- 12 Eylül 2024
- 376
- 1.211
- 28
- 25
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.541
hadi ya berk icin bi arkadasimda iyi dedi soru kisminda ne belirttiniz mesela detay vermeden mi bildiElena bende hic bilememisti fazla abartilmis yorumculardan biri bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi ya berk icin bi arkadasimda iyi dedi soru kisminda ne belirttiniz mesela detay vermeden mi bildiElena bende hic bilememisti fazla abartilmis yorumculardan biri bence
İyi oldu bunu okuduğumElena bende hic bilememisti fazla abartilmis yorumculardan biri bence
Ilk falimda, ne kdr sure ayri oldugumdan bahsedip, barisma goruyormu diye sormustum ve genel olarak ask hayatimda gorduklerini. Cok iyiydi cidden. Ikinci falimda cok detay vermistim ve ordan yurumus gibi gelmisti bana. Ama hic baktirmadiysaniz kesinlikle 1kere denemeye deger birihadi ya berk icin bi arkadasimda iyi dedi soru kisminda ne belirttiniz mesela detay vermeden mi bildi
Berk fal sepetinde mi ?Berk’in ilk falinda sok gecirmisdim. O kadar cok spesifik ince detaylari bilebilmistiki. Gercekten inanilmaz bir yetenek. Mars’la, gul cok ovuluyo ya bence 0 kalir Berk’in yaninda.. ama gelecek cikar mi ondan pek emin degilim iste :/
Bir yolun var’daki cnmBerk fal sepetinde mi ?
Elena anlıkta iyi ama gelecek için söylediği şeylerde vade değişiyor çıkmıyor kısacaben zamaninda atmistim buraya elenayi cok merak ediyorum ama kizi hic aktif goremiyorum icimde kalmasin diye baktiricam ona
Berk hangi uygulamadaBerk’in ilk falinda sok gecirmisdim. O kadar cok spesifik ince detaylari bilebilmistiki. Gercekten inanilmaz bir yetenek. Mars’la, gul cok ovuluyo ya bence 0 kalir Berk’in yaninda.. ama gelecek cikar mi ondan pek emin degilim iste :/
Bir yolun var’daBerk hangi uygulamada
herhalde fazla aktif olmuyor ya onun gizemine kapiliyoruz yoksa cok bi olayi yokmusElena anlıkta iyi ama gelecek için söylediği şeylerde vade değişiyor çıkmıyor kısaca
doğru tespit gizemli geliyor bizeherhalde fazla aktif olmuyor ya onun gizemine kapiliyoruz yoksa cok bi olayi yokmus
180 dk yazıyo ortalama bir deBerkın bobrekten sorunu vardı bugun benı bı 15 saat kadar beklettı bılgınız olsun
Anlıkta iyi sadeceherhalde fazla aktif olmuyor ya onun gizemine kapiliyoruz yoksa cok bi olayi yokmus
ne fali attiniz berkeBerk’in ilk falinda sok gecirmisdim. O kadar cok spesifik ince detaylari bilebilmistiki. Gercekten inanilmaz bir yetenek. Mars’la, gul cok ovuluyo ya bence 0 kalir Berk’in yaninda.. ama gelecek cikar mi ondan pek emin degilim iste :/
Iskambilne fali attiniz berke
Karşı tarafın akıl okuması ve geçmişte mi başarılı demiştiniz Berk için?Iskambil
Arkadaşlar burda yarış halinde değiliz.Bazı kişilerin maddi imkanı olmayabilir,uygulamadaki bütün falcıları deniycek diye bir kural yok.Bu sohbetteki amaç 1 falcı denenmiş olsa bile tecrüblerimizi paylaşmakBen sizin profilinize baktım da sadece gül demiri övmüşsünüz:) başka bi falcı deneyiminiz yokmu? :))))))
Evet. Baktirirsaniz, dusuncenizi paylasirmisinizKarşı tarafın akıl okuması ve geçmişte mi başarılı demiştiniz Berk için?
Aybüke sana çıktı mı?Ya atabilsem kıza yaptığı yorumu keşke buraya. Bir de kadın falcı dilini çözmüş. Kolay sallıyor. Zaten herkes çıkmadığını yazmış sonra. Fal sepetinde bi aybükeyi beğendim ben. Zaten kimin adı dönse fiyat yükseliyor anlamadım gitti. Elena da yükseltmiş