- 15 Haziran 2024
- 234
- 181
- 18
- 25
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.001
Hep en çok bilenler gidiyor gibi hissediyorum. Zamanında yıldız tan diye bir yorumcu vardı onu keşke bulabilsem tek bilen oydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana vade verdi ama çok uzakmars vade vermiyor sanırım. sorularımda eğer ne zaman sorusu varsa yakında diyor. çok nadiren vade veriyor herhalde
Bana vade verdi ama çok uzak
Nerede var indirim ?Kızlar indirimi degerlendirmek istiyorum. Kimi önerirsiniz?
Hmm demekki her an olabilir söylediği şey o yüzden yakında dedi. Bana 2025 dediBana bir kere verdi onda da dediğinden çok çok erken çıktı. daha yeni tekrar baktirdim vade sordum vermedi yakında dedi
Cudiye baktırdın mı ? Astrocemterde ?Bana bir falcı önerin
Bana daBana bir falcı önerin
Hayır,Cudiye baktırdın mı ? Astrocemterde ?
Efsun Hatun deneyebilirsiniz buaradaBana bir falcı önerin
Hangisinde daha iyiEfsun Hatun deneyebilirsiniz buarada
Ben tarot baktırmıştım diğerlerini bilmiyorum buarada Polina Moris veya Çisem Deva ya baktırmış mıydınız? Onların da vadesini merak ediyorumHangisinde daha iyi
Onlara baktırdım ama nötr,çok ilgimi çekmediBen tarot baktırmıştım diğerlerini bilmiyorum buarada Polina Moris veya Çisem Deva ya baktırmış mıydınız? Onların da vadesini merak ediyorum
Cısemın vadesı bende cıktı ıletısımle alakalıBen tarot baktırmıştım diğerlerini bilmiyorum buarada Polina Moris veya Çisem Deva ya baktırmış mıydınız? Onların da vadesini merak ediyorum
Uzun vade verdi ya,ama anda iyiEfsun Hatun deneyebilirsiniz buarada