-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.401
Ahhh en çok Gül’e verdiğim para koydu. Bütün dedikleri tutarsızdı, yani enerjin tutmuyorsa iade et. Boş yere sallayıp durmaGül demir çok yüseysel bakar zaten, soru sorduğumda bile fal bunu göstermez bu detayı sonuç çıkar der.. ama sonuç da doğru çıkmadı bende, bundan sonrası için de söyledikleri patlamış oldu zaten
Ahu yaldız da aksine sorularım üzerinden yorumlamıştı 1-2 gelişme bildiği oldu ama zaten tahmin etmesi zor değildi, sonuç tamamen patladı
Fal sepetinden kimseyi öneremiyorum; duygu deniz, gül demir, ahu yaldız, gökçe aksoy… artık isimleri unuttuğum hepsi patladı
Dönem dönem fal batağına girdiğim zamanlar oldu çıkmayacağını bile bile ama bu sefer maddi manevi çok zarar oldu
Elimde de koca bi hiç
Bi süredir baktırmıyorum
Biraz siz de gayret edin kızlar
Sizi etkilemek istemem fakat Ayşe çok tatlı dillidirFal sepetinde Ayşe Narin var. Sadece kahve bakıyor sanırım puanı çok yüksek ve yorumları hep çıktı şeklinde. Baktıran var mı? Nasıl çıktı mı?
Ben beğendim ama çıkıp çıkmayacağını merak ediyorum
AaaaSizi etkilemek istemem fakat Ayşe çok tatlı dillidirBende tatlı diline kanıp 4-5 kere baktırdım fakat hepsi patladı.Bir dediği bile çıkmadı.Ve çok hızlı konuşur ama bende boş çıktı Sonuncu falında zaten çok iade isteyip bir daha asla baktırmadım.
Zaten olumsuz’a bağlayınca millet memnun kalmıyor geneldeAaaa
Fal sepetinde hep pembeciler çok yüksek zatwn
Sen bi ara Asel’i sormuştun, baktırdın mı?Aaaa
Fal sepetinde hep pembeciler çok yüksek zatwn
Kız olumlulari niye yaşamıyoz o zamaaanFalcıların çoğu bizi şartlıyor. Ve biz de inanıyoruz özellikle olumsuz şeylere sonra yaşıyoruz
Cok hizli konusur ben bgendim ama brz pembeci geldi sanki:/ ama falin basinda olumsuz gorseydim almazdim falini dedi cunku kimseyi kirmak, uzmek istemem demistiPolina nasıl aceba
Olumsuza odaklaniyoruz bazen olumlulari yaşayan da oluyorKız olumlulari niye yaşamıyoz o zamaaan
Aaaa denenebilir o zamanCok hizli konusur ben bgendim ama brz pembeci geldi sanki:/ ama falin basinda olumsuz gorseydim almazdim falini dedi cunku kimseyi kirmak, uzmek istemem demisti
çisem deva'ya baktiranlardan çıkan oldu mu acaba?
Ben geçen sene baktırnıştım. Dedikleri olmadı, vadeler geöeli çok oldu. İsim falan bilmişti, dedikleri doğruydu bi umutlanmıştım ama tesadüf belki de. Ne özel hayat ne iş tutmadı bende.Fal sepetinde Ayşe Narin var. Sadece kahve bakıyor sanırım puanı çok yüksek ve yorumları hep çıktı şeklinde. Baktıran var mı? Nasıl çıktı mı?
Ben beğendim ama çıkıp çıkmayacağını merak ediyorum
Bana bakmiyo. Enerji uyusmazligi diye 2dir rededioçisem deva'ya baktiranlardan çıkan oldu mu acaba?
Astroloji bazlı bakıyorSen bi ara Asel’i sormuştun, baktırdın mı?
Şimdi geldi yorumu anladiysam Arap olayım hshshshsAstroloji bazlı bakıyor