-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.581
Ya canimmmm çok üzüldüm.. offfff benimkide öyle bisey olucak gibi... zaten bi tarafım umutsuz..cnm beni de altı aydır oyaladılar. adamın hayatında baska kız cıktı. hiçbiri de göremedi. hepsi evlendirdi benimle
Gül demir baktirdinmiVallahi kızlar 6 aydır baktirmadigim falci kalmadı hala bekliyorum vadeler durmadan ileri tarihlere atiliyo barışma var diolar adamda hala engeliyim ben sastim kaldim
tabi cnm kız var dıyorum hayır hayatında birini görmedim diyor, altı aydır konuşmuyorum diyorum evlenceksiniz diyor hepsi özellikle fal sepeti ve astrocenter. bu kadar beklentiye sokulmamalı insanlar. altı ayım gitti. hangi birini sayayım. bu arada ben başkasıyla da görüştüm. onları da bilemedilerYa canimmmm çok üzüldüm.. offfff benimkide öyle bisey olucak gibi... zaten bi tarafım umutsuz..
Sana hala olumlu konusan varmi?
İşte Berk bunu hemen dedi.. hayatında biri var, bukadar süredir tanıyor fln. Ben bunu biliyordum ondan Berk’i beğenmiştim.tabi cnm kız var dıyorum hayır hayatında birini görmedim diyor, altı aydır konuşmuyorum diyorum evlenceksiniz diyor hepsi özellikle fal sepeti ve astrocenter. bu kadar beklentiye sokulmamalı insanlar. altı ayım gitti. hangi birini sayayım. bu arada ben başkasıyla da görüştüm. onları da bilemediler
Bana geçen yaz baktığı çıktıYa bu gül demirin fali hic cikan yokmu anlamadim simdi
Bende de iki durumda yaşandıtabi cnm kız var dıyorum hayır hayatında birini görmedim diyor, altı aydır konuşmuyorum diyorum evlenceksiniz diyor hepsi özellikle fal sepeti ve astrocenter. bu kadar beklentiye sokulmamalı insanlar. altı ayım gitti. hangi birini sayayım. bu arada ben başkasıyla da görüştüm. onları da bilemediler
Bende de Gül diğer kadını bilemedi, gerçekten enerji meselesiBana geçen yaz baktığı çıktıO dönem aynı soruyu Duygu Deniz, Gökçe Aksoy ve aziz Ermiş e de sormuştum. Cok önemli bir konuydu ,hayat dönemeciydi öyle söyleyim ,Gül Demir bildi bir tek, digerleri tam tersi oldu.Ona istinaden de bu sene yine önemli bir şeyi danıştim Gül Demir e ,bu yıl sonu vade sonu dedi.Bu fal bu yıl için geçerlidir dedi.Agustosta bakti ,iddialıyım, çok eminim senin istediğin gibi olacak dedi.Halen bekliyorum ve zerre çıkacağından umudum yok.Mucize olması lazım.Sonucu yazacağım buraya.Eger çıkmazsa ilki tesadüf cikti diyeceğim.
Hayır baktirmadam arkadaşım ona baktırdı onun fallini dinlemistim begenmemistim.. Ben en çok astroda baktırdım falsepetinde baktırdığım bi kaç oldu ama cikmadi olumlu konustular adam yooookkkkkkkGül demir baktirdinmi
Evet Berk gerçekten hisli bende de çok detay bildi. Sadece ondan tavsiye ettim.Marsta guzel ama berk gıbı şak şak soylemıyor berk sey dıyor şu sektorde calısıyormussun bu adamın aılesı sıze şu mesafede oturuyormus mınık bır oglun var 1 yasında degıl gobı urpertıcı bıraz sankı onunde benım dosyam var ordan okuyor gıbı bu yuzden etkılıyor
Canım bi giden 6ayda bende vala hala bu batakliktayim.. bende hayatında biri var diyen de oldu yok diyende oldu.. tabi teyit edemiyorum ki.. astroda bende çok baktırdım orda favorin kimtabi cnm kız var dıyorum hayır hayatında birini görmedim diyor, altı aydır konuşmuyorum diyorum evlenceksiniz diyor hepsi özellikle fal sepeti ve astrocenter. bu kadar beklentiye sokulmamalı insanlar. altı ayım gitti. hangi birini sayayım. bu arada ben başkasıyla da görüştüm. onları da bilemediler
Enese baktırdın mı canımCanım bi giden 6ayda bende vala hala bu batakliktayim.. bende hayatında biri var diyen de oldu yok diyende oldu.. tabi teyit edemiyorum ki.. astroda bende çok baktırdım orda favorin kim
Bence falcılar genelde geçmişi ve an’ı biliyor.Belki sizin kendi düşüncenize giriyor diye düşünüyorum karşı tarafın düşüncesine girmiyor bizim bilinçaltımımıza okuduğu için de çok doğru geliyor diye düşünüyorum ben de anda bildiği bir şey oldu ama gelecek hiç çıkmadı
Baktırdım canım olumsuz konustu o bana çok net donmucek dediEnese baktırdın mı canım
Sağol bebiş. Özlem sende çıktı mı?Gözdenurrr sevgilisi olan adam için pembe tablo çizdi 1 yıl önce. Özlem yılmaz bildiği şeyler de çok oluyor bilmedikleri de.
Bende de Gül diğer kadını bilemedi, gerç
Belki gercekdende yokdur baska kadin sana öyle söylediBende de Gül diğer kadını bilemedi, gerçekten enerji meselesi