- 25 Ekim 2018
- 3.501
- 6.188
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.041
Enes nerde?Enese baktıran arkadaslar dedıklerı cıktımı gelecekle alakalı ya bu arada uygulamadakı fallardan sonra oyle detaylı ve guzel bakan bırıne denk gelmek muthıs enesı deneyın ablamlarla dınledım ses kaydını agzımız acık kaldı hepımızın bu kadar anı ve gecmısı ayı ayına bılebılır dedık gelecekle alakalı burda soylenen her falcıya baktırdım hepsı bosanmıcaksın dedı arkadaslar sadece mars senın kendı tercıhın kader cızgın acık sen ne ıstersen o olacak ama bosanmak senın ıcın daha hayırlı dedı onun harıcınde burda ıyı denılen tum falcılar hayır bu surec bıtecek bosanma asla gozukmuyor dedıler enes bosanıcaksın dedı zaman verdı cıkarmı cıkmaz mı gorucem ama suan zaten o yolda ılerlıyorum uygulamalara para yedırmeyın 18 dk lık ses kaydı sorumada 5 dk lık ses kaydı atmıs cok memnun kaldımyulecim sagolsun ıyıkı demıs enesı
Banada yapıyor onu. Genel bi fal bakıyor, sonra soru soruyorum, yeni fal’a gel diyor
ay bana falsepetinde veya diger sitelerde en garip gelen kisim fal suresiydi zaten. 6-7 dakika yorumun 1 dakikasinida kem kum ederek yiyor cogu. ben fal baktiracagim zaman enese baktiriyordum bi ara ileri tarihli verdi randevuyu ondan sonra falci arayisina girdim cok kisiye baktirdim o surecte hic biri detayli anlatmadi dogru olmasini gectim hepsi oldu bittiye getiriyor 5-6 dakika icin o kadar para vermekte zoruma gitti baska kimseye baktirmadim hak yemiyim iyi diyebileceklerimde oldu ama cok yuzeyseldi hep. 10-15 dakikalik yorumlamaya alisinca digerleri bana fal gibi gelmiyor artik. enes bana an olarak cogunlukla nokta atisi yapiyor gelecekle ilgili tuttugu oluyor tutmadigida oluyor bekledigim vadeleri var hala haber veririmm. rica ederimEnese baktıran arkadaslar dedıklerı cıktımı gelecekle alakalı ya bu arada uygulamadakı fallardan sonra oyle detaylı ve guzel bakan bırıne denk gelmek muthıs enesı deneyın ablamlarla dınledım ses kaydını agzımız acık kaldı hepımızın bu kadar anı ve gecmısı ayı ayına bılebılır dedık gelecekle alakalı burda soylenen her falcıya baktırdım hepsı bosanmıcaksın dedı arkadaslar sadece mars senın kendı tercıhın kader cızgın acık sen ne ıstersen o olacak ama bosanmak senın ıcın daha hayırlı dedı onun harıcınde burda ıyı denılen tum falcılar hayır bu surec bıtecek bosanma asla gozukmuyor dedıler enes bosanıcaksın dedı zaman verdı cıkarmı cıkmaz mı gorucem ama suan zaten o yolda ılerlıyorum uygulamalara para yedırmeyın 18 dk lık ses kaydı sorumada 5 dk lık ses kaydı atmıs cok memnun kaldımyulecim sagolsun ıyıkı demıs enesı
Yok bir yolun var da falcı marsMars ateş mi
Merhaba enes nereden bakıyor telefondan ise bana da gönderir misinay bana falsepetinde veya diger sitelerde en garip gelen kisim fal suresiydi zaten. 6-7 dakika yorumun 1 dakikasinida kem kum ederek yiyor cogu. ben fal baktiracagim zaman enese baktiriyordum bi ara ileri tarihli verdi randevuyu ondan sonra falci arayisina girdim cok kisiye baktirdim o surecte hic biri detayli anlatmadi dogru olmasini gectim hepsi oldu bittiye getiriyor 5-6 dakika icin o kadar para vermekte zoruma gitti baska kimseye baktirmadim hak yemiyim iyi diyebileceklerimde oldu ama cok yuzeyseldi hep. 10-15 dakikalik yorumlamaya alisinca digerleri bana fal gibi gelmiyor artik. enes bana an olarak cogunlukla nokta atisi yapiyor gelecekle ilgili tuttugu oluyor tutmadigida oluyor bekledigim vadeleri var hala haber veririmm. rica ederim
Mars ateş kesinlikle hiçbir şey bilmiyorIyi akşamlar, mart ateş için ne düşünüyor sunuz ?
Bende de Mira dalya,umay akay,Azranın dedikleri çıkmıştı. Bir de binnaz da gökçe ay tüm dediklerini yaşadığımı hatırlıyorum. Şuan tabi fala ihtiyacım kalmadı ama böyleydi durum. Hiç bir dediği olmayan kişiler de melisa donukuk,talha ilhan,sevgican sabriydievet bazı gelişmeler olduğu icin yazmak istedim. olay sonuçlandı. anı durumu hiç göremeyip beni aylarca oyalayan durumu bile çıkmayan sonucu zaten çıkmamış tüm yorumcular; falsepeti: ahu, polina moris, gül demir, nadide Hanzade, Elena günce, oylum genç, alaca Pera, melisa donukuk, karma tilki
astrocenter; ayşil kaya, kadir baran, Talha ilhan, idil öz, hülya akın, cudi arıcı, nilüfer Hanzade, nalan güngören, uzay kutlu, güneş aldabaran,sezgi Akbulut, Simon tor, sevgican sabri, Azra, medyum muzo, tanem su, Umay Akay, Zeyno yaprak, mira dalya, Asu ışık, arya sargın, ecem arman, telwe de sardunya, biryolunvar da mars, ve damla
bana geçmiş olsun. sorularınız olursa yanıtlayamam zira çok üzgünüm beni bağışlayın. iyi akşamlar
Deneyimleyip buraya yorum yazarsanız sevinirim.Kizlar bilginiz olsun Enes baktirmak isteyene referans soruyo
Referans isteyince ne söylediniz?Kizlar bilginiz olsun Enes baktirmak isteyene referans soruyo
Yulecim sagolsun yardimci oldu:) no’yu o vermişti cunkuReferans isteyince ne söylediniz?
Beğendiniz mi pekiYulecim sagolsun yardimci oldu:) no’yu o vermişti cunku
Yarin’a alabildim randevu. Yarin bildiririm size kizlar xBeğendiniz mi peki