- 19 Ekim 2024
- 110
- 94
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.661
Ben bu sabah baktirdim. Cok genel bi yorumdu. Herkese uyabilecek seyler soyledi. 8dklik falin 2dksi tarihde karar vermeye calisarak gecti. Yok Araligin 6si yok 12side olabilir ya biz buna Aralik 1-12 arasi diyelimde karar kildi en son.Arkadaşlar Asele baktırıp memnun kalmayan yok herhalde okuduğum yorumlara göre öyle düşünüyorum
Ayrilcaginizi bildi yani gül demir of allahimo dönem öylesine baktırmıştım ve sorun yokken aniden ayrılık yaşiycaksınız demişti. bir ay sonra filan sevgilimle ayrıldık
yok kiz bende ondan yazdigina guldum cumburlop hemen gul hanimSence yanlış mı düşünüyorum
Hahahahahahahah kahkaha attim yaaa aynen canım hosgeldin biz düstük bu batakliga cikamiyoruzHshshs hoş geldin bataklığa
Offff ilk bu foruma düştüğümü hatırlıyorumHahahahahahahah kahkaha attim yaaa aynen canım hosgeldin biz düstük bu batakliga cikamiyoruz
ne kastettin?kastettigini anlamadin kuzum
ne kastettin?
Fal sepeti , Binnaz , Tellwe, astrocenter ve daha nicelerine baktırmış biri olarak en berbat sitenin/uygulamanın fal sepeti olduğunu net bir şekilde diyebilirim . Ben de ilk yorumları okuyunca atlayıp baktırıyordum çıktı denilenlere , anı bildi diyenleri . İndirmişsen ve son dönem konuşulan gül demire atmışsan bence geri sil o uygulamayı çünkü bu işi gerçek anlamda yapan bir tek kişi bile yok o sitede . Spesifik geçmişe ve ana bağlı detaylar bilenler olabilir ve fal enerji işi de olabilir ama ben hazirandan beri bu forumdayım her şeyiyle şu kişi tutturdu diyen belki 3-5 kişi ya gördüm ya görmedim.Kızlar ben fal sepetini daha dün indirdim ilk falımı gül demire attım baya bildiği şeyler oldu ama vade vermedi ümitlenmiştim ama buraya yazılanları okuduktan sonra modum düştü.
siz kimleri önerirsiniz çıkanlar kimler oldu
Twitterde dediğiniz o iki kişi kim ? Onlarıda deneyeyim bitwitterda abartılanların hepsi çöp. orda 2 kişi dışında kimse iyi değil. saçma salak kendileirnce gruplaşıp birbirlerine bilgi veren ergen kızlar
Ayrilcaginizi bildi yani gül demir of allahim
Benimkide ciksin artik ya
Hahahahahahahah kahkaha attim yaaa aynen canım hosgeldin biz düstük bu batakliga cikamiyoruz
hemen gül hanım derken kadını övmedim tavsiye etmedim sayfanıza baktım birkaç kişiyede böyle salça olmaya çalışmışsınız sizden başkada yok ne kısmetse ahhahah işinize bakın.yok kiz bende ondan yazdigina guldum cumburlop hemen gul hanim
himmm peki tamam canimhemen gül hanım derken kadını övmedim tavsiye etmedim sayfanıza baktım birkaç kişiyede böyle salça olmaya çalışmışsınız sizden başkada yok ne kısmetse ahhahah işinize bakın.
dediğiniz gibi sileceğim insanın baktırdıkça baktırası geliyor güzel şeyler duymak iyi geliyor sanırım gül demirden de ümitliydim burada ismi çok döndüğü için baktırdım dedikleride doğruydu gerçekten yalan yok ama böyle baktırdıkça insan boş yere ümitleniyor o daha kötüFal sepeti , Binnaz , Tellwe, astrocenter ve daha nicelerine baktırmış biri olarak en berbat sitenin/uygulamanın fal sepeti olduğunu net bir şekilde diyebilirim . Ben de ilk yorumları okuyunca atlayıp baktırıyordum çıktı denilenlere , anı bildi diyenleri . İndirmişsen ve son dönem konuşulan gül demire atmışsan bence geri sil o uygulamayı çünkü bu işi gerçek anlamda yapan bir tek kişi bile yok o sitede . Spesifik geçmişe ve ana bağlı detaylar bilenler olabilir ve fal enerji işi de olabilir ama ben hazirandan beri bu forumdayım her şeyiyle şu kişi tutturdu diyen belki 3-5 kişi ya gördüm ya görmedim.
Yorumuna Binnazi’da eklemek istiyorum. 2 sene önce 60 kişiye fal baktırdım, hiç biri çıkmadı. Bide aşırı pahalıFal sepeti , Binnaz , Tellwe, astrocenter ve daha nicelerine baktırmış biri olarak en berbat sitenin/uygulamanın fal sepeti olduğunu net bir şekilde diyebilirim . Ben de ilk yorumları okuyunca atlayıp baktırıyordum çıktı denilenlere , anı bildi diyenleri . İndirmişsen ve son dönem konuşulan gül demire atmışsan bence geri sil o uygulamayı çünkü bu işi gerçek anlamda yapan bir tek kişi bile yok o sitede . Spesifik geçmişe ve ana bağlı detaylar bilenler olabilir ve fal enerji işi de olabilir ama ben hazirandan beri bu forumdayım her şeyiyle şu kişi tutturdu diyen belki 3-5 kişi ya gördüm ya görmedim.
1/2 hafta once vardi.bir yolun var indirip yapti mi, yada yapicak mi ?
Çok haklısın ve aynen sensin canım. Gerçekten şaka gibisiniz ya hahahahshshhemen gül hanım derken kadını övmedim tavsiye etmedim sayfanıza baktım birkaç kişiyede böyle salça olmaya çalışmışsınız sizden başkada yok ne kısmetse ahhahah işinize bakın.
Bence binnaz tam fiyasko zaten. Fal sepeti her önüne geleni falcı niyetine alan bir site çok iyi olduğundan değil ama en azından mahalle falcısı gibi olmayan tek site astrocenter. O da nadiren yaniFal sepeti , Binnaz , Tellwe, astrocenter ve daha nicelerine baktırmış biri olarak en berbat sitenin/uygulamanın fal sepeti olduğunu net bir şekilde diyebilirim . Ben de ilk yorumları okuyunca atlayıp baktırıyordum çıktı denilenlere , anı bildi diyenleri . İndirmişsen ve son dönem konuşulan gül demire atmışsan bence geri sil o uygulamayı çünkü bu işi gerçek anlamda yapan bir tek kişi bile yok o sitede . Spesifik geçmişe ve ana bağlı detaylar bilenler olabilir ve fal enerji işi de olabilir ama ben hazirandan beri bu forumdayım her şeyiyle şu kişi tutturdu diyen belki 3-5 kişi ya gördüm ya görmedim.