- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.061
Fiyatı ne kadar acabaEnese baktıran arkadaslar yorumlarınız nasıl bana numara sormussunuz gerı donus saglayamadım gec gordum zaten almıssjnızdır numarayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fiyatı ne kadar acabaEnese baktıran arkadaslar yorumlarınız nasıl bana numara sormussunuz gerı donus saglayamadım gec gordum zaten almıssjnızdır numarayı
Fiyatı ne kadar acaba
Soranlar için eklemekızlar hayatımda bazı şeyler netleşti. baktırmadığım kimse kalmadı sanırım belki hepimiz ortak duygulardan gectik. bu kadar fal baktırıp hem yanlış olduğunu bilip yine de yapmak onlarca masraf bazen kendimden o kadar çok utandım ki. ne desem boş netleşen durumlarla birlikte benim çıkan tek kişi mars oldu, biraz da telefonda bakan zeynep. ama zeynepin kendi içinde çeliştiği durumları olduğu için o yüzden biraz dedim. çıkan olmasına rağmen fal enerjisini de asla önermiyorum. berbat bi yaz geçirdim herşeye rağmen dışarıda güçlü durup sessizce içime ağladım. mesaj atan arkadaşlar için de buraya yazmış olayım mars dışında dediğim gibi biraz zeynep onun dışında kimsenin dediği olmadı.ya bizim marsla enerji uydu bilmiyorum ama onun falından okuyup dün bile anladığım şeyler oldu bilgimin olmadığı. bir yönlendirme algılanmasın lütfen kimseyi böyle yönlendirmek istemem fal konusunda. Durumumu yazmak istedim, inanın mesaj atacak enerjim olmadığı için buraya açmak istedim içimi.
Hepiniz umarım kalbinizin güzelliklerini yaşarsınız
Fal sepetinde kimlere baktırdınız?Soranlar için ekleme
Bir yolun var mars
Baktırmadığım kalmadı heralde valla isimleri bile unutuyorum artık ..Fal sepetinde kimlere baktırdınız?
Ya sen dıyınce baktım x tekı fotosuylada aynı fal sepetındekı fotosu fal sepetınde 500 kredı yazıyorKizlarrr size bi haberim var!! Enes fal sepetindeki Enes Kutsal’mis nasil biliyorsun diye merak ediyorsaniz ben gecen tarot bakdirmisdim. Ses birebir ayni:)
Ya benim olay tamamen tesaduf olmus fal sepetinde gozume carpti, yeni katilmis belli. Merak edende cok olmus. Yani ben sahsen bayilmadim. Idare eder ama 500tl degecek bir fal degildi. Falci mars’a verin o parayi daha memnun kalirsiniz benceYa sen dıyınce baktım x tekı fotosuylada aynı fal sepetındekı fotosu fal sepetınde 500 kredı yazıyor
Ben marstanda bundan da memnun kaldım bana cok detaylı ve uzun bakmks 18 dk ses kaydı anlık gecmjs cok ıyıydı marsta ıyı evet bana net konusuyor mars o yuzden sevıyorum pembecı degılYa benim olay tamamen tesaduf olmus fal sepetinde gozume carpti, yeni katilmis belli. Merak edende cok olmus. Yani ben sahsen bayilmadim. Idare eder ama 500tl degecek bir fal degildi. Falci mars’a verin o parayi daha memnun kalirsiniz bence
Banada kahve 16dk ses kaydi gondermis ve fal sepetinde tarot’a 15dk yani ozenle bakiyo belli ama ask hayatimla ilgili net bisey soylemedi. Brz genel gecer buldum acikcasi.Ben marstanda bundan da memnun kaldım bana cok detaylı ve uzun bakmks 18 dk ses kaydı anlık gecmjs cok ıyıydı marsta ıyı evet bana net konusuyor mars o yuzden sevıyorum pembecı degıl
Fal swpwtindeki mars atesmi?Banada kahve 16dk ses kaydi gondermis ve fal sepetinde tarot’a 15dk yani ozenle bakiyo belli ama ask hayatimla ilgili net bisey soylemedi. Brz genel gecer buldum acikcasi.
Enese fal sepetınden de baktırmayı dusunuyorum bakalkm aynı mı dıcek
Bir yolun var’daki Falci MarsFal swpwtindeki mars atesmi?
ahu yaldiz, su bahar, ozlem yilmaz ve ayperi gunay ani ve gecmisi baya bildiler. Efsun hatun’da ole ama gelecekle ilgili soyledikleri cikmadi. Gul demirinde ilk falinda soyledigi bazi seyler cikmisti ikinci fali icinde vade hala dolmadi. Zelis can’i begenmedigimi hatirliyorumkızlar ben Gül Demir,Yasemin Türk,Zülal Şen ve Zeliş Cana baktırdım bunlardan birine baktıranlar varsa fikirlerini yazabilir mi veya önerebilecğiniz biri var mı
Ben de okudum Mars a gönderdiğim falları bayağı iyi senaryo yazmış ama hiçbiri çıkmamış tabiki zaten o siteye şüpheyle yaklaşıyorum artıkve unutmuşum/ bir yolunu var mars a temmuz 2023 te baktırmışım. bunu da malesef suan burda okuduklarımdan ve fal gönderdikten sonra farkettim dediği hic bisey cıkmamıs. sıfıra sıfır. Yeni bir fal gönderdim farkında olmadan cünkü o kadar bos bir falmıs ki baktırdıgımı bile unutmusum. malesef falı beklerken gördüm eski falı mı. Bakalım ne diyecek. hala yorumluyor olarak gözüküyor. ama 2023 te baktığı fal hic bir sekilde tutmamıs
şimdi falıma baktı. çok kısa ve spesifik bisey söylemedi. ama diğer falcılar ne dediyse aşağı yukarı benzer blsey söylemis. ama vadesiz spesifik olmayan ve kısa bir fal. yanlıslıkla göndermiş bulundum. önceden gönderdiğimi hatırlamıyorum bile o yüzden bir önceki falıyla asla uyusmuyor. cünlü suan 2023 te baktığı adam icin gelecek yok demiş kesinlikle. ve simdiki falınde geri dönme ve farkındalık pişmanlıktan bahsediyor. valla falları tutmadığı icin bende, suan baktığı olumlı fal, olumsuz his yaratıyor bende yeniden cıkmayacağını düşündüğüm icinBen de okudum Mars a gönderdiğim falları bayağı iyi senaryo yazmış ama hiçbiri çıkmamış tabiki zaten o siteye şüpheyle yaklaşıyorum artık