- 21 Nisan 2015
- 1.627
- 1.473
- 133
- 38
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #14.541
Merhaba Hanımlar ; tarot konusundaki yorumlarınızı okudum. Ben Hem Klasik Tarot hem Katina hem de Rune okuyucusuyum. Hepsinin eğitimlerini aldım. Seans isteyenlere yardımcı olmak isterim. İnstagram hesabımın ismi : muzi_tarot sevgiler ❤
Merhaba Hanımlar ; tarot konusundaki yorumlarınızı okudum. Ben Hem Klasik Tarot hem Katina hem de Rune okuyucusuyum. Hepsinin eğitimlerini aldım. Seans isteyenlere görüntülü ve sesli online şeklinde baım verebilirim. İnstagram hesabımın ismi : muzi_tarot / Sevgiler
Soruda ayrıntı verdiniz mi yoksa genel yorum mu istemiştiniz?Zülal şen az önce 18 dakikalık kayıt atmış. Sanırım şimdiye kadar en beğendiğim buydu. Eski sevgilimle gelecek planlarımızı, geçmişinde kız arkadaşının ona yaptığı şeyi ondan çok etkilendiğini benim de bunu yapmamdan çok etkilendiğini (gerçekten böyle bunu konuştuk ayrılırken), onun bi arkadaşının benim hakkımda ona konuştuğu olumsuz şeyi konusuyla birlikte (bunu da biliyorum), onun kişiliğini ve olduğumuz durumu bildi. Geleceği çıkar umarım ama burda çıkan kadar çıkmayan da olmuş bilemiyorum. Umarım çıkar. En azından anda iyidir umarım. Pespembe de konuşmadı gerçekçiydi
Ayrıntı vermedim hiç karşı tarafın ismini söyledim ve ayrıldık dedim sadece. Hisleri ne beni seviyor mu vs onları sordum sonraSoruda ayrıntı verdiniz mi yoksa genel yorum mu istemiştiniz?
Selime gerene bugün 2 kere attım ikisini de reddetti enerji uyuşmazlığı diye acaba çok mu olumsuz gördüğünden
Sizin falsepetinde beğendikleriniz kimlerSelime gerenden ben iade almistim hic bilememisti full tavsiye vermisti
Ben beğenmedimArkadaşlar Efsun hatunu deneyen oldu mu?
Sizin falsepetinde beğendikleriniz kimler
Baktırdım bende beğenmedimBen beğenmedim
Bana da hiç bilemedi ortak arkadaşlarınız aracılığıyla haber alacaksınız dedi ortak bir arkadaşımız bile yok vadesi de geçtiSelime gerene bugün 2 kere attım ikisini de reddetti enerji uyuşmazlığı diye acaba çok mu olumsuz gördüğünden
Boran40 evet geçerliKızlar indirim kodunu tekrar yazarmısınız? Bide ben ilk kez kullanıcam indirim kodunu her falcı için geçerlimi ?
Aynen ben de öyle. Sustu telefonda resmenBaktırdım bende beğenmedimve puanına çok şaşkınım telefonda görüştük görüşme başında bir yorum yaptı sonra durdu.Ben sordum hemen cevap verdi.O anda telvelere baktığını zannetmiyorum.
Ayyyy evet o bekledi bende birşey diyecek diye bekledim baktım konuşmuyor ben soru sordumAynen ben de öyle. Sustu telefonda resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?