Fal Sepeti Deneyimleri

Kızlar aselo begenmeyenler var ama bana verdıgı tarıhler cıkıyor ya kavga olacak 6-16 kasım arası patlayacaksın tap noktanız dedı oldu yıne 6 kasımdan sonra ıletısıme gececek falan dedı oda oldu ya bana cok cok ozenerek baktı bılmıyorum ama 21 kasımı beklıyotum suan sonrası ıcın yumusama var ıkı taraf ıcınde dedı ve bende fal baktırmayı komple bıraktım emın olum hersey bıraktıgınız an rayına oturuyor olumlu yada olumsuz zaten baktırcak guzel falcıda yok mola verın derım bana cok ıyı geldı hıc baktırasımda gelmıyor

Kac aydir baktirmiyorsunuz?

Canım agostostan ekkme kadar baktıdmamıstım dedıgın gıbı yıne baktıddım bır haftadır baktırmıyorum ve sorunlar suan o cıkmaz donguden cıktı dıyebılırım cok fazla cevremde zaten fal baktırma olacaksada olmaz dıyen vardı artık ınanmaya basladım inşallah daha baktırmayı dusunmuyorum

Bende austostan ekime kadar baktirmamisdim ve gelismeler olmusdu fal baktirdikdan sorna gene kötü oldu ya keske baktirmasaydim bende iki haftadir baktirmiyorum ve insallah bende baktirmicam hatta sildim komple fal sepetini hesabimida sildim bakalim

Birsey sorucakdim sende bosanma yok demisdi gül ne oldu acaba cikdimi biseyler

Falbahçemde fal baktırdınız mı hiç?Bugün öylesine girdim vera diye bi kadını aradım.Bayağı nokta atışlıydı. Tabi benim için sürecin dediği gibi gitmesi daha çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…