Fal Sepeti Deneyimleri

Ilk yıldızname atmıstım ıkıncıde tarot attım canım ana harıtalarla destekledı onuda benım konuyu bılıyorsundur bosanma ıhtımalı var bıde bebısım var on aylık bunları yazınca heralde hassas dusundu cok detaylı bakıcam sana dedı klk baslarken zaten baya yonlendırme yaptı boyle davran by tarıhe kadar konusmamaya calıs su tarıhler arası asla konusma su tarıhlerde ıletısıme gecebılırsın gıbı yanı ben cok sevdım aselı bundan sonrada baktırırım ona falsepetınde baska oyle tarıhlerle bahseden ben goremedım daha gül guzelde anlıkta falan berk var mesela oda anlıkta cok detay bılıyor gecmısı bılıyor gule verene kadar ona verın anlık gecmıs arıyosanız sak sak herseyı soyluyor mesela o da bakalım ya cok fala düştüm bu ara ara verıcem ben 🫠
Tsk ederim cnm cevrimici olmasini bekliyorum bende Asel’in onuda deniyelim bakalim😀Ya Berk cidden bambaskaymis!

Ya atabilsem kıza yaptığı yorumu keşke buraya. Bir de kadın falcı dilini çözmüş. Kolay sallıyor. Zaten herkes çıkmadığını yazmış sonra. Fal sepetinde bi aybükeyi beğendim ben. Zaten kimin adı dönse fiyat yükseliyor anlamadım gitti. Elena da yükseltmiş😂
ben zamaninda atmistim buraya 😂 elenayi cok merak ediyorum ama kizi hic aktif goremiyorum icimde kalmasin diye baktiricam ona

ben zamaninda atmistim buraya 😂 elenayi cok merak ediyorum ama kizi hic aktif goremiyorum icimde kalmasin diye baktiricam ona
Elenanın bazı dedikleri tutmuştu arkadaşıma ondan baktırmak istiyordum bir kaç kez sordum müşteri hizmetlerine haber alamıyoruz dediler.ama bi baktım elena fiyat yükseltmiş. Bu ara yoluma mira ve azrayla devam ediyorum bu yüzden😄

hadi ya 🥲 berk icin bi arkadasimda iyi dedi soru kisminda ne belirttiniz mesela detay vermeden mi bildi
Ilk falimda, ne kdr sure ayri oldugumdan bahsedip, barisma goruyormu diye sormustum ve genel olarak ask hayatimda gorduklerini. Cok iyiydi cidden. Ikinci falimda cok detay vermistim ve ordan yurumus gibi gelmisti bana. Ama hic baktirmadiysaniz kesinlikle 1kere denemeye deger biri

X