- 30 Ekim 2024
- 13
- 8
- 22
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.441
anlık durumlarda hale benide bilmiştiHaleyı merak edıp bende baktırdım bılgı vermedım soru sormadım genel yorum ıstedım baya hayatımda olan sorunları saydı kadın bana baya sevdım gelecekle alakalı degılde anla alakalı baya tutturdu sıfır bılgıyle vadede verdı ama zaten basladı bıle dedıgı sey oda tuttu dıyebılırım yanı sevdım
Az önce katılmışsın ve hemen bu falcıların dedikleri çıktı demen biraz garip oldu sanki.. bilemedimanlık durumlarda hale benide bilmişti
daha yeni gördüm çünkü burayı baktırdığım insanların ismini görünce yazmak istedim bende kahve falı baktırcak birini aradığım için katıldım zatenAz önce katılmışsın ve hemen bu falcıların dedikleri çıktı demen biraz garip oldu sanki.. bilemedim
verdiği vadeyi bekliyorum bende kasımın ikinci haftası demiştiBurada övüldüğü için Filiz Çetin’e baktırdım.Bekleyip göreceğim fakat bana göre enerjisi düşük bir yorumcu
Çiçek Çelen kahve falinda iyiydi eger denemediyseniz onu onerebilirimben gül akın aslı fulya bu dört kişinin dediklerini yaşadım ama kahve falına güzel bakan birini bulamadım tarotla katinada bu dördü ne dediyse çıktı ama kahvede memnun edeni bulamadım
teşekkür ederim denememiştimÇiçek Çelen kahve falinda iyiydi eger denemediyseniz onu onerebilirim
+ Enes Kutsal. Ben pek begenmemisdim ama begenenide varteşekkür ederim denememiştim
hayatımın tam tersini anlattı bana kendisi malesef+ Enes Kutsal. Ben pek begenmemisdim ama begenenide var
Bende de 1,5 hafta verdi.Size göre nasıldı?Kararsız kaldımverdiği vadeyi bekliyorum bende kasımın ikinci haftası demişti
yani çok arada bıraktı beni. geçmişle alakalı bir kaç konuda nokta atışı yaptı ben söylemeden bildi ama çok umutsuz olduğum bir konuda olumlu konuştu onuda ancak kasımda anlayabilirimBende de 1,5 hafta verdi.Size göre nasıldı?Kararsız kaldım
Ya enes dıyınce kızlar numarasındna baktırdıgımda bızım aıle terapısıne gıttıgımızı bılmıs enes uzmandan destek almıssınız demıs+ Enes Kutsal. Ben pek begenmemisdim ama begenenide var
Ben su fali atmisdim dun, anda, gecmiste ve karsi tarafi cok iyi bildiAlaca pera nasıl yorum alan var mı
Sibel Kara bana baya olumsuz bakmisti ama bence onun dedigi gibi olmayacak. Neslin olumlu bakmisti ama vadesine var dahaAstrocenterda Sibel Kara ve Neslin Yazar'a baktıran var mı sizde çıktı mı?
Neslin bana yakın vade verdi Sibel uzun vade verdi ikisi de olumluyduSibel Kara bana baya olumsuz bakmisti ama bence onun dedigi gibi olmayacak. Neslin olumlu bakmisti ama vadesine var daha
Bence Azrayi deneyinNeslin bana yakın vade verdi Sibel uzun vade verdi ikisi de olumluydu
Tabiikiyani çok arada bıraktı beni. geçmişle alakalı bir kaç konuda nokta atışı yaptı ben söylemeden bildi ama çok umutsuz olduğum bir konuda olumlu konuştu onuda ancak kasımda anlayabilirimSizin vade daha erkenmiş dediği olursa haber verirmisin ?