- 15 Haziran 2024
- 236
- 181
- 18
- 25
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.341
Nasıl konuştu sana anlık doğru mubence sonuc onun dedigi gibi olacak ama sürec öyle olmayacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl konuştu sana anlık doğru mubence sonuc onun dedigi gibi olacak ama sürec öyle olmayacak.
Ama merolanay sadece ‘Mars hisli değil’ diyenlere cevap verdi. Ben merolanay’a bu konuda katılıyorum. Mars kesinlikle hisli sadece bazen enerji uymuyor. Geçen sayfalarda bi kaç kişi ‘Mars falcı değil’ yazınca, oda kendi görüşünü anlattı, bence art niyeti yok yaniGenel olarak çoğu falcının bir halt bilmediği ve bizi maddi manevi tüketip oyalama konusuna katılıyorum ancak bu kadar olgunluğa erişmişken marsı bu kadar savunmanıza anlam veremedim. Enerjiniz uymuş olabilir, çoğu yorumcuya göre iyi olabilir ama tüm falcılar yalan bir tek Mars biliyor, görüyor olamaz. Muhtemelen sadece bu konuda denk geldi veya seninle enerjisi uyuştu bir başkası başkası ile uyuşacak diye düşünüyorum.
Olabilir o zaman tabii saygı duyuyorumAma merolanay sadece ‘Mars hisli değil’ diyenlere cevap verdi. Ben merolanay’a bu konuda katılıyorum. Mars kesinlikle hisli sadece bazen enerji uymuyor. Geçen sayfalarda bi kaç kişi ‘Mars falcı değil’ yazınca, oda kendi görüşünü anlattı, bence art niyeti yok yani
Namaste yi metak ettim bu arada, falı çıktı mı sayılır? Bende an’da baya bilmiştiOlabilir o zaman tabii saygı duyuyorum
EvetKızlar bide merak ettiğim bişey var.. sanki hepimizin vadesi aralık sizinki de aralık mı?
Astro, byv ve Binnaz. Tellweyi de denedim ama orada hep enerjim uyusmadi diyip iptal ediyorlarNerede baktırıyorsunuz?
Ani belki %50 bildi. Bi kac yanlis seyler de dedi ve ben öyle olmadigini %100 biliyorum. Ama galiba sonuc onun dedigi gibi olacakNasıl konuştu sana anlık doğru mu
Anda bende de bilmistiNamaste yi metak ettim bu arada, falı çıktı mı sayılır? Bende an’da baya bilmişti
Astroda kimi önerirsiniz? Bana sonuc lazim gidisat önemli degil
Nasıl hakaretBugün Amine altuna tarot attım. Kadın bana bildiğiniz hakaret etti kızlar. Destek bölümüne yazdım ve iade aldım.
Özelden yazdım canım.Nasıl hakaret