- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.401
Kızlar Amine Altun ben de patlamıştı bu arada, gayet pembe tablo çizen bir arkadaşımız...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana söyledikleri de gayet olumluydu bazıları olumsuz şeyler söylediği için kadın hakkında yorum yaptığımı sanmasın. direkt hakaret ettiği için yorum yaptım.Kızlar Amine Altun ben de patlamıştı bu arada, gayet pembe tablo çizen bir arkadaşımız...
Ayy bulsak keske yaTellwede eskiden medyum selena diye bir yorumcu varmis cogu kisiye cikmis. Ama 8 yildir girmemis sisteme. Hatta bu forumda okumustum biri kizina ulasip ne zaman geri döner diye sormus. Bilginiz var mi baska yerde bakim yapiyor mu? Nasil ulasabiliriz?
Ares ros benceAstroda Simon mu, Hale mi, Ares mi, Nermin mi?
Eski yorumlarda biri instagramdaki Taroticha olabilir demiş ama instagramda da ne medyum selena ve Taroticha ismiyle biri var? Buleak keşke.Ayy bulsak keske ya
Size cikti mi? Vadeleri cikiyor mu?Ares ros bence
Bende ilk falı çıkmıştı o zaman diliminde. sonrasında baktırdıklarım da tutarlıydı. Hatta bence astrocenter da aranabilecek tek erkek diye düşünüyorumSize cikti mi? Vadeleri cikiyor mu?
Bana pembe tablo cizmisti cikmadiNevin güle baktıran var mı?
anı nasıl peki?Bana pembe tablo cizmisti cikmadi
eh yani bence sorularimdan yürüdüanı nasıl peki?
Ocak-subati bekle benim durumum belli olsun liste hazirlicamDenemeye değmez o zaman. Çok teşekkürler. Fal sepeti, astro ve telwe dışında instagram ya da maille önerebileceğiniz iyi biri var mı? Ben çok kişiye baktırdım ama içime tam sinen kimse olmadı. O nedenle ana konuda dediği çıkan eskilerden yeşilçingene gibi birini arıyorum.
Chitra ya maille baktırdım gerçekten iyi gibi ama vadesine var ve ben sabırsızım. Ufak tefek detaylar bilenler var ama çoğu yazılmış zaten. Örneğin medyum nameste geçmişte bende çok iyiydi. alin toprak ufak hastalığımı bildi.
İnstagram ya da twitterdan baktırdklrınız var mı? Onlar için beklemeden tavsiye alabilirimOcak-subati bekle benim durumum belli olsun liste hazirlicam
Twitterda merkür kedisi var ona baktirdim iyidi o %70 cikti diyebilirimİnstagram ya da twitterdan baktırdklrınız var mı? Onlar için beklemeden tavsiye alabilirim
Twitterda merkür kedisi var ona baktirdim iyidi o %70 cikti diyebilirim
bana olumsuz konusmustu 3 sene önce ve olumsuz oldu zaten ama tekrardan baktirmadimmerkur kedisi beni eski sevgilimle evlendirmisti. cok sadik harika mukemmel aklinda tek sen varsin filan dedigi adam beni aldattigi icin ayrilmistik donucek gorursun demisti
bana olumsuz konusmustu 3 sene önce ve olumsuz oldu zaten ama tekrardan baktirmadim