Hangi fali iyi?
bende kahvesi daha iyiydi el falı olumsuzduByv Berke el fali atan var mi? Hangi fali iyi?
Ben kahve falını aşırı beğenmiştim, el falını bilmiyorumByv Berke el fali atan var mi? Hangi fali iyi?
Kendisi el falinda cok iddiali kendi fotografini da gönderiyormussun bi de sordugun kisinin fotografini ama emin olamadim. Olumsuz mu senin durumun?bende kahvesi daha iyiydi el falı olumsuzdu
Ben begenmemistim. Karsi tarafin sadece ismini ve dogum tarihini verip, ilerisi icin ne goruyorsunuz diye sormustum. Tek tuk bildigi seyler oldu ama ayri oldugumuzu goremedi. Birlikteymisiz gibi yorumladi falimiGizem duruya baktıran var mı? İndirim var instagram kanalında denemeye değer mi?