- 15 Haziran 2024
- 192
- 125
- 25
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.421
Evet kuzum kim tutar seniKızlar bana çoğunun verdiği vade patladı. Tekrar gitsem öteleyen yeni bir vade verecekler. Ben pes ediyorumkendim adım atıyorum bu bataklıktan çıkmak için hem gerçekleri görürüm net şekilde. Arkamda mısınız? :)
Ben pembeyi olduğunu düşünüyorumPolina nasıl aceba
Aynısını banada söyledi.Adam aşkımdan deli divane dedi adamdan 4 aydır ses yok .Bakırköy’e yatırdılar herhaldeCok hizli konusur ben bgendim ama brz pembeci geldi sanki:/ ama falin basinda olumsuz gorseydim almazdim falini dedi cunku kimseyi kirmak, uzmek istemem demisti
Bana da aaaaşık sana aşık dedi jajajaAynısını banada söyledi.Adam aşkımdan deli divane dedi adamdan 4 aydır ses yok .Bakırköy’e yatırdılar herhalde
Hadi bakalımEvet kuzum kim tutar seni
Son kararın mıKızlar bana çoğunun verdiği vade patladı. Tekrar gitsem öteleyen yeni bir vade verecekler. Ben pes ediyorumkendim adım atıyorum bu bataklıktan çıkmak için hem gerçekleri görürüm net şekilde. Arkamda mısınız? :)
Netleşme en güzeli..Kızlar bana çoğunun verdiği vade patladı. Tekrar gitsem öteleyen yeni bir vade verecekler. Ben pes ediyorumkendim adım atıyorum bu bataklıktan çıkmak için hem gerçekleri görürüm net şekilde. Arkamda mısınız? :)
Kesinlikle. Şu ana kadar en az 7 8 falcının verdiği vaatler patladı bazıları yeni vade verdi yakın aslında bir hafta daha beklemek istiyorum ama daha önce de bu durumları yaşamış ve başka kişiler için de çok fazla bakım yaptırmış birisi olarak olaylar hep daha kötüye gitti hiçbirinin dediği çıkmadı bugün burada gördüğüm yorumlar da beni tetikledi koskoca Forum’da bir kişi bile falcının dediklerini yaşadım dememiş psikolojimi bozmaktan ve maddi zarara girmekten yoruldum daha az ve önemli konular için tek bir bakım yaptırmayı düşünüyorum bundan sonra umarım kararın arkasında dururumNetleşme en güzeli..
Durumunu bilmiyorum ama bekleyiş ve sürekli umut etme hali, hayattan aldığın zevk gidiyor, kendine yaptığın haksızlıktan kurtulacaksın bence sonucu ne olursa olsun böyle düşün
Netleşme kendimize verdiğimiz değer için
Nesibeyi baktirdinizmjAaaa
Fal sepetinde hep pembeciler çok yüksek zatwn
Belirsizlik kadar lanet şey görmedimKızlar bana çoğunun verdiği vade patladı. Tekrar gitsem öteleyen yeni bir vade verecekler. Ben pes ediyorumkendim adım atıyorum bu bataklıktan çıkmak için hem gerçekleri görürüm net şekilde. Arkamda mısınız? :)
Serüven bana çıktı, hisli çıkmadıTellwede seruven mi daha iyi hisli mi?
server olumlu muydu olumsuz mu? bende de ani bildi baya beğendimSerüven bana çıktı, hisli çıkmadı
serüven yazcaktim otomatik düzeltme kurbanı oldumserver olumlu muydu olumsuz mu? bende de ani bildi baya beğendim
Kuzum o şekilde baktırmadım. Bu kişiyle tanışacan diyordu, bu kişiye dikkat et, hani öyle öyle çıktı zamanındaserver olumlu muydu olumsuz mu? bende de ani bildi baya beğendim
halenin vadesi çıktı ama sonucu bilemedi aslı durunun vadesi tam tutmadı 1 ay sonra olcak dediği 3 ay sonra oldu ama dediği gibide oldu söylediklerinin çoğunu yaşadım ama dediği zamanlardan geç yaşadımAslı Duru veya Hale Özsoy a baktırıp çıkan oldu mu?
ben gül akın aslı fulya bu dört kişinin dediklerini yaşadım ama kahve falına güzel bakan birini bulamadım tarotla katinada bu dördü ne dediyse çıktı ama kahvede memnun edeni bulamadımKesinlikle. Şu ana kadar en az 7 8 falcının verdiği vaatler patladı bazıları yeni vade verdi yakın aslında bir hafta daha beklemek istiyorum ama daha önce de bu durumları yaşamış ve başka kişiler için de çok fazla bakım yaptırmış birisi olarak olaylar hep daha kötüye gitti hiçbirinin dediği çıkmadı bugün burada gördüğüm yorumlar da beni tetikledi koskoca Forum’da bir kişi bile falcının dediklerini yaşadım dememiş psikolojimi bozmaktan ve maddi zarara girmekten yoruldum daha az ve önemli konular için tek bir bakım yaptırmayı düşünüyorum bundan sonra umarım kararın arkasında dururum
ben baktırıyorum vadesi bence tam tutmuyor değişiyor ama dediğinide yaşıyorum bu zamana kadar geçte olsa söylediği oldu şimdi bir vadesi var onu bekliyorum gülle aslıya baktırıyorum sadece bir senedir gülde iyidirKızlar Aslı Duru ya baktıran var mı ben sürekli baktırıyorum ve aşırı memnunum