-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.461
Neslin bana yakın vade verdi Sibel uzun vade verdi ikisi de olumluydu NeslinSibel Kara bana baya olumsuz bakmisti ama bence onun dedigi gibi olmayacak. Neslin olumlu bakmisti ama vadesine var daha
Azra anda nasılBence Azrayi deneyin
Azra iyidi anda Bulut da iyidi anda hatta Neslinden daha iyi diyebilirimNeslin bana yakın vade verdi Sibel uzun vade verdi ikisi de olumluydu Neslin
Azra anda nasıl
Bende olumlu konustu dun baktırdımArkadaşlar serüven sizce herkeste pembe sona mı bağlıyor ?
yıllar önce baktırmıştım hoşlandığım kişiyle beni evlendirdi ama adam bir sonraki sene ayrılıp barıştığı kız arkadaşıyla evlendiArkadaşlar serüven sizce herkeste pembe sona mı bağlıyor ?
Arkadaşlar serüven sizce herkeste pembe sona mı bağlıyor ?
Evet canım dediğin gibi falı biliyor ama hemen hemen herkesi pembe sona bağlıyor :))yıllar önce baktırmıştım hoşlandığım kişiyle beni evlendirdi ama adam bir sonraki sene ayrılıp barıştığı kız arkadaşıyla evlendi
En azından biri evlendi şeklinde tuttu demiyorsak?
bana da olumlu konusmustuArkadaşlar serüven sizce herkeste pembe sona mı bağlıyor ?
Ben pek begenmedigimi hatirliyorum sanki aklimda bile kalmamisMelek karaya baktirip tutan varmi
Ben 2-3 saat önce durrıne baktırdım ya beni hiç etkilemedi kadın. Yazmış olmak için yazdı gibi geldi bana 2-3 tane bir şey söylemiş gerisinde de kelime kalabalığı yapmıs. O 2-3 tane seyden biri arkadaşın klbini kırmış özürle gelicek diğeri ise çok yakında hamile olduğunu öğreniceksin demiş. Geçen gün yüz yüze fal baktırdım o da hamile olduğumu öğreneceğimi söyledi. Ev, araba, kariyer yok. Bir daha baktırıcağımı düşünmüyorum kendisineGül anda cok iyi benım ıkk temmuzun sonlarında baktırdım o zaman ucretı neredeyse yarısıydı dıye hatırlıyorum kahve atıp genel bakım dedım soru sormadım dıye hatırlıyorum bebegım oldugunu falan hep bıldı evlılıkte sorun yasadıgımı kendı bıldı sorun gozuktugu ıcın ordan devam edıyorum dedı hemen cozulmıcek devam edecek zaman veremıyorum demıstı ama bosanma yok demıstı uc dort gun once yıne baktırdım aynı dogrultuda konustu yıne bır kac detay bıldı bence fena degıl sonuc ne olur gorucez ama su fıyatta baktırmaya bencede kesınlıkle degmez arkadaslar telwedekı durrınde detaylı bakıyor marsta anına denk gelınce aynı detaya bakıyor bırde asel cıhana baktırdım agustosta yorumları kadınjn hep dogru cıkmıs ekımde tekrar gundeme gelıcek sorunlar sen baslatıcan demıs unutmustum tabı hatta 12 ekım demıs dogru yanı bırde 1 subatta acılacak sorunlar sonra komple bıtıcek artık sorunlarınız demıs vadelerı cıktı bıraz sıkıcı bakıyor tavsıye vermek ıstemıyorum burda cok ama uygun fıyatlı olmasada cok gul kadar pahalıda degıl secenek olabılır sıze
Güle baktıran cokta vade vermeyınce bana sahsen gelecekte yasayıp gorcez anı evet guzel bılıyor o paraya degermı bence degmezkızlar ben gül demire su baktırdım olayı güzel analiz etti falda tek bir yanlış yoktu detayda vermedim ama gelecekle ilgili söylediklerinde emin değilim daha önceden baktıranlar varsa yazabilir mi
Yazarak söylemiyor mu uygulamadan baktırdığımız için sordum?Cok hizli konusur ben bgendim ama brz pembeci geldi sanki:/ ama falin basinda olumsuz gorseydim almazdim falini dedi cunku kimseyi kirmak, uzmek istemem demisti
Olabılıyor ya burda cok begenılen falcılar bazen banade burc yorumcusu gıbı gelıyor dumduz basıt bakıyor ben asel cıhana baktırdım onerı olarak soylemıyorum kızlae xunku enerjı meselesı hakkaten agustosta baktırdıgımda ekkm vadesı tuttu tekrar bugun baktırdım agustostada ekım ve subat demıstı suanda subatı soyledı yıne kendıyle celısmedı sagılsun konumu yazınca bosanma dıye cok detaylı baktı cok memnun kaldım ben ya yorumlarıda guzel tarıh ısteyen bekelyen varsa bakılabılırBen 2-3 saat önce durrıne baktırdım ya beni hiç etkilemedi kadın. Yazmış olmak için yazdı gibi geldi bana 2-3 tane bir şey söylemiş gerisinde de kelime kalabalığı yapmıs. O 2-3 tane seyden biri arkadaşın klbini kırmış özürle gelicek diğeri ise çok yakında hamile olduğunu öğreniceksin demiş. Geçen gün yüz yüze fal baktırdım o da hamile olduğumu öğreneceğimi söyledi. Ev, araba, kariyer yok. Bir daha baktırıcağımı düşünmüyorum kendisine
Simdi baktim sadece sesli bakiyormusYazarak söylemiyor mu uygulamadan baktırdığımız için sordum?
Ben hic bisey demedim ve söylemeden herseyi bildi bas harf verdi acaba dedikleride cikarmi ya bayagi nokta atisi yaptiBen pek begenmedigimi hatirliyorum sanki aklimda bile kalmamis
O değilde gebelik olayı çıkarsa kendimi duvardan duvara vururumOlabılıyor ya burda cok begenılen falcılar bazen banade burc yorumcusu gıbı gelıyor dumduz basıt bakıyor ben asel cıhana baktırdım onerı olarak soylemıyorum kızlae xunku enerjı meselesı hakkaten agustosta baktırdıgımda ekkm vadesı tuttu tekrar bugun baktırdım agustostada ekım ve subat demıstı suanda subatı soyledı yıne kendıyle celısmedı sagılsun konumu yazınca bosanma dıye cok detaylı baktı cok memnun kaldım ben ya yorumlarıda guzel tarıh ısteyen bekelyen varsa bakılabılır