Bu arada kızlar çok saçma ama Serkan Batu Kılıç vardı binnazda hep söylerim baktırdığım tek ama teeekkk gerçek falcıydı diye
Bana 5 yıl önce fal bakmıştı şok olmuştum herşeyi takır takır söylemişti kahve gönderiyoduk ama ben sudan bakıyorum diyodu
Bana ileride senin bir hane değişikliği olcak ama öyle gelişi güzel söylemiorum yoksa herkesin evi değişebilir bu dediğim değişiklik bir miras veya borç karşılığı hane veya taşınmaz bişey olcak ama para veya araç degil toprak görüyorum demişti gelen şey sizde huzursuzluk yaratıcak hane içi sorun olcak keşke diyeceksiniz ve pişmanlık yaratıcak engel olmaya çalış demişti.ben tabi o zaman daha genç olmanın verdiği toylukla maddiyatçı düşünüp miras ya ne güzel demiştim düşünmemiştim o yorumun kısmını
Tabi aradan yıllar geçti ben unutmuştum.
Biz son 2 aydır aklımızı yıkayanlar sağolsun kira kötü kötü dediler faizi daha iyi dediler bizim aklımızı çelip sonunda bizde kiraya vermeyelim saçmalık diyerek güzelim kiracımızı rica edip çıkarıp miras bir evimizi sattık şimdi bazı sebeplerden çok pişman oldık ve aile için tartışmalar çıktı
O adama gerçekten her kuruşum helal olsun o zaman hem aşk hayatımda öngörüsüyle hem böyle şeylerde ne dediyse oldu ve hep sonda eklerdi fala göre hareket etme hayırlısı olsun de yeter diye
Keşke tekrar fal baksa ama o zaman kaç kere sormuştum bırakmış bakmıyormuş ve hesap açılırsa sahtedir diye belirtmiş