- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #16.041
Mars ateş kesinlikle hiçbir şey bilmiyorIyi akşamlar, mart ateş için ne düşünüyor sunuz ?
Bende de Mira dalya,umay akay,Azranın dedikleri çıkmıştı. Bir de binnaz da gökçe ay tüm dediklerini yaşadığımı hatırlıyorum. Şuan tabi fala ihtiyacım kalmadı ama böyleydi durum. Hiç bir dediği olmayan kişiler de melisa donukuk,talha ilhan,sevgican sabriydievet bazı gelişmeler olduğu icin yazmak istedim. olay sonuçlandı. anı durumu hiç göremeyip beni aylarca oyalayan durumu bile çıkmayan sonucu zaten çıkmamış tüm yorumcular; falsepeti: ahu, polina moris, gül demir, nadide Hanzade, Elena günce, oylum genç, alaca Pera, melisa donukuk, karma tilki
astrocenter; ayşil kaya, kadir baran, Talha ilhan, idil öz, hülya akın, cudi arıcı, nilüfer Hanzade, nalan güngören, uzay kutlu, güneş aldabaran,sezgi Akbulut, Simon tor, sevgican sabri, Azra, medyum muzo, tanem su, Umay Akay, Zeyno yaprak, mira dalya, Asu ışık, arya sargın, ecem arman, telwe de sardunya, biryolunvar da mars, ve damla
bana geçmiş olsun. sorularınız olursa yanıtlayamam zira çok üzgünüm beni bağışlayın. iyi akşamlar
Deneyimleyip buraya yorum yazarsanız sevinirim.Kizlar bilginiz olsun Enes baktirmak isteyene referans soruyo
Referans isteyince ne söylediniz?Kizlar bilginiz olsun Enes baktirmak isteyene referans soruyo
Yulecim sagolsun yardimci oldu:) no’yu o vermişti cunkuReferans isteyince ne söylediniz?
Beğendiniz mi pekiYulecim sagolsun yardimci oldu:) no’yu o vermişti cunku
Yarin’a alabildim randevu. Yarin bildiririm size kizlar xBeğendiniz mi peki
Fiyatı ne kadar acabaEnese baktıran arkadaslar yorumlarınız nasıl bana numara sormussunuz gerı donus saglayamadım gec gordum zaten almıssjnızdır numarayı
Fiyatı ne kadar acaba
Soranlar için eklemekızlar hayatımda bazı şeyler netleşti. baktırmadığım kimse kalmadı sanırım belki hepimiz ortak duygulardan gectik. bu kadar fal baktırıp hem yanlış olduğunu bilip yine de yapmak onlarca masraf bazen kendimden o kadar çok utandım ki. ne desem boş netleşen durumlarla birlikte benim çıkan tek kişi mars oldu, biraz da telefonda bakan zeynep. ama zeynepin kendi içinde çeliştiği durumları olduğu için o yüzden biraz dedim. çıkan olmasına rağmen fal enerjisini de asla önermiyorum. berbat bi yaz geçirdim herşeye rağmen dışarıda güçlü durup sessizce içime ağladım. mesaj atan arkadaşlar için de buraya yazmış olayım mars dışında dediğim gibi biraz zeynep onun dışında kimsenin dediği olmadı.ya bizim marsla enerji uydu bilmiyorum ama onun falından okuyup dün bile anladığım şeyler oldu bilgimin olmadığı. bir yönlendirme algılanmasın lütfen kimseyi böyle yönlendirmek istemem fal konusunda. Durumumu yazmak istedim, inanın mesaj atacak enerjim olmadığı için buraya açmak istedim içimi.
Hepiniz umarım kalbinizin güzelliklerini yaşarsınız
Fal sepetinde kimlere baktırdınız?Soranlar için ekleme
Bir yolun var mars
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?