Fal Sepeti Deneyimleri

Enes nerde?

ay bana falsepetinde veya diger sitelerde en garip gelen kisim fal suresiydi zaten. 6-7 dakika yorumun 1 dakikasinida kem kum ederek yiyor cogu. ben fal baktiracagim zaman enese baktiriyordum bi ara ileri tarihli verdi randevuyu ondan sonra falci arayisina girdim cok kisiye baktirdim o surecte hic biri detayli anlatmadi dogru olmasini gectim hepsi oldu bittiye getiriyor 5-6 dakika icin o kadar para vermekte zoruma gitti baska kimseye baktirmadim hak yemiyim iyi diyebileceklerimde oldu ama cok yuzeyseldi hep. 10-15 dakikalik yorumlamaya alisinca digerleri bana fal gibi gelmiyor artik. enes bana an olarak cogunlukla nokta atisi yapiyor gelecekle ilgili tuttugu oluyor tutmadigida oluyor bekledigim vadeleri var hala haber veririmm. rica ederim

Merhaba enes nereden bakıyor telefondan ise bana da gönderir misin

Bende de Mira dalya,umay akay,Azranın dedikleri çıkmıştı. Bir de binnaz da gökçe ay tüm dediklerini yaşadığımı hatırlıyorum. Şuan tabi fala ihtiyacım kalmadı ama böyleydi durum. Hiç bir dediği olmayan kişiler de melisa donukuk,talha ilhan,sevgican sabriydi

arkadaşlar Enes'in numarasını bana farklı farklı göndermişsiniz numara hangisi acaba bu mu yoksa diğeri mi?

Eklentiler

• IMG_2367.jpeg
    82,1 KB · Görüntüleme: 57
Enese baktıran arkadaslar yorumlarınız nasıl bana numara sormussunuz gerı donus saglayamadım gec gordum zaten almıssjnızdır numarayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…