- 6 Şubat 2024
- 294
- 103
- 18
- 39
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.501
Melek karayi deneyip cikan varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da öyle yapmıştıefsun hatun dün bana o kadar salladi ki. asla bisey bilemedi. sorularimdan yola cikti onu bile basaramadi.
kiz yeni mi soylenir buelif40 kodu ile 10 kasıma kdr indirim
yeni öğrendimkiz yeni mi soylenir bu
kimse kalmadı gerçiindirim varsa kime baktırcaksınız?
Gerçekten fal sepetinde gören bilen yok gibi artık varsa öneri alabilirimkimse kalmadı gerçi
Banada aynisini yapmisti!!efsun hatun dün bana o kadar salladi ki. asla bisey bilemedi. sorularimdan yola cikti onu bile basaramadi.
bencede bende hiçbiri çıkmadı en sonkimse kalmadı gerçi
Bende şah sultanı denedim fal sepeti patladı.Bir de yüzüme kapattı.kizlar ciseme gittim ama hic olmadi ya
bana su falı bakmıştı 1 hafta önce dediği her şey doğruydu ve ben detay vermedim sadece soruyu sordum durumum karışık olmasına rağmen olayı ben söylemeden söyledi gelcek için dedikleri çıkıyor çıkmıyor diyemem onu bende bekleyip görücemGül demir nasil?
Burada konusu açıldıktan sonra arkadaşım baktırmak istedi.Kız falı dinlerken sıkılmıştı fiyatına değmiyor.bana su falı bakmıştı 1 hafta önce dediği her şey doğruydu ve ben detay vermedim sadece soruyu sordum durumum karışık olmasına rağmen olayı ben söylemeden söyledi gelcek için dedikleri çıkıyor çıkmıyor diyemem onu bende bekleyip görücem
sultan icin hep olumsuz gordum arkadaslarimdan keske hic atmasaydinBende şah sultanı denedim fal sepeti patladı.Bir de yüzüme kapattı.
Meğer öyleymiş zaten geri iade aldım direksultan icin hep olumsuz gordum arkadaslarimdan keske hic atmasaydin