- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #16.481
Ya benım 12 dk lıktı ama soru odaklı olunca sankı daha detaya ınıyorlaraz önce tarot baktırdım bilerek detay vermedim ve hiç bir şey söylemedi dediği tek şey bu süreçte kendini kötü hissetmişsin oldu daha sonra doğum haritama baktı hiçbir şey anlamadım bir de tarih verdi o kadar 5dklık bi yorumdu. sanırım gerçekten enerji işi
KimkiYa benım 12 dk lıktı ama soru odaklı olunca sankı daha detaya ınıyorlar
Asel cıhan canım
Gül bana anlıkta iyi gibi geliyorkızlar ben gül demire su baktırdım olayı güzel analiz etti falda tek bir yanlış yoktu detayda vermedim ama gelecekle ilgili söylediklerinde emin değilim daha önceden baktıranlar varsa yazabilir mi
KatılıyorummmmGül bana anlıkta iyi gibi geliyor
Bende de hiç bi dediği doğru değildi.. gerçekten enerji meselesiGül bana anlıkta iyi gibi geliyor
İki defa baktırdım ikisindede söyledikleri çıkmadı ikinci baktırışımda parayla alakalı birşey söylemişti söylediğine benzer birşey yaşadım ama onun dışında boş benceNesibenin fallari cikiyormu
Cok pahali birdeİki defa baktırdım ikisindede söyledikleri çıkmadı ikinci baktırışımda parayla alakalı birşey söylemişti söylediğine benzer birşey yaşadım ama onun dışında boş bence
evet hem pahalı hem geç dönüyor hemde çok kısa bakıyorCok pahali birde
Bende baktırmıştım.Birde sürekli aynı şeyi söylemesi dinlerken bir süre sonra sinir bozucu oluyor.Ama o fiyata hala baktıran var ve hiçbir zaman indirim yapmıyor.Ayrıca yorumlara bakıyorum yorumda yok çok tuhaf geliyorevet hem pahalı hem geç dönüyor hemde çok kısa bakıyor
sanırım birinde çıkan diğerinde çıkmıyor garipYa kızlar hiç böyle çok spesifik çok ilginç çıkan bi fal yok mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?