Fal Sepeti Deneyimleri

O değilde gebelik olayı çıkarsa kendimi duvardan duvara vururum eşimle gündemimizde hiç böyle bir şey yok. Allah bakabilene , hak edene versin. Ben kendimi hazır hissetmiyorum
Yaa en azından ıhtımalı bılıyorsun cok cok dıkkat edersın kuzum benıde bı falcı hastalıkta uyardı dıkkat etmeye calısıyorum enes cılt rahatsızlıgın olacak dedı sagolsun oldu

az önce tarot baktırdım bilerek detay vermedim ve hiç bir şey söylemedi dediği tek şey bu süreçte kendini kötü hissetmişsin oldu daha sonra doğum haritama baktı hiçbir şey anlamadım bir de tarih verdi o kadar 5dklık bi yorumdu. sanırım gerçekten enerji işi

Astrocenter de Gorkem deren vardı daha önce dediklerini yasamisim ama artık cevrim ici gelmiyor. Yorumlarda zaten herkes hep cikti diye yazmış. Taniyaniz varmi başka yerde bakıyor olabilir mi? Ona ulasmam lazim
Görkem bam başkaydı ama hastalığı olduğunu duydum ben kanserdi. Bıraktı sanırım. Bende astrocenter müdavimi olarak…:) umarım iyidir defalarca yazdım çünkü o süreçtede mira,azra,umaya sardım işte

Ya benım 12 dk lıktı ama soru odaklı olunca sankı daha detaya ınıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…