- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #16.801
En sevmedigim erkek ozelliklerii.. cok yorar boylesiAslında ben kırıcı konuşmamıştım, kendisi fazla alıngan bir insanilişkide rolleri değiştiğimizi düşünüyordum. Kendisi sürekli küsen, trip atan, alınan bir insandı. Ben de onun gönlünü yapmaya çalışıyordum
Mars hepmi acik kapi birakirMars hala aramızda bir şeyler olabileceğini ama zamana bırakmam gerektiğini söyledi bu sefer
Kac aydir baktirmiyorsunuz?Kızlar aselo begenmeyenler var ama bana verdıgı tarıhler cıkıyor ya kavga olacak 6-16 kasım arası patlayacaksın tap noktanız dedı oldu yıne 6 kasımdan sonra ıletısıme gececek falan dedı oda oldu ya bana cok cok ozenerek baktı bılmıyorum ama 21 kasımı beklıyotum suan sonrası ıcın yumusama var ıkı taraf ıcınde dedı ve bende fal baktırmayı komple bıraktım emın olum hersey bıraktıgınız an rayına oturuyor olumlu yada olumsuz zaten baktırcak guzel falcıda yok mola verın derım bana cok ıyı geldı hıc baktırasımda gelmıyor
Aselo kim ? Hangı uygulamada ?Kac aydir baktirmiyorsunuz?
Bilmiyorum ben kac aydir baktirmadigini sordum ara verdi dedi ya ondan bende iki ay baktirmamisdim gelismeler olmusdu ama sorna hemen gene baktridim kene iletisim kesildi acaba negativ enerjimi oluyo ne oluyor anlamadimAselo kim ? Hangı uygulamada ?
Asel Cihan-fal sepetindeAselo kim ? Hangı uygulamada ?
Bende austostan ekime kadar baktirmamisdim ve gelismeler olmusdu fal baktirdikdan sorna gene kötü oldu ya keske baktirmasaydim bende iki haftadir baktirmiyorum ve insallah bende baktirmicam hatta sildim komple fal sepetini hesabimida sildim bakalimCanım agostostan ekkme kadar baktıdmamıstım dedıgın gıbı yıne baktıddım bır haftadır baktırmıyorum ve sorunlar suan o cıkmaz donguden cıktı dıyebılırım cok fazla cevremde zaten fal baktırma olacaksada olmaz dıyen vardı artık ınanmaya basladım inşallah daha baktırmayı dusunmuyorum
Birsey sorucakdim sende bosanma yok demisdi gül ne oldu acaba cikdimi biseylerCanım agostostan ekkme kadar baktıdmamıstım dedıgın gıbı yıne baktıddım bır haftadır baktırmıyorum ve sorunlar suan o cıkmaz donguden cıktı dıyebılırım cok fazla cevremde zaten fal baktırma olacaksada olmaz dıyen vardı artık ınanmaya basladım inşallah daha baktırmayı dusunmuyorum
Suan hala net bısey yok canım dava falan acılmadı ama bı sonucasa varmadı barısmıyoruzda bosanmıyoruzda ıletısımde cok sık kurmuyoruz suan dusunme asamasındayız dıyım yanıBirsey sorucakdim sende bosanma yok demisdi gül ne oldu acaba cikdimi biseyler
Cocuk varmi ay insallah barisirsiniz tabiki istiyorsanSuan hala net bısey yok canım dava falan acılmadı ama bı sonucasa varmadı barısmıyoruzda bosanmıyoruzda ıletısımde cok sık kurmuyoruz suan dusunme asamasındayız dıyım yanı
EvetKizlar ahu yaldiz baktirdinizmi hic?
Nasildi
Bitanem bende dedikleri çıktı sen baktırdin miNasildi
Ben beğenmedim onu.Nasildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?