Fal Sepeti Deneyimleri

Ya şu Zeliş Can, Gözdenur, Alin Toprak, Akın Kurt, Özlem Yılmaz’a hiç baktıran yok mu? Hep çevrim içiler ama isimleri hiç buradan geçmiyor
Zeliş Can ve Akın Kurt'a baktırmıştım 1.5 yıl önce falan. İkisi de parasına değmez. Zeliş çok pembeci, tavisye veriyor, genel yorumu fena değil de detaylı bir şey gördüğü yok. Akın Kurt bence falcı değil, saçma sapan bir şeyler yollamıştı bana, hayat başkasının hayatoyfı resmen yazmış. Alin Toprak da iki kere sürprix falcı olarak almıştı falımı, iade istemiştim hatta ben sürpriz atqrsam lütfen almayın deniştim, fazla yerli dizi izlemiş galiba, entrikalı ilgisiz hayali bir faldı. sonuç olarak gelecekte dediği tek şey çıkmadı hiçbirinin, anda zaten belki Zeliş azıcık bilmiştir gerisi fos.

Sağol kuşum hepsinden uzak duracam ozaman

Merhaba kızlar, ben de burayı yeni keşfettim ve size fal baktırdığım kişileri paylaşmak istiyorum:

Eskilerden, Twitter’da Falckatina Hande diye birine baktırmıştım; söyledikleri harfi harfine çıkmıştı. Ancak, genelde ilk fal yüzde 70 oranında doğru çıkıyor.

Duygu Aura: Asla bir şey çıkmadı.

Alaca Pera: İlk falı harfi harfine doğru çıktı, fakat ikinci falı hiç tutmadı.

Derya Nural: Fal bakmak yerine adeta saçmalamış. Uykum geldi dinlerken, sanırım uyuyarak bakıyor.

Elena Günce: 2023’ün ocak ayında baktırmıştım, hiçbir şey çıkmadı.

Arjin Şanslı: Fal baktırdığımda nişanlıydım (2024), ama 2025’te nişanlanacağımı söylemiş.

Sendal İnci: Hiçbir şey doğru çıkmadı.

şimdide dün okudum yazdıklarınızı Asel cihana attım.

Ay unarım begenırsın ya ben memnun kaldıgım ıcın yazdım ama memnun olmayanda var bence bıraz detay sormak gerekıyor twıtterdakı duruyormu hala

Hale bende aşırı olumluydu ondan salladığını zannediyordum hshshshs
Hale özsoy bana ekim ayına vade vermişti, patladı dolayısıyla ve hep yazicam unutuyorum bunu.Bakarken iyiymiş, spesifik bazı şeyleri biliyormuş gibi gibi olmuştu ama vadesi maalesef çıkmadı.

Hale özsoy bana ekim ayına vade vermişti, patladı dolayısıyla ve hep yazicam unutuyorum bunu.Bakarken iyiymiş, spesifik bazı şeyleri biliyormuş gibi gibi olmuştu ama vadesi maalesef çıkmadı.
bende haleye baktirmistim 2 ay once siz yazinca tekrar dinledim, bana cok kestirip atmis fali detaya falan inmemis 6 dakikada ama soyledigi bir sey cikmis

Elena anlıkta iyi ama gelecek için söylediği şeylerde vade değişiyor çıkmıyor kısaca

elena ilk falında bana vadesiyle bilenlerdendi sonraki falda alakasızdı sevmemiştim. aylar sonra üçüncü kez denedim kasım aralık vadesi vermişti. çıkma ihtimali yüksek.
aynı vadeyi gül de verdi. başka hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…