-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.641
Nesibe cıkmadımıMerhaba kızlar bugün benim hayatımda bazı şeyler netleştiği için yazmak istedim
Bilenler
Duygu Deniz
Elena Günce (İlk falı doğruymuş)
Anlık olarak da Melisa Donukuk
Bilemeyenler
Fulya Nas (Anlıkda iyiydi sadece )
Gökçe
Nesibe
Gül
Akın
Alin
Ahu
Nurcan
Hayatımda iki erkek arasında kalmıştım…Bugün kimle devam edeceğime büyük ölçüde karar verdim gibi..Duygu deniz bildi hakkını yiyemem ama vadeleri tutmuyor..bir de çok pembeci konuşabiliyor ama neticede sonucu bildi…
Hayır çıkmadı hiçbir şekilde..Nesibe cıkmadımı
Siz Nesibeye baktırdınız mı?Nesibe cıkmadımı
Ex ile ilgilimi ya burda herkes acsba exle ilgilimi baktiriyor couglukla benim gibielena ilk falında bana vadesiyle bilenlerdendi sonraki falda alakasızdı sevmemiştim. aylar sonra üçüncü kez denedim kasım aralık vadesi vermişti. çıkma ihtimali yüksek.
aynı vadeyi gül de verdi. başka hatırlamıyorum
Benim enerjimde hiç uyuşmadı onunla ya . Onun zaten normalde genel açılımlarına da uyumlanmıyordum . Twitterde baya abartıldığı için baktırdım
Yok valla ben mevcut durum hakkinda baktiriyorum şu an, nişanlıyım aileler ve bizim aramız biraz karışık mesela o yüzden baktiriyorum:/Ex ile ilgilimi ya burda herkes acsba exle ilgilimi baktiriyor couglukla benim gibi
Ex ile ilgilimi ya burda herkes acsba exle ilgilimi baktiriyor couglukla benim gibi
Baktırdım 1 yada 2 kere anlık bildiği olduğu gelecek kötü şeyler söylediSiz Nesibeye baktırdınız mı?
Anlık olarak bildi dediniz ,bilinmesi zor şeylermiydi?Dediği gibi mi sonuçlandı?Buradan birkaç kişide dediği gibi oldu diyenler olmuştu?Baktırdım 1 yada 2 kere anlık bildiği olduğu gelecek kötü şeyler söyledi
Asel Cihanı denediniz mi?Durumları bildi o anki ama tavsiye verdi tavsiyelerine rağmen aylarca bekledim çıkmadı ikincidede tavsiyelerei uyulmadığından dedi olmadı diye o yüzden kimsenin de hakkına girmek istemiyorum siz bir deneyin isterseniz belki enerji tutar
Bence oda enerji işi ya, önemli olan sonra çıkması… anlık memnun edipte hiç bir şey doğru çıkmayan da çokArkadaşlar Asele baktırıp memnun kalmayan yok herhalde okuduğum yorumlara göre öyle düşünüyorum
Bide bunlar guya en iyiler arasindaadamın bir kızla görüstüğünü ben gördüm, ne gül demir ne berk, ne mars ne sardunya görebildi. ah arkadaslar daha ne diyim!
Hoşgeldin yeni üye:)Kızlar ben fal sepetini daha dün indirdim ilk falımı gül demire attım baya bildiği şeyler oldu ama vade vermedi ümitlenmiştim ama buraya yazılanları okuduktan sonra modum düştü.
siz kimleri önerirsiniz çıkanlar kimler oldu
kastettigini anlamadin kuzumHshshs hoş geldin bataklığa
Sence yanlış mı düşünüyorumkastettigini anlamadin kuzum