Fal Sepeti Deneyimleri

Merhaba kızlar, ben de burayı yeni keşfettim ve size fal baktırdığım kişileri paylaşmak istiyorum:

Eskilerden, Twitter’da Falckatina Hande diye birine baktırmıştım; söyledikleri harfi harfine çıkmıştı. Ancak, genelde ilk fal yüzde 70 oranında doğru çıkıyor. 😅

Duygu Aura: Asla bir şey çıkmadı.

Alaca Pera: İlk falı harfi harfine doğru çıktı, fakat ikinci falı hiç tutmadı.

Derya Nural: Fal bakmak yerine adeta saçmalamış. Uykum geldi dinlerken, sanırım uyuyarak bakıyor. 🙃🙃

Elena Günce: 2023’ün ocak ayında baktırmıştım, hiçbir şey çıkmadı.

Arjin Şanslı: Fal baktırdığımda nişanlıydım (2024), ama 2025’te nişanlanacağımı söylemiş. 😆

Sendal İnci: Hiçbir şey doğru çıkmadı.

şimdide dün okudum yazdıklarınızı Asel cihana attım.
Ay unarım begenırsın ya ben memnun kaldıgım ıcın yazdım ama memnun olmayanda var bence bıraz detay sormak gerekıyor twıtterdakı duruyormu hala

Hale özsoy bana ekim ayına vade vermişti, patladı dolayısıyla ve hep yazicam unutuyorum bunu.Bakarken iyiymiş, spesifik bazı şeyleri biliyormuş gibi gibi olmuştu ama vadesi maalesef çıkmadı.
bende haleye baktirmistim 2 ay once siz yazinca tekrar dinledim, bana cok kestirip atmis fali detaya falan inmemis 6 dakikada ama soyledigi bir sey cikmis

Elena anlıkta iyi ama gelecek için söylediği şeylerde vade değişiyor çıkmıyor kısaca

elena ilk falında bana vadesiyle bilenlerdendi sonraki falda alakasızdı sevmemiştim. aylar sonra üçüncü kez denedim kasım aralık vadesi vermişti. çıkma ihtimali yüksek.
aynı vadeyi gül de verdi. başka hatırlamıyorum

Merhaba kızlar bugün benim hayatımda bazı şeyler netleştiği için yazmak istedim
Bilenler
Duygu Deniz
Elena Günce (İlk falı doğruymuş)
Anlık olarak da Melisa Donukuk

Bilemeyenler
Fulya Nas (Anlıkda iyiydi sadece )
Gökçe
Nesibe
Gül
Akın
Alin
Ahu
Nurcan

Hayatımda iki erkek arasında kalmıştım…Bugün kimle devam edeceğime büyük ölçüde karar verdim gibi..Duygu deniz bildi hakkını yiyemem ama vadeleri tutmuyor..bir de çok pembeci konuşabiliyor ama neticede sonucu bildi…

Kızlar, Asel Cihan’ın falını dinledim. Beğendim. Açıkçası çoğu şeyle uyumlandım. Geçmiş ve şimdiki durumu çok iyi özetledi. Yalnız gelecek için bir şey diyemeyeceğim. Vade verdi. Artık onları bekleyip buraya zaten yine yazarım. 🌸

Merhaba kızlar bugün benim hayatımda bazı şeyler netleştiği için yazmak istedim
Bilenler
Duygu Deniz
Elena Günce (İlk falı doğruymuş)
Anlık olarak da Melisa Donukuk

Bilemeyenler
Fulya Nas (Anlıkda iyiydi sadece )
Gökçe
Nesibe
Gül
Akın
Alin
Ahu
Nurcan

Hayatımda iki erkek arasında kalmıştım…Bugün kimle devam edeceğime büyük ölçüde karar verdim gibi..Duygu deniz bildi hakkını yiyemem ama vadeleri tutmuyor..bir de çok pembeci konuşabiliyor ama neticede sonucu bildi…
Valla artık kime kimin falı çıkıyor belli değil 😀 Duygu Deniz in de bende tam tersi olmuştu .Sanırım artık sadece kendi fallarimi baz alıcam kendim için.Kisiye göre mi değişiyor nedir, anlamıyorum.

Hiç haberim yok valla😢 aradan 2-3 sene geçti, twitterda kullanmadım çoktandır
Katina kehanet den mi bahsediyorsunuz ? Ben baktırdım ona . Abartıldığı gibi değil . Çok özensiz bakıyor . Benim kinin hayatında başka biri olduğunu bilemedi ben söyledim sonradan . Üstüne bide o kişiyle sene bitmeden iletişim olacak dedi ama imkansız . Hayatıma girecek başka birilerini görmüştü burç vermişti ama çıkmadı . 2 ci defa baktırdım bu sefer başka birine yine başka burçlar verdi başka biriyle tanısıcaksın falan dedi . Ama dedikleri çıkmadı hiç

Katina kehanet den mi bahsediyorsunuz ? Ben baktırdım ona . Abartıldığı gibi değil . Çok özensiz bakıyor . Benim kinin hayatında başka biri olduğunu bilemedi ben söyledim sonradan . Üstüne bide o kişiyle sene bitmeden iletişim olacak dedi ama imkansız . Hayatıma girecek başka birilerini görmüştü burç vermişti ama çıkmadı . 2 ci defa baktırdım bu sefer başka birine yine başka burçlar verdi başka biriyle tanısıcaksın falan dedi . Ama dedikleri çıkmadı hiç
Evet ikinci falı bendede çıkmamıştı, birinci tuttu diye sevinip tekrar baktırdığımda :KK43:

X