-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.381
Aşkım bana soruyorsan temmuzda baktırdımne zaman baktırdın ki çıkar belki ben dün baktırdım baya nokta atışı oldu gelecek içinde olumlu bir yorum yaptı sen öyle deyince bi umutsuzluğa kapıldım ama bu kadını övende çok anlamadım ki
gökçe eser miGökce’yi onerebilirim. Nur banu’da kotu degildi anlikta ve gecmiste nokta atislari olmustu bende her ikisininde
7 ci ayın 28 inde baktırmışım . Çıkma ıhtımalı yok hayatım çocukla ıletısıme gectım sevgılısı olduğunu söyledi 6 aydır ustelık sevdıgını de söyledi . Gül demir bana flört ettıgı bile yok bu adam senı sevıyor . Sen bu defter kapandı desen bile kapanmayacak bu hıkaye devam edecek sevısmenız var falan falan barışmazsanız ben bu ısı bırakırım . Ben sana boşuna ümit vermıyorum demıstı ustelıkne zaman baktırdın ki çıkar belki ben dün baktırdım baya nokta atışı oldu gelecek içinde olumlu bir yorum yaptı sen öyle deyince bi umutsuzluğa kapıldım ama bu kadını övende çok anlamadım ki
Gökce cnmgökçe eser mi
Ya herkese benzeri cumleler kuruyo gibi geldi yorumlari okuyunca7 ci ayın 28 inde baktırmışım . Çıkma ıhtımalı yok hayatım çocukla ıletısıme gectım sevgılısı olduğunu söyledi 6 aydır ustelık sevdıgını de söyledi . Gül demir bana flört ettıgı bile yok bu adam senı sevıyor . Sen bu defter kapandı desen bile kapanmayacak bu hıkaye devam edecek sevısmenız var falan falan barışmazsanız ben bu ısı bırakırım . Ben sana boşuna ümit vermıyorum demıstı ustelıkhayırsız bırı olsaydı hayırsız derdım dedi . Ulan ınsanın Hıc mı dedıgı doğru çıkmaz yahu
Alya bende de fiyaskoydu. Bir kere baktirmistim. Bu adamla olmaz bir yil gelir gider ve barismazsiniz dedigi adam evlilik teklifiyle geldi boyle bir fiyasko. Asla tavsiye etmem. Cudi bende iyiydi ama arya saygin tam nokta atisi yapmisti ve onun dedigi gibi oldu. Arya ve cudi herkese cikmiyor biliyorum ama bende tutarlilardi. Sezgiye vadedi tutunca bir kere daha baktirmistim negatifin negatifi bir yorum yapmisti. fiyasko
Aşkım bana soruyorsan temmuzda baktırdım
7 ci ayın 28 inde baktırmışım . Çıkma ıhtımalı yok hayatım çocukla ıletısıme gectım sevgılısı olduğunu söyledi 6 aydır ustelık sevdıgını de söyledi . Gül demir bana flört ettıgı bile yok bu adam senı sevıyor . Sen bu defter kapandı desen bile kapanmayacak bu hıkaye devam edecek sevısmenız var falan falan barışmazsanız ben bu ısı bırakırım . Ben sana boşuna ümit vermıyorum demıstı ustelıkhayırsız bırı olsaydı hayırsız derdım dedi . Ulan ınsanın Hıc mı dedıgı doğru çıkmaz
siz ne falı baktırdınız ki şuan modum düştü resmen banada çok iddialı konuştu. Gül Demirin dediği çıkan oldu mu peki7 ci ayın 28 inde baktırmışım . Çıkma ıhtımalı yok hayatım çocukla ıletısıme gectım sevgılısı olduğunu söyledi 6 aydır ustelık sevdıgını de söyledi . Gül demir bana flört ettıgı bile yok bu adam senı sevıyor . Sen bu defter kapandı desen bile kapanmayacak bu hıkaye devam edecek sevısmenız var falan falan barışmazsanız ben bu ısı bırakırım . Ben sana boşuna ümit vermıyorum demıstı ustelıkhayırsız bırı olsaydı hayırsız derdım dedi . Ulan ınsanın Hıc mı dedıgı doğru çıkmaz yahu
Ahu’nun cikmasina çok sevindimKızlar Fal sepetinde baktırdığım ve çıkmayanlar : Hale , Mars, Şah Sultan , Duygu Deniz ,Sibel
Tek çıkan : Ahu Yaldız
Medyum Elif, Nur banu baktirdim bide. Ben onlrdanda memnunum. Fama attim bide simdi bekliyorumKızlar byv da berk mars gokce harıcı onerınız var mı baktırabılecegım
Çıkan diyenler vardı burda fal sepetinde en iyisi o diyenlerde vardı ondan dolayı gül demire çok güvenerek baktırdım enerjimizde uymuştu aslında tatlı da kadın ama falı fiyasko . Su bakmıştısiz ne falı baktırdınız ki şuan modum düştü resmen banada çok iddialı konuştu. Gül Demirin dediği çıkan oldu mu peki
Benlede uyuştu aslında bak kötü değildi sadece detay yoktu bide aşırı pahalı olduğu içinÇıkan diyenler vardı burda fal sepetinde en iyisi o diyenlerde vardı ondan dolayı gül demire çok güvenerek baktırdım enerjimizde uymuştu aslında tatlı da kadın ama falı fiyasko . Su bakmıştı
Gül demir çok yüseysel bakar zaten, soru sorduğumda bile fal bunu göstermez bu detayı sonuç çıkar der.. ama sonuç da doğru çıkmadı bende, bundan sonrası için de söyledikleri patlamış oldu zatenBenlede uyuştu aslında bak kötü değildi sadece detay yoktu bide aşırı pahalı olduğu için