Fal Sepeti Deneyimleri

selamlar herkese. vadesini beklediklerim vardı hazır onlar bir sonuca ulaşmışken güncelleme yapmak istedim. eski mesajlarımı forumda bulamadım o yüzden aklımda kalan çıkan/ çıkmayanları yazacağım.
Falcı mars: 2025 vadesi vermişti. ama 2024 eylülde belli oldu. sonunu olumlu demişti. bu doğru oldu evet ama onun dediği şekilde olmadığı için çıktı diyemiyorum. anlık durumlar için fena değil.
Ahu: ahu zamanında çıkmıştı zaten vade olarak karşının davranışı vs olarak. en son temmuzda baktırdım sonra baktırmadım. ama o zamanlarda çıkmıştı.
Berk: çıkmadı.
nadide: haziranda baktırdım herkese olabilecek bir yorumdu. fena değildi anlıkta ama sadece bir kere tercih ettim.
duygu deniz: çöp.
elena: sanırım ağustosta baktırmıştım gelecek yorumu çıktı evet ama bu herkese uyabilecek bir şeydi. ayrıca fal yorumunu çok genel bulmuştum. bizim hislerimiz daha kuvvetli de oyalanıyoruz işte
gül demir: iki kere attım. sonbahardaki gelişmeleri çıktı.
hale Özsoy: çok enteresan, haziranda baktırdığımda sonbahardaki gelişmeleri bahsetmişti. ikinciyi eylülde attım. yine tutarlıydı.
arya saygın: çıktı.
alya: çıkmadı. olumsuz demişti.
telefondaki Zeynep: anlık durumlarda iyi ama gelecek çıkmadı, olasılığı da yok :)
telefondaki damla: tüm falcıları bıraktım ama damlayı bırakamam :) çıktığı çok oldu, çıkmadığı da oldu. ama bana spesifik şeyleri biliyo genelde.
cudi: çıkmadı.
sezgi: çıkmadı. olumsuz demişti.
cans tarot: temmuzda baktırdım. 6 aylık 3 aylık şeklinde yorumlar yapmıştı. dediği şekilde ilerliyor hala.

heralde bunlardan başka baktırdıklarım olmadı.

Eğer 2-3 kişiyi şiddetle tavsiye edeceksin, kim o zaman? bende baktiriyim birazdan

Zaman ayırıp yazmışsınız çok teşekkür ediyorum

Damlanın numarasını gönderebilir misiniz?

marsa daha baktirmayi düşünmüyorum. on günde iki kere daha baktirdim ve ne sorsam yeni bakım yapalım dedi durdu dalga geçer gibi. ilkinde ilişkim için baktirdim ve dedi ki partnerin için ayrı bakalım. hadi neyse tamam dedim, partner için baktirdim ilişki ile arasındaki fark neyse artık... ve fal sonrası sorum partnerim şu konuyu çözecek mi şeklindeydi, mars cevap olarak yeni bakım yapalım demiş. kusura bakmasın yani para basmiyorum, partner odakli falda partner hakkindaki soruyu cevaplamiyor

Banada yapıyor onu. Genel bi fal bakıyor, sonra soru soruyorum, yeni fal’a gel diyor

Enese baktıran arkadaslar dedıklerı cıktımı gelecekle alakalı ya bu arada uygulamadakı fallardan sonra oyle detaylı ve guzel bakan bırıne denk gelmek muthıs enesı deneyın ablamlarla dınledım ses kaydını agzımız acık kaldı hepımızın bu kadar anı ve gecmısı ayı ayına bılebılır dedık gelecekle alakalı burda soylenen her falcıya baktırdım hepsı bosanmıcaksın dedı arkadaslar sadece mars senın kendı tercıhın kader cızgın acık sen ne ıstersen o olacak ama bosanmak senın ıcın daha hayırlı dedı onun harıcınde burda ıyı denılen tum falcılar hayır bu surec bıtecek bosanma asla gozukmuyor dedıler enes bosanıcaksın dedı zaman verdı cıkarmı cıkmaz mı gorucem ama suan zaten o yolda ılerlıyorum uygulamalara para yedırmeyın 18 dk lık ses kaydı sorumada 5 dk lık ses kaydı atmıs cok memnun kaldım yulecim sagolsun ıyıkı demıs enesı

Enes nerde?

ay bana falsepetinde veya diger sitelerde en garip gelen kisim fal suresiydi zaten. 6-7 dakika yorumun 1 dakikasinida kem kum ederek yiyor cogu. ben fal baktiracagim zaman enese baktiriyordum bi ara ileri tarihli verdi randevuyu ondan sonra falci arayisina girdim cok kisiye baktirdim o surecte hic biri detayli anlatmadi dogru olmasini gectim hepsi oldu bittiye getiriyor 5-6 dakika icin o kadar para vermekte zoruma gitti baska kimseye baktirmadim hak yemiyim iyi diyebileceklerimde oldu ama cok yuzeyseldi hep. 10-15 dakikalik yorumlamaya alisinca digerleri bana fal gibi gelmiyor artik. enes bana an olarak cogunlukla nokta atisi yapiyor gelecekle ilgili tuttugu oluyor tutmadigida oluyor bekledigim vadeleri var hala haber veririmm. rica ederim

Merhaba enes nereden bakıyor telefondan ise bana da gönderir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…