• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Durumları bildi o anki ama tavsiye verdi tavsiyelerine rağmen aylarca bekledim çıkmadı ikincidede tavsiyelerei uyulmadığından dedi olmadı diye o yüzden kimsenin de hakkına girmek istemiyorum siz bir deneyin isterseniz belki enerji tutar

Kızlar ben fal sepetini daha dün indirdim ilk falımı gül demire attım baya bildiği şeyler oldu ama vade vermedi ümitlenmiştim ama buraya yazılanları okuduktan sonra modum düştü.
siz kimleri önerirsiniz çıkanlar kimler oldu

Kızlar ben fal sepetini daha dün indirdim ilk falımı gül demire attım baya bildiği şeyler oldu ama vade vermedi ümitlenmiştim ama buraya yazılanları okuduktan sonra modum düştü.
siz kimleri önerirsiniz çıkanlar kimler oldu
Hoşgeldin yeni üye:)

Arkadaşlar Asele baktırıp memnun kalmayan yok herhalde okuduğum yorumlara göre öyle düşünüyorum
Ben bu sabah baktirdim. Cok genel bi yorumdu. Herkese uyabilecek seyler soyledi. 8dklik falin 2dksi tarihde karar vermeye calisarak gecti. Yok Araligin 6si yok 12side olabilir ya biz buna Aralik 1-12 arasi diyelimde karar kildi en son.

Back