Fal Sepeti Deneyimleri

Bana yorumcularin %50 olumlu %50 olumsuz konustular. Benim durumum o kadar olumsuz degil aslinda hatta su an olumlu olmaya basladi baya. Ama sorularimi okursaniz sizde olumsuz yorum yapardiniz cünkü olay disardan cok olumsuzmus gibi görünüyor ki öyle degil. En gec vade subat sonu o zamana kadar bekleyin cok uzun bir liste hazirlayacam. Bu durumu öngörmek icin gercekten hissiyatin olmasi lazim o yüzden ben kimlerle devam edip etmeyecegimi anlayacam

Fal sepetindeki sürekli baktırdıklarınız varmı?

Genel olarak çoğu falcının bir halt bilmediği ve bizi maddi manevi tüketip oyalama konusuna katılıyorum ancak bu kadar olgunluğa erişmişken marsı bu kadar savunmanıza anlam veremedim. Enerjiniz uymuş olabilir, çoğu yorumcuya göre iyi olabilir ama tüm falcılar yalan bir tek Mars biliyor, görüyor olamaz. Muhtemelen sadece bu konuda denk geldi veya seninle enerjisi uyuştu bir başkası başkası ile uyuşacak diye düşünüyorum.

Bu arada arkadaşlar şu an sürekli sorduğum kişiyle alakalı bir bilgi öğrendim ben gayet de önemli bir şey benden sakladığı bir şey. Bende tim taşlar yerine oturdu ı konuda aydınlandım resmen Ama bunu tam doğru gören kimseeee olmamış muhtemelen kartlarla baktıkları için hepsi farklı yorumlamış ama Ayşe Narin muhtemelen bu olayı gördü, söylediklerini düşündüğümde medyum nameste çok yakın bir şey söyledi duygu deniz tam tersini söylemiş yine sallamış yani bu kadına şans vermekten bıkmıyorum ama diyeceğim şu ki artık fal enerji uyuşması ve kasinin gününde olması ile alakalı bazen dırugörü olmayabiliyor kabul etmesek de. Denk gelmek kısacası

Ama merolanay sadece ‘Mars hisli değil’ diyenlere cevap verdi. Ben merolanay’a bu konuda katılıyorum. Mars kesinlikle hisli sadece bazen enerji uymuyor. Geçen sayfalarda bi kaç kişi ‘Mars falcı değil’ yazınca, oda kendi görüşünü anlattı, bence art niyeti yok yani

Olabilir o zaman tabii saygı duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…