• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

hadi ya 🥲 berk icin bi arkadasimda iyi dedi soru kisminda ne belirttiniz mesela detay vermeden mi bildi
Ilk falimda, ne kdr sure ayri oldugumdan bahsedip, barisma goruyormu diye sormustum ve genel olarak ask hayatimda gorduklerini. Cok iyiydi cidden. Ikinci falimda cok detay vermistim ve ordan yurumus gibi gelmisti bana. Ama hic baktirmadiysaniz kesinlikle 1kere denemeye deger biri

Berk’in ilk falinda sok gecirmisdim. O kadar cok spesifik ince detaylari bilebilmistiki. Gercekten inanilmaz bir yetenek. Mars’la, gul cok ovuluyo ya bence 0 kalir Berk’in yaninda.. ama gelecek cikar mi ondan pek emin degilim iste :/
Berk hangi uygulamada

Ben sizin profilinize baktım da sadece gül demiri övmüşsünüz:) başka bi falcı deneyiminiz yokmu? :))))))
Arkadaşlar burda yarış halinde değiliz.Bazı kişilerin maddi imkanı olmayabilir,uygulamadaki bütün falcıları deniycek diye bir kural yok.Bu sohbetteki amaç 1 falcı denenmiş olsa bile tecrüblerimizi paylaşmak👍

Ya atabilsem kıza yaptığı yorumu keşke buraya. Bir de kadın falcı dilini çözmüş. Kolay sallıyor. Zaten herkes çıkmadığını yazmış sonra. Fal sepetinde bi aybükeyi beğendim ben. Zaten kimin adı dönse fiyat yükseliyor anlamadım gitti. Elena da yükseltmiş😂
Aybüke sana çıktı mı?

Back