-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.401
İnanamıyorumSen bana algı yapıyor dersen cevabını alırsın. Asıl saldıran ve avukat gibi falcıyı savunan sensin. Hiç tekin bir tip değilsin. Amine altun ile bir bağlantın olduğunu düşünüyorum. Artık yazma bana. Falımı dinlemiş gibi bilmiş bilmiş yorum yapma.
Asıl kurulmuş olan sensin, tuhaf bir şekilde olayı çarpıtıp beni falcı hakkında algı yapmakla suçlayan da sensin. Evet yazma bana artık.İnanamıyorumsen kurulmussun sen söyledin ya anlattın ya bana delircem şimdi bana ne ya karışır buralar ben kaçar kaç yıllık üyeyim kaç kişiye baktırdım paylastim senin derdin başka bence başka bisey var şaşırdım böyle tepkilerine falan sen tuhafsin... Ne biliyim... Cevap vermem artık.
Canım benim algı yapmak derken diyorum ki sen anlattın ya olayı bana sen kötü xumleyi almışsın olayda biraz hassas sende hassasin uymamissiniz sen alinmissin ben benim gibiler karşılayabilir sen karsilayamamissin ay bana ne üzüldüm ama sana ben.. amine Altun haindir oldu muAsıl kurulmuş olan sensin, tuhaf bir şekilde olayı çarpıtıp beni falcı hakkında algı yapmakla suçlayan da sensin. Evet yazma bana artık.
Pardon yeni üyesiniz daha ve ilk mesajınız bile benim yaşadığım durum ile ilgili. Sizi Amine hanım mı gönderdi?
Algı yapmak insanları yanıltmak demektir. Ben kulaklarımla duyduğum kötü sözü olduğu gibi yazdım, kimseyi yanıltmadım. Senden başka kimse de falcıyı haklı bulmadı. Amine altun gerekli uyarıyı aldı fal sepetinden. Hain vs gibi ifadeler komik, kimse öyle bir şey demedi. Kullandığı kelimeye dikkat edecek. Bitti.Canım benim algı yapmak derken diyorum ki sen anlattın ya olayı bana sen kötü xumleyi almışsın olayda biraz hassas sende hassasin uymamissiniz sen alinmissin ben benim gibiler karşılayabilir sen karsilayamamissin ay bana ne üzüldüm ama sana ben.. amine Altun haindir oldu mu
Sen zaten onun fanısın. Böyle kötü bir reklama ihtiyacı varmış demek ki. Seni gözardı yapıyorum kendi kendine avukatlık yapmaya devam et. Sizin gibileri çok gördük forumda.Ay vallahi amine Altun fanı yaptın beni zorla farkında mısın kızın iyi reklamı oldu sayemizde sus artık
Ya geçmişine baksana sen sürekli milletle kavga kaos yeter artık bence.... Benimle kavga etmeye niye calisiyosun yok fanmisim yok avukatmisim bana ne ya topluma açık platformda sadece fikrimi açık bir şekilde dile getirdim, arkadaşım ben öğretim görevlisi bı insanım senin kaosuna düşmem ama naçizane fikrim senin terapistlik olduğun. Bitti...Sen zaten onun fanısın. Böyle kötü bir reklama ihtiyacı varmış demek ki. Seni gözardı yapıyorum kendi kendine avukatlık yapmaya devam et. Sizin gibileri çok gördük forumda.
Ya geçmişine baksana sen sürekli milletle kavga kaos yeter artık bence.... Benimle kavga etmeye niye calisiyosun yok fanmisim yok avukatmisim bana ne ya topluma açık platformda sadece fikrimi açık bir şekilde dile getirdim, arkadaşım ben öğretim görevlisi bı insanım senin kaosuna düşmem ama naçizane fikrim senin terapistlik olduğun. Bitti...
Kesinlikle...Kavga ve kaos çıkarmakla suçlayıp, terapistlik yani psikolojik sorunlu olduğumu iddia etmekte sana yakışırdı. Ben sana hakaret etmedim ama sen ediyorsun çok güzel herkes görsün senin bu karakterini. Sana neden tepki gösterdiğimi herkes anlamış oldu.NOKTA
bana söyledikleri de gayet olumluydu bazıları olumsuz şeyler söylediği için kadın hakkında yorum yaptığımı sanmasın. direkt hakaret ettiği için yorum yaptım.Kızlar Amine Altun ben de patlamıştı bu arada, gayet pembe tablo çizen bir arkadaşımız...
Ayy bulsak keske yaTellwede eskiden medyum selena diye bir yorumcu varmis cogu kisiye cikmis. Ama 8 yildir girmemis sisteme. Hatta bu forumda okumustum biri kizina ulasip ne zaman geri döner diye sormus. Bilginiz var mi baska yerde bakim yapiyor mu? Nasil ulasabiliriz?
Ares ros benceAstroda Simon mu, Hale mi, Ares mi, Nermin mi?
Eski yorumlarda biri instagramdaki Taroticha olabilir demiş ama instagramda da ne medyum selena ve Taroticha ismiyle biri var? Buleak keşke.Ayy bulsak keske ya
Size cikti mi? Vadeleri cikiyor mu?Ares ros bence
Bende ilk falı çıkmıştı o zaman diliminde. sonrasında baktırdıklarım da tutarlıydı. Hatta bence astrocenter da aranabilecek tek erkek diye düşünüyorumSize cikti mi? Vadeleri cikiyor mu?