Fal Sepeti Deneyimleri

Astrocenter de Gorkem deren vardı daha önce dediklerini yasamisim ama artık cevrim ici gelmiyor. Yorumlarda zaten herkes hep cikti diye yazmış. Taniyaniz varmi başka yerde bakıyor olabilir mi? Ona ulasmam lazim😭😭😭

Gül anda cok iyi benım ıkk temmuzun sonlarında baktırdım o zaman ucretı neredeyse yarısıydı dıye hatırlıyorum kahve atıp genel bakım dedım soru sormadım dıye hatırlıyorum bebegım oldugunu falan hep bıldı evlılıkte sorun yasadıgımı kendı bıldı sorun gozuktugu ıcın ordan devam edıyorum dedı hemen cozulmıcek devam edecek zaman veremıyorum demıstı ama bosanma yok demıstı uc dort gun once yıne baktırdım aynı dogrultuda konustu yıne bır kac detay bıldı bence fena degıl sonuc ne olur gorucez ama su fıyatta baktırmaya bencede kesınlıkle degmez arkadaslar telwedekı durrınde detaylı bakıyor marsta anına denk gelınce aynı detaya bakıyor bırde asel cıhana baktırdım agustosta yorumları kadınjn hep dogru cıkmıs ekımde tekrar gundeme gelıcek sorunlar sen baslatıcan demıs unutmustum tabı hatta 12 ekım demıs dogru yanı bırde 1 subatta acılacak sorunlar sonra komple bıtıcek artık sorunlarınız demıs vadelerı cıktı bıraz sıkıcı bakıyor tavsıye vermek ıstemıyorum burda cok ama uygun fıyatlı olmasada cok gul kadar pahalıda degıl secenek olabılır sıze
Ben 2-3 saat önce durrıne baktırdım ya beni hiç etkilemedi kadın. Yazmış olmak için yazdı gibi geldi bana 2-3 tane bir şey söylemiş gerisinde de kelime kalabalığı yapmıs. O 2-3 tane seyden biri arkadaşın klbini kırmış özürle gelicek diğeri ise çok yakında hamile olduğunu öğreniceksin demiş. Geçen gün yüz yüze fal baktırdım o da hamile olduğumu öğreneceğimi söyledi. Ev, araba, kariyer yok. Bir daha baktırıcağımı düşünmüyorum kendisine

kızlar ben gül demire su baktırdım olayı güzel analiz etti falda tek bir yanlış yoktu detayda vermedim ama gelecekle ilgili söylediklerinde emin değilim daha önceden baktıranlar varsa yazabilir mi
Güle baktıran cokta vade vermeyınce bana sahsen gelecekte yasayıp gorcez anı evet guzel bılıyor o paraya degermı bence degmez

Ben 2-3 saat önce durrıne baktırdım ya beni hiç etkilemedi kadın. Yazmış olmak için yazdı gibi geldi bana 2-3 tane bir şey söylemiş gerisinde de kelime kalabalığı yapmıs. O 2-3 tane seyden biri arkadaşın klbini kırmış özürle gelicek diğeri ise çok yakında hamile olduğunu öğreniceksin demiş. Geçen gün yüz yüze fal baktırdım o da hamile olduğumu öğreneceğimi söyledi. Ev, araba, kariyer yok. Bir daha baktırıcağımı düşünmüyorum kendisine
Olabılıyor ya burda cok begenılen falcılar bazen banade burc yorumcusu gıbı gelıyor dumduz basıt bakıyor ben asel cıhana baktırdım onerı olarak soylemıyorum kızlae xunku enerjı meselesı hakkaten agustosta baktırdıgımda ekkm vadesı tuttu tekrar bugun baktırdım agustostada ekım ve subat demıstı suanda subatı soyledı yıne kendıyle celısmedı sagılsun konumu yazınca bosanma dıye cok detaylı baktı cok memnun kaldım ben ya yorumlarıda guzel tarıh ısteyen bekelyen varsa bakılabılır

Olabılıyor ya burda cok begenılen falcılar bazen banade burc yorumcusu gıbı gelıyor dumduz basıt bakıyor ben asel cıhana baktırdım onerı olarak soylemıyorum kızlae xunku enerjı meselesı hakkaten agustosta baktırdıgımda ekkm vadesı tuttu tekrar bugun baktırdım agustostada ekım ve subat demıstı suanda subatı soyledı yıne kendıyle celısmedı sagılsun konumu yazınca bosanma dıye cok detaylı baktı cok memnun kaldım ben ya yorumlarıda guzel tarıh ısteyen bekelyen varsa bakılabılır
O değilde gebelik olayı çıkarsa kendimi duvardan duvara vururum :KK66: eşimle gündemimizde hiç böyle bir şey yok. Allah bakabilene , hak edene versin. Ben kendimi hazır hissetmiyorum:KK43:

X