- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #15.561
Bende de ahu ve gül 3.kişi olduğunu bilememişti.
Ben de beğenmedim. Tarot falında bana da harfler söyledi. Nasıl söylüyor anlamadım ama harflerin alakası yoktu. Tutarsız laflar söyledi aynı zamanda. İade aldım ondan.Bakımdan hemen sonra emin olamadım ama şimdi salladığına emin oldum. Kart falında sen nasıl harf gördün. Varlıkla bakıyo desem tutmayan şeyler vardı dediklerinde.
Bide ekstra danışanı düşürmeye çabalayan olumsuz bir enerji hissettim falın olumsuz olmasıyla alakasız. Sorduğum kişinin hayatı çok güzel çok yolunda gidecekmiş ee ben? Ben baktırıyorum ya fala hani. Olumsuzsa olumsuzu söylersin eyvallah da benimle ilgili bi şeyler de sallasaydın bari
Teyit edemeyeceğim çok şey söyledi salladığını düşünüyorum.
Astroda kimlere baktırdın canım ?bir yolun var da patlayan fallarım
nur banu
gökçe
güneş
berk
falcı mars (vadesi dolmak üzere o yüzden bi şey diyemiyorum)
% kac indirim?İNDİRİM KODU 12YILOZEL
yüzde elli% kac indirim?
Kaç gün sürecek bu indirim acaba? Tüm yorumcuları kapsıyor mu?yüzde elli
1 gün sanırım hepsini kapsıyorKaç gün sürecek bu indirim acaba? Tüm yorumcuları kapsıyor mu?
Acikcasi ben Sah Sultan'i oneririm orada bana uydu belki de. Hem fiyati dusuk. Daha vadesi gelmedi uzun vade verdi en az 1 ay var daha ama baktim soruda hic soylemedigim 2 detayi bilmis, atip tutulacak bir sey degildi karsi tarafi da iyi anlatmis.%50 indirim kimi tavsiye ederseniz kizlar ?
Teşekkür ediyorumAcikcasi ben Sah Sultan'i oneririm orada bana uydu belki de. Hem fiyati dusuk. Daha vadesi gelmedi uzun vade verdi en az 1 ay var daha ama baktim soruda hic soylemedigim 2 detayi bilmis, atip tutulacak bir sey degildi karsi tarafi da iyi anlatmis.
Ben de tuğba kılıç%50 indirim kimi tavsiye ederseniz kizlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?