-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.481
Yaa en azından ıhtımalı bılıyorsun cok cok dıkkat edersın kuzum benıde bı falcı hastalıkta uyardı dıkkat etmeye calısıyorum enes cılt rahatsızlıgın olacak dedı sagolsun olduO değilde gebelik olayı çıkarsa kendimi duvardan duvara vururumeşimle gündemimizde hiç böyle bir şey yok. Allah bakabilene , hak edene versin. Ben kendimi hazır hissetmiyorum
Bekleyip gorcez cnmmBen hic bisey demedim ve söylemeden herseyi bildi bas harf verdi acaba dedikleride cikarmi ya bayagi nokta atisi yapti
Rabbim tez zamanda şifa verip yüzünü güldürsünYaa en azından ıhtımalı bılıyorsun cok cok dıkkat edersın kuzum benıde bı falcı hastalıkta uyardı dıkkat etmeye calısıyorum enes cılt rahatsızlıgın olacak dedı sagolsun oldu
az önce tarot baktırdım bilerek detay vermedim ve hiç bir şey söylemedi dediği tek şey bu süreçte kendini kötü hissetmişsin oldu daha sonra doğum haritama baktı hiçbir şey anlamadım bir de tarih verdi o kadar 5dklık bi yorumdu. sanırım gerçekten enerji işiOlabılıyor ya burda cok begenılen falcılar bazen banade burc yorumcusu gıbı gelıyor dumduz basıt bakıyor ben asel cıhana baktırdım onerı olarak soylemıyorum kızlae xunku enerjı meselesı hakkaten agustosta baktırdıgımda ekkm vadesı tuttu tekrar bugun baktırdım agustostada ekım ve subat demıstı suanda subatı soyledı yıne kendıyle celısmedı sagılsun konumu yazınca bosanma dıye cok detaylı baktı cok memnun kaldım ben ya yorumlarıda guzel tarıh ısteyen bekelyen varsa bakılabılır
Görkem bam başkaydı ama hastalığı olduğunu duydum ben kanserdi. Bıraktı sanırım. Bende astrocenter müdavimi olarak…:) umarım iyidir defalarca yazdım çünkü o süreçtede mira,azra,umaya sardım işteAstrocenter de Gorkem deren vardı daha önce dediklerini yasamisim ama artık cevrim ici gelmiyor. Yorumlarda zaten herkes hep cikti diye yazmış. Taniyaniz varmi başka yerde bakıyor olabilir mi? Ona ulasmam lazim
Görkem bam başkaydı ama hastalığı olduğunu duydum ben kanserdi. Bıraktı sanırım. Bende astrocenter müdavimi olarak…:) umarım iyidir defalarca yazdım çünkü o süreçtede mira,azra,umaya sardım
Yaaa çok üzüldümGörkem bam başkaydı ama hastalığı olduğunu duydum ben kanserdi. Bıraktı sanırım. Bende astrocenter müdavimi olarak…:) umarım iyidir defalarca yazdım çünkü o süreçtede mira,azra,umaya sardım işteumarım iyidir.. gorkem gerçek ismi mi?
Ya benım 12 dk lıktı ama soru odaklı olunca sankı daha detaya ınıyorlaraz önce tarot baktırdım bilerek detay vermedim ve hiç bir şey söylemedi dediği tek şey bu süreçte kendini kötü hissetmişsin oldu daha sonra doğum haritama baktı hiçbir şey anlamadım bir de tarih verdi o kadar 5dklık bi yorumdu. sanırım gerçekten enerji işi
KimkiYa benım 12 dk lıktı ama soru odaklı olunca sankı daha detaya ınıyorlar
Asel cıhan canım
Gül bana anlıkta iyi gibi geliyorkızlar ben gül demire su baktırdım olayı güzel analiz etti falda tek bir yanlış yoktu detayda vermedim ama gelecekle ilgili söylediklerinde emin değilim daha önceden baktıranlar varsa yazabilir mi
KatılıyorummmmGül bana anlıkta iyi gibi geliyor
Bende de hiç bi dediği doğru değildi.. gerçekten enerji meselesiGül bana anlıkta iyi gibi geliyor
İki defa baktırdım ikisindede söyledikleri çıkmadı ikinci baktırışımda parayla alakalı birşey söylemişti söylediğine benzer birşey yaşadım ama onun dışında boş benceNesibenin fallari cikiyormu
Cok pahali birdeİki defa baktırdım ikisindede söyledikleri çıkmadı ikinci baktırışımda parayla alakalı birşey söylemişti söylediğine benzer birşey yaşadım ama onun dışında boş bence
evet hem pahalı hem geç dönüyor hemde çok kısa bakıyorCok pahali birde
Bende baktırmıştım.Birde sürekli aynı şeyi söylemesi dinlerken bir süre sonra sinir bozucu oluyor.Ama o fiyata hala baktıran var ve hiçbir zaman indirim yapmıyor.Ayrıca yorumlara bakıyorum yorumda yok çok tuhaf geliyorevet hem pahalı hem geç dönüyor hemde çok kısa bakıyor