Fal Sepeti Deneyimleri

Cok hizli konusur ben bgendim ama brz pembeci geldi sanki:/ ama falin basinda olumsuz gorseydim almazdim falini dedi cunku kimseyi kirmak, uzmek istemem demisti
Aynısını banada söyledi.Adam aşkımdan deli divane dedi adamdan 4 aydır ses yok .Bakırköy’e yatırdılar herhalde

Netleşme en güzeli..
Durumunu bilmiyorum ama bekleyiş ve sürekli umut etme hali, hayattan aldığın zevk gidiyor, kendine yaptığın haksızlıktan kurtulacaksın bence sonucu ne olursa olsun böyle düşün
Netleşme kendimize verdiğimiz değer için

Kesinlikle. Şu ana kadar en az 7 8 falcının verdiği vaatler patladı bazıları yeni vade verdi yakın aslında bir hafta daha beklemek istiyorum ama daha önce de bu durumları yaşamış ve başka kişiler için de çok fazla bakım yaptırmış birisi olarak olaylar hep daha kötüye gitti hiçbirinin dediği çıkmadı bugün burada gördüğüm yorumlar da beni tetikledi koskoca Forum’da bir kişi bile falcının dediklerini yaşadım dememiş psikolojimi bozmaktan ve maddi zarara girmekten yoruldum daha az ve önemli konular için tek bir bakım yaptırmayı düşünüyorum bundan sonra umarım kararın arkasında dururum

Belirsizlik kadar lanet şey görmedim bence öyle bir şansın varsa konuş kurtul. Bir daha da arkana bakmazsın. Seninleyiz

ben gül akın aslı fulya bu dört kişinin dediklerini yaşadım ama kahve falına güzel bakan birini bulamadım tarotla katinada bu dördü ne dediyse çıktı ama kahvede memnun edeni bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…