- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #15.981
Nerede oKızlar Talha İlhan nasıl sizce ? Anda falan iyi mi ?
AstrocenterNerede o
vadesi geçen çıktığı için yine çiseme gönderdim bekliyorum ama sanırım dönüp dolaşıp marsı tekrar deneyeceğimFalcı marsı ben de beğeniyorum olumsuzu da söylüyor ve bana da dediği çıktı
Bende ikisinede baktırdım karma tılkı daha acemı gıbı geldı bana nıyeyse dedıklerı ama her falcıyla yıne aynı seyler bana herkes aynı seyı soyluyor artık baktırmıcamÇiseme de baktırdım, şu karma tilkiye de baktırdım. hangisi iyi şimdi bunların?
Kahve mi baktirdinbu arada derya nuralın iş için söylemiş olduğu bir konu cıktı haftasına
evet kahvesi iyiydiKahve mi baktirdin
Cisem nasil enerji uymadi demisti bana tekrar nasıl bakti sana.evet kahvesi iyiydi
Bu sefer canlı fal ile su falını sectım hemen baktıCisem nasil enerji uymadi demisti bana tekrar nasıl bakti sana.
marsa baktirdim açıkçası çok yüzeysel buldum yorumunu.Kızlar yine zamanında merak ettiğim bi sorunun yanıtını öğrenme şansım oldu
Bilemeyenler : duygu deniz , gül abla, ahu (fal sepeti)
Bilen sadece bir yolun var mars
Sanırım en çok zamanında duygu denize harcadığım kredilere üzülüyorum. Çok fazla sıkmış anda bile yanılmış
Birkaç sayfa önce de konuşmuştuk yani gününde ise baya nokta atışı yapıyor sanırım, ben 1 kere kahve atmıştım çok yüzeyseldi sonra su attığımda daha detaylı bakmıştı,kahvesinde yazılar karmaşıktı ve çok az yorum vardı. Daha özenli olursa aslında hisli olduğunu söylemiştim kendisine :) görmediğim bişeyi yazamam demişti. Yani günü gününe değişiyor da burada çok şişirilen duygu, gül ve ahudan daha iyi bence en azından umut vaat edip insanları sürüklemiyor peşinden. Her yorumdan sonra da ben böyle gördüm ama fal diye de insanı frenliyor bilmiyorum bende anda bildiği çok şey olduğunu sonradan gördüm.Kızlar yine zamanında merak ettiğim bi sorunun yanıtını öğrenme şansım oldu
Sanırım en çok zamanında duygu denize harcadığım kredilere üzülüyorum. Çok fazla sıkmış anda bile yanılmış
Birisi bir ara buraya “duygu sizi soyup soğana çevirir ta ki siz ayılana kadar” yazmıştı. Çok doğruymuş. Çünkü ben de anda bilemediğini görmüştüm.Kızlar yine zamanında merak ettiğim bi sorunun yanıtını öğrenme şansım oldu
Dedikler vadesiyle çıktı mı pekiBirkaç sayfa önce de konuşmuştuk yani gününde ise baya nokta atışı yapıyor sanırım, ben 1 kere kahve atmıştım çok yüzeyseldi sonra su attığımda daha detaylı bakmıştı,kahvesinde yazılar karmaşıktı ve çok az yorum vardı. Daha özenli olursa aslında hisli olduğunu söylemiştim kendisine :) görmediğim bişeyi yazamam demişti. Yani günü gününe değişiyor da burada çok şişirilen duygu, gül ve ahudan daha iyi bence en azından umut vaat edip insanları sürüklemiyor peşinden. Her yorumdan sonra da ben böyle gördüm ama fal diye de insanı frenliyor bilmiyorum bende anda bildiği çok şey olduğunu sonradan gördüm.
vadesel bi durum değildi. Sorduğum bi soru vardı; onu bildiğini öğrendim diğerleri de aksi yorum yapmıştıDedikler vadesiyle çıktı mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?