-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.341
Sanırım sorunuz üzerinden ilerlemiş
Bana da yaptısoruyu benden kopyala yapıştır yaptı resmen
bence sonuc onun dedigi gibi olacak ama sürec öyle olmayacak.Byv gökçe hakkında ne düşünüyorsunuz?
Fal sepetindeki sürekli baktırdıklarınız varmı?Bana yorumcularin %50 olumlu %50 olumsuz konustular. Benim durumum o kadar olumsuz degil aslinda hatta su an olumlu olmaya basladi baya. Ama sorularimi okursaniz sizde olumsuz yorum yapardiniz cünkü olay disardan cok olumsuzmus gibi görünüyor ki öyle degil. En gec vade subat sonu o zamana kadar bekleyin cok uzun bir liste hazirlayacam. Bu durumu öngörmek icin gercekten hissiyatin olmasi lazim o yüzden ben kimlerle devam edip etmeyecegimi anlayacam
Ben orayi biraktim maalesef iyi yorumcuya denk gelmedim. Ama belki cikan fal olur ordan subatta yazarim listeye.Fal sepetindeki sürekli baktırdıklarınız varmı?
Genel olarak çoğu falcının bir halt bilmediği ve bizi maddi manevi tüketip oyalama konusuna katılıyorum ancak bu kadar olgunluğa erişmişken marsı bu kadar savunmanıza anlam veremedim. Enerjiniz uymuş olabilir, çoğu yorumcuya göre iyi olabilir ama tüm falcılar yalan bir tek Mars biliyor, görüyor olamaz. Muhtemelen sadece bu konuda denk geldi veya seninle enerjisi uyuştu bir başkası başkası ile uyuşacak diye düşünüyorum.Uzun zamandır baktırmıyorum, son durumu buradan yazmıştım. Mantıkla yürüyen o kadar çok falcı oldu ki benim sürecimi ve sonucu bilen bi tek marstı ve onun bilmesini de hiç istemezdim o ayrı
Daha önce de yazmıştım milletin eğleniyor dediği zamanlarda mars bana sağlık sorunu yaşıyor demişti ve birkaç gün sonra ameliyat geçirdiğini öğrendim. Bunun gibi çok fazla bildiği durum yaşadım. Burada çok fazla anı bilen falcı konusu geçiyor, bizim zihnimizde geçen yorumları, kişinin karakterini falcı yorumlayınca aaa anı biliyor deniyor, anı bilmek benim zihnimi okumaksa bu kendini kandırmak oluyor kızlar ve ben çok uzun süre bu rüyayı yaşadım. Duygu deniz çıkmazsa söyle fallarını iade ederim dedi, çıkmayınca üzerine yattılar tabii, duygu deniz, gül, elena, ahu yaldız, berk , gökçe , melih heralde adı en çok geçen kişilerdi biri bile işte o an dediğimiz şeyi bilemedi sadece benim bilinçaltımdan yola çıkıp yorumlar yaptılar. Maalesef yüzleştikten sonra hiç birinin bilemediğini gördüm. O kadar çok kişiye baktırdım ki bazen günde 2-3 tane ne korkunç günlermiş diyorum. Burada adı geçince marsa baktırmıştım hiç bi detay vermemiştim sonrasında da detay vermeden atmaya devam ettim ara ara, çıkan durumlar oldukça detay vermeye başladım karşı taraftan uzun süre haber alamıyordum, iletişim başlayınca ve ara ara da haber almaya başlayınca fallara baktım da sadece mars bilmişti. Enerji meselesi bunu hep derim ama marsın kısa ve detaysız bakımı da olmuştu bana o zaman rahatsız olduğunu söylemişti. An ve sonrasında durum netleştikten sonra da bildiği şeyler oldu. özelden yazanlar olmuş artık nadir girdiğim için buradan yazayım dedimgeleceği bi tek Allah bilir tabii
Bunu da bildi mi sonucu bilen başkası oldu mu diye çok soruluyor bende sadece mars bilmişti yıllar önce de bu batağa girmiştim , artık tövbe ettim kızlar asla tavsiye falan değil mars sana bilir bana bilmez .. ama bana genel şeyler değil baya nokta atışı bildi.
Maddi manevi zarar fal olayı, enerjinizi yüksek tutup önüüze bakmanız en güzeli, senin olan seni bulur
Önce kendimizi sevelim, zaten kendini sevmeyeni kim sevsin? Bununla yüzleşelim.. kendini seven insan bu kadar fal baktırmaz kızlar
Ben böyle böyle uyandım
Hepiniz çok mutlu olun yeni yıl için şimdiden güzel bi adım atın
Eminim iyi gelecek güzel enerjilerde kalın, her şeyi zamana bırakın
Nerede baktırıyorsunuz?Ben orayi biraktim maalesef iyi yorumcuya denk gelmedim. Ama belki cikan fal olur ordan subatta yazarim listeye.
Nasıl konuştu sana anlık doğru mubence sonuc onun dedigi gibi olacak ama sürec öyle olmayacak.
AmaGenel olarak çoğu falcının bir halt bilmediği ve bizi maddi manevi tüketip oyalama konusuna katılıyorum ancak bu kadar olgunluğa erişmişken marsı bu kadar savunmanıza anlam veremedim. Enerjiniz uymuş olabilir, çoğu yorumcuya göre iyi olabilir ama tüm falcılar yalan bir tek Mars biliyor, görüyor olamaz. Muhtemelen sadece bu konuda denk geldi veya seninle enerjisi uyuştu bir başkası başkası ile uyuşacak diye düşünüyorum.
Olabilir o zaman tabii saygı duyuyorumAmamerolanay sadece ‘Mars hisli değil’ diyenlere cevap verdi. Ben merolanay’a bu konuda katılıyorum. Mars kesinlikle hisli sadece bazen enerji uymuyor. Geçen sayfalarda bi kaç kişi ‘Mars falcı değil’ yazınca, oda kendi görüşünü anlattı, bence art niyeti yok yani
Namaste yi metak ettim bu arada, falı çıktı mı sayılır? Bende an’da baya bilmiştiOlabilir o zaman tabii saygı duyuyorum
EvetKızlar bide merak ettiğim bişey var.. sanki hepimizin vadesi aralıksizinki de aralık mı?
Astro, byv ve Binnaz. Tellweyi de denedim ama orada hep enerjim uyusmadi diyip iptal ediyorlarNerede baktırıyorsunuz?
Ani belki %50 bildi. Bi kac yanlis seyler de dedi ve ben öyle olmadigini %100 biliyorum. Ama galiba sonuc onun dedigi gibi olacakNasıl konuştu sana anlık doğru mu