- 10 Mart 2019
- 54
- 38
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.361
Şans verilecek isimler belli aslında Azra,Mira,Umay ama umay sık girmiyor sanırım .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar astrocenterda dedikleri çıkan var mj öneriniz? Baktırmak istiyorum
Şakasınn. Bir de o kadar nasıl iyi yorum alıyor anlamıyorum. Çok da iyi bakmıyor zaten. O kadar yoruma insan çok woow olmayı bekliyor ama bende tutarsızlık doluydu. Cudiyi bir kez denediğimi hatırlıyorum sanki. Ama ne dediğini hatırlamadığım için yazmadımAstrodaki alya için çöp diyorum asla asla baktirmayin. Bu adam geri dönmez dönse de hemen kaçar gider dediği adam ağlaya zirlaya döndü.
Bana astroda cudi çıktı.
Arkadaşıma olan yorumunu dinledim.Hep cinsel çekimden bahsetmişKızlar hep yazacağım unutuyorum
Gül demir size de hep deli gibi sevişmeniz var dedi mi ?
Bunu da herkese diyor gibi hissediyorum
Cudi ask konusunda mi cikti?Astrodaki alya için çöp diyorum asla asla baktirmayin. Bu adam geri dönmez dönse de hemen kaçar gider dediği adam ağlaya zirlaya döndü.
Bana astroda cudi çıktı.
Ben 2 kez baktirdim. Sohbet tadinda bir bakim tarzi var. 20-30dklik ses kaydi atmisdi bana 2 bakimindada. Kahve ve su baktirmisdim ama su falindan daha memnunum. Henuz vadeler dolmadi ama ne cok iyi nede kotu diyemem.Amine Altun’a baktıran varsa yorum yapabilir mi?Yorumlatını okudum bugünde çok yorum yazan olmuş ve çok beğenilmiş
Şakasınn. Bir de o kadar nasıl iyi yorum alıyor anlamıyorum. Çok da iyi bakmıyor zaten. O kadar yoruma insan çok woow olmayı bekliyor ama bende tutarsızlık doluydu. Cudiyi bir kez denediğimi hatırlıyorum sanki. Ama ne dediğini hatırlamadığım için yazmadım
O ne demek ayolKızlar hep yazacağım unutuyorum
ben enerjim uyan kişileri bulana kadar canım cıktı gerçekten Alya çoğu kişi de fiyasko anlaşılanAlya bende de fiyaskoydu. Bir kere baktirmistim. Bu adamla olmaz bir yil gelir gider ve barismazsiniz dedigi adam evlilik teklifiyle geldi boyle bir fiyasko. Asla tavsiye etmem. Cudi bende iyiydi ama arya saygin tam nokta atisi yapmisti ve onun dedigi gibi oldu. Arya ve cudi herkese cikmiyor biliyorum ama bende tutarlilardi. Sezgiye vadedi tutunca bir kere daha baktirmistim negatifin negatifi bir yorum yapmisti. fiyasko
Ben beğenmiştim ya kahve de de tutturuyo detay çok vermeyince bide sallamiyo en azından çoğundan iyidir gül demiri dinlicem şimdiBen 2 kez baktirdim. Sohbet tadinda bir bakim tarzi var. 20-30dklik ses kaydi atmisdi bana 2 bakimindada. Kahve ve su baktirmisdim ama su falindan daha memnunum. Henuz vadeler dolmadi ama ne cok iyi nede kotu diyemem.
Gökce’yi onerebilirim. Nur banu’da kotu degildi anlikta ve gecmiste nokta atislari olmustu bende her ikisinindeByv da mars ve berkten baska kimi önerirsiniz?
Bana demişti sevişmeniz var diye aranızdakıları artık bilemem ama yakınlaşmanız var ıste öpüşme sevilme gibi demişti . Görüşemedik bile dndndnndnd hıc bır bok bilemediKızlar hep yazacağım unutuyorum
Yani denenebilir. Basindan savma bakmadigi kesin kredinin hakkini fazlasiyla vererek bakiyoBen beğenmiştim ya kahve de de tutturuyo detay çok vermeyince bide sallamiyo en azından çoğundan iyidir gül demiri dinlicem şimdi
Yani diyor ki bitmiş olamaz siz sevişeceksiniz hem de deli gibiO ne demek ayol
Tövbe estağfurullahYani diyor ki bitmiş olamaz siz sevişeceksiniz hem de deli gibi
Tam olarak aynı : DBana demişti sevişmeniz var diye aranızdakıları artık bilemem ama yakınlaşmanız var ıste öpüşme sevilme gibi demişti . Görüşemedik bile dndndnndnd hıc bır bok bilemedi
ne zaman baktırdın ki çıkar belki ben dün baktırdım baya nokta atışı oldu gelecek içinde olumlu bir yorum yaptı sen öyle deyince bi umutsuzluğa kapıldım ama bu kadını övende çok anlamadım kiBana demişti sevişmeniz var diye aranızdakıları artık bilemem ama yakınlaşmanız var ıste öpüşme sevilme gibi demişti . Görüşemedik bile dndndnndnd hıc bır bok bilemedi