Fal Sepeti Deneyimleri

Vallahi berk bende de hıc bılınmeyecek detayları bıldı burda soylenen herkese baktırdım ana hepsıne anlıkla alakalı yorum yapabılıyorum vadesı cıkan asel var bende dıgerlerı hep aralık ocak subat dedıler bıde kızlar kesınlıkle enerjı meselesı ya

Marsta guzel ama berk gıbı şak şak soylemıyor berk sey dıyor şu sektorde calısıyormussun bu adamın aılesı sıze şu mesafede oturuyormus mınık bır oglun var 1 yasında degıl gobı urpertıcı bıraz sankı onunde benım dosyam var ordan okuyor gıbı bu yuzden etkılıyor

Bende de Gül diğer kadını bilemedi, gerçekten enerji meselesi

Evet Berk gerçekten hisli bende de çok detay bildi. Sadece ondan tavsiye ettim.

Kızlar ben tavsiye etmeyi sevmem, 2022-2023 de bu bataklığa düştüm ve falların hepsi patladı, yani en iyi ben sizi anlıyorum.

Canım bi giden 6ayda bende vala hala bu batakliktayim.. bende hayatında biri var diyen de oldu yok diyende oldu.. tabi teyit edemiyorum ki.. astroda bende çok baktırdım orda favorin kim

Belki sizin kendi düşüncenize giriyor diye düşünüyorum karşı tarafın düşüncesine girmiyor bizim bilinçaltımımıza okuduğu için de çok doğru geliyor diye düşünüyorum ben de anda bildiği bir şey oldu ama gelecek hiç çıkmadı

Bence falcılar genelde geçmişi ve an’ı biliyor.
Ama geleceği işte kimse bilemez..

Ya şu Zeliş Can, Gözdenur, Alin Toprak, Akın Kurt, Özlem Yılmaz’a hiç baktıran yok mu? Hep çevrim içiler ama isimleri hiç buradan geçmiyor

Berke temmuzda iki veya uc defa baktirdim biliyo gibi gelmisti ama ne anlik ne gelecek cikmadi. Asla olmaz dedikleri oldu yani oyle boyle patlamadi. Gul demire iki kez baktirdim sonuc odakli cikti ve sonbahardaki gelismeleri de bildi. Falsepetinde cok baktirdigim olmadi aslinda ama daha oncede yazmistim hale ozsoy inanilmaz derecede cikmis bana zamaninda bir vermistim sacmaladi diye falin enerji isi olduguna da inanmiyorum artik. Gul demir bana cikti diyorum ama belki de soyledikleri herkese uyabilecek seylerdir. Ama hale ozsoy sifir soruyla oyle spesifik seyler bilmis ve sonbaharda olacaklari haziranda soylemis, beni internette en cok sasirtan o olmustu.

Hale bende aşırı olumluydu ondan salladığını zannediyordum hshshshs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…