Fal Sepeti Deneyimleri

ne zaman baktırdın ki çıkar belki ben dün baktırdım baya nokta atışı oldu gelecek içinde olumlu bir yorum yaptı sen öyle deyince bi umutsuzluğa kapıldım ama bu kadını övende çok anlamadım ki
7 ci ayın 28 inde baktırmışım . Çıkma ıhtımalı yok hayatım çocukla ıletısıme gectım sevgılısı olduğunu söyledi 6 aydır ustelık sevdıgını de söyledi . Gül demir bana flört ettıgı bile yok bu adam senı sevıyor . Sen bu defter kapandı desen bile kapanmayacak bu hıkaye devam edecek sevısmenız var falan falan barışmazsanız ben bu ısı bırakırım . Ben sana boşuna ümit vermıyorum demıstı ustelık 😂😂😂😂😂😂😂😂😂hayırsız bırı olsaydı hayırsız derdım dedi . Ulan ınsanın Hıc mı dedıgı doğru çıkmaz yahu

7 ci ayın 28 inde baktırmışım . Çıkma ıhtımalı yok hayatım çocukla ıletısıme gectım sevgılısı olduğunu söyledi 6 aydır ustelık sevdıgını de söyledi . Gül demir bana flört ettıgı bile yok bu adam senı sevıyor . Sen bu defter kapandı desen bile kapanmayacak bu hıkaye devam edecek sevısmenız var falan falan barışmazsanız ben bu ısı bırakırım . Ben sana boşuna ümit vermıyorum demıstı ustelık 😂😂😂😂😂😂😂😂😂hayırsız bırı olsaydı hayırsız derdım dedi . Ulan ınsanın Hıc mı dedıgı doğru çıkmaz yahu
Ya herkese benzeri cumleler kuruyo gibi geldi yorumlari okuyunca🤔🤔

Ben şimdi baktirdim gül demire keşke atabilsem yorumu öyle sevisceksin falan demedi de çok genel geçer yani 1200 TL asla olduğunu düşünüyorum ilk defa baktırdım hani olabilecek tek biseyden bahsetmedi bana daha ama ben planlarımi anlattım olur içindeki güç sende var dedi 😁 su sorun çıkabilir bu olabilir falan detay yoktu bidaha baktırmak mesela atsam falı dinleseniz hepinize de uyar bence , bidaha baktırmam sondur yani , ama çok iyi motivasyon konuşmacısı haberiniz olsun 😁😁

Alya bende de fiyaskoydu. Bir kere baktirmistim. Bu adamla olmaz bir yil gelir gider ve barismazsiniz dedigi adam evlilik teklifiyle geldi boyle bir fiyasko. Asla tavsiye etmem. Cudi bende iyiydi ama arya saygin tam nokta atisi yapmisti ve onun dedigi gibi oldu. Arya ve cudi herkese cikmiyor biliyorum ama bende tutarlilardi. Sezgiye vadedi tutunca bir kere daha baktirmistim negatifin negatifi bir yorum yapmisti. fiyasko

Ay evet alya sana da saçma sapandı hatırlıyorum 😁 bana da adam gelir gider kendini hatırlatır sonra kaybolur ama önümüzdeki en az iki ay hiç adımı olmaz demisti falın haftasına adam döndü :KK70:

Aşkım bana soruyorsan temmuzda baktırdım
7 ci ayın 28 inde baktırmışım . Çıkma ıhtımalı yok hayatım çocukla ıletısıme gectım sevgılısı olduğunu söyledi 6 aydır ustelık sevdıgını de söyledi . Gül demir bana flört ettıgı bile yok bu adam senı sevıyor . Sen bu defter kapandı desen bile kapanmayacak bu hıkaye devam edecek sevısmenız var falan falan barışmazsanız ben bu ısı bırakırım . Ben sana boşuna ümit vermıyorum demıstı ustelık 😂😂😂😂😂😂😂😂😂hayırsız bırı olsaydı hayırsız derdım dedi . Ulan ınsanın Hıc mı dedıgı doğru çıkmaz

siz ne falı baktırdınız ki şuan modum düştü resmen banada çok iddialı konuştu. Gül Demirin dediği çıkan oldu mu peki

siz ne falı baktırdınız ki şuan modum düştü resmen banada çok iddialı konuştu. Gül Demirin dediği çıkan oldu mu peki
Çıkan diyenler vardı burda fal sepetinde en iyisi o diyenlerde vardı ondan dolayı gül demire çok güvenerek baktırdım enerjimizde uymuştu aslında tatlı da kadın ama falı fiyasko . Su bakmıştı

Gül anda cok iyi benım ıkk temmuzun sonlarında baktırdım o zaman ucretı neredeyse yarısıydı dıye hatırlıyorum kahve atıp genel bakım dedım soru sormadım dıye hatırlıyorum bebegım oldugunu falan hep bıldı evlılıkte sorun yasadıgımı kendı bıldı sorun gozuktugu ıcın ordan devam edıyorum dedı hemen cozulmıcek devam edecek zaman veremıyorum demıstı ama bosanma yok demıstı uc dort gun once yıne baktırdım aynı dogrultuda konustu yıne bır kac detay bıldı bence fena degıl sonuc ne olur gorucez ama su fıyatta baktırmaya bencede kesınlıkle degmez arkadaslar telwedekı durrınde detaylı bakıyor marsta anına denk gelınce aynı detaya bakıyor bırde asel cıhana baktırdım agustosta yorumları kadınjn hep dogru cıkmıs ekımde tekrar gundeme gelıcek sorunlar sen baslatıcan demıs unutmustum tabı hatta 12 ekım demıs dogru yanı bırde 1 subatta acılacak sorunlar sonra komple bıtıcek artık sorunlarınız demıs vadelerı cıktı bıraz sıkıcı bakıyor tavsıye vermek ıstemıyorum burda cok ama uygun fıyatlı olmasada cok gul kadar pahalıda degıl secenek olabılır sıze

Fal sepetinde Ayşe Narin var. Sadece kahve bakıyor sanırım puanı çok yüksek ve yorumları hep çıktı şeklinde. Baktıran var mı? Nasıl çıktı mı?
Ben beğendim ama çıkıp çıkmayacağını merak ediyorum

Benlede uyuştu aslında bak kötü değildi sadece detay yoktu bide aşırı pahalı olduğu için
Gül demir çok yüseysel bakar zaten, soru sorduğumda bile fal bunu göstermez bu detayı sonuç çıkar der.. ama sonuç da doğru çıkmadı bende, bundan sonrası için de söyledikleri patlamış oldu zaten
Ahu yaldız da aksine sorularım üzerinden yorumlamıştı 1-2 gelişme bildiği oldu ama zaten tahmin etmesi zor değildi, sonuç tamamen patladı
Fal sepetinden kimseyi öneremiyorum; duygu deniz, gül demir, ahu yaldız, gökçe aksoy… artık isimleri unuttuğum hepsi patladı
Dönem dönem fal batağına girdiğim zamanlar oldu çıkmayacağını bile bile ama bu sefer maddi manevi çok zarar oldu :KK43:
Elimde de koca bi hiç
Bi süredir baktırmıyorum
Biraz siz de gayret edin kızlar 🙏🏻

X