Fal Sepeti Deneyimleri

İnanamıyorum sen kurulmussun sen söyledin ya anlattın ya bana delircem şimdi bana ne ya karışır buralar ben kaçar kaç yıllık üyeyim kaç kişiye baktırdım paylastim senin derdin başka bence başka bisey var şaşırdım böyle tepkilerine falan sen tuhafsin... Ne biliyim... Cevap vermem artık.

Asıl kurulmuş olan sensin, tuhaf bir şekilde olayı çarpıtıp beni falcı hakkında algı yapmakla suçlayan da sensin. Evet yazma bana artık.

Asıl kurulmuş olan sensin, tuhaf bir şekilde olayı çarpıtıp beni falcı hakkında algı yapmakla suçlayan da sensin. Evet yazma bana artık.
Canım benim algı yapmak derken diyorum ki sen anlattın ya olayı bana sen kötü xumleyi almışsın olayda biraz hassas sende hassasin uymamissiniz sen alinmissin ben benim gibiler karşılayabilir sen karsilayamamissin ay bana ne üzüldüm ama sana ben.. amine Altun haindir oldu mu

Algı yapmak insanları yanıltmak demektir. Ben kulaklarımla duyduğum kötü sözü olduğu gibi yazdım, kimseyi yanıltmadım. Senden başka kimse de falcıyı haklı bulmadı. Amine altun gerekli uyarıyı aldı fal sepetinden. Hain vs gibi ifadeler komik, kimse öyle bir şey demedi. Kullandığı kelimeye dikkat edecek. Bitti.

Sen zaten onun fanısın. Böyle kötü bir reklama ihtiyacı varmış demek ki. Seni gözardı yapıyorum kendi kendine avukatlık yapmaya devam et. Sizin gibileri çok gördük forumda.
Ya geçmişine baksana sen sürekli milletle kavga kaos yeter artık bence.... Benimle kavga etmeye niye calisiyosun yok fanmisim yok avukatmisim bana ne ya topluma açık platformda sadece fikrimi açık bir şekilde dile getirdim, arkadaşım ben öğretim görevlisi bı insanım senin kaosuna düşmem ama naçizane fikrim senin terapistlik olduğun. Bitti...

Kavga ve kaos çıkarmakla suçlayıp, terapistlik yani psikolojik sorunlu olduğumu iddia etmekte sana yakışırdı. Ben sana hakaret etmedim ama sen ediyorsun çok güzel herkes görsün senin bu karakterini. Sana neden tepki gösterdiğimi herkes anlamış oldu. NOKTA

Tellwede eskiden medyum selena diye bir yorumcu varmis cogu kisiye cikmis. Ama 8 yildir girmemis sisteme. Hatta bu forumda okumustum biri kizina ulasip ne zaman geri döner diye sormus. Bilginiz var mi baska yerde bakim yapiyor mu? Nasil ulasabiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…