-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #14.541
Klothoyagmura 750 tl ödedim. Birkaç tarot türü var fiyatları farklı benimki aşk tarotuydu. Whatsapptan bakıyo ses kaydı atıyo 25-30dk yaklaşık. Hiç detay vermemiştim bi de eski sevgilimin sosyal medyası falan da yok hani o şekilde öğrendi desem. Sadece ayrıldık demiştim ve özleyip özlemediğini vs sordum. Numarayı atayım özelden
Saygısızın tekii baktırmayın bu kadına bi şey bildiği de yok cidden bu kadar kötü olabilir bakım yapabilirdi bi de saygısızlık yaptı param falan da kaldı yaniDamlanin nr verebilirmisin
Teşekkür ederimben denedm fena değildi
Teşekkür ederimben denemiştim anı ve geçmişi bilmiş gibiydi
Merhaba Hanımlar ; tarot konusundaki yorumlarınızı okudum. Ben Hem Klasik Tarot hem Katina hem de Rune okuyucusuyum. Hepsinin eğitimlerini aldım. Seans isteyenlere yardımcı olmak isterim. İnstagram hesabım da var. SevgilerLütfen teşekkür ediyorum.Soru-cevap şrklinde mi yapıyor?
Merhaba Hanımlar ; tarot konusundaki yorumlarınızı okudum. Ben hem Klasik Tarot hem Katina hem de Rune okuyucusuyum. Hepsinin eğitimlerini aldım. Seans isteyenlere yardımcı olmak isterim. İnstagram hesabım da var. Sevgiler
Merhaba Hanımlar ; tarot konusundaki yorumlarınızı okudum. Ben Hem Klasik Tarot hem Katina hem de Rune okuyucusuyum. Hepsinin eğitimlerini aldım. Seans isteyenlere yardımcı olmak isterim. İnstagram hesabımın ismi : muzi_tarot sevgiler ❤
Merhaba Hanımlar ; tarot konusundaki yorumlarınızı okudum. Ben Hem Klasik Tarot hem Katina hem de Rune okuyucusuyum. Hepsinin eğitimlerini aldım. Seans isteyenlere görüntülü ve sesli online şeklinde baım verebilirim. İnstagram hesabımın ismi : muzi_tarot / Sevgiler
Soruda ayrıntı verdiniz mi yoksa genel yorum mu istemiştiniz?Zülal şen az önce 18 dakikalık kayıt atmış. Sanırım şimdiye kadar en beğendiğim buydu. Eski sevgilimle gelecek planlarımızı, geçmişinde kız arkadaşının ona yaptığı şeyi ondan çok etkilendiğini benim de bunu yapmamdan çok etkilendiğini (gerçekten böyle bunu konuştuk ayrılırken), onun bi arkadaşının benim hakkımda ona konuştuğu olumsuz şeyi konusuyla birlikte (bunu da biliyorum), onun kişiliğini ve olduğumuz durumu bildi. Geleceği çıkar umarım ama burda çıkan kadar çıkmayan da olmuş bilemiyorum. Umarım çıkar. En azından anda iyidir umarım. Pespembe de konuşmadı gerçekçiydi
Ayrıntı vermedim hiç karşı tarafın ismini söyledim ve ayrıldık dedim sadece. Hisleri ne beni seviyor mu vs onları sordum sonraSoruda ayrıntı verdiniz mi yoksa genel yorum mu istemiştiniz?
Selime gerene bugün 2 kere attım ikisini de reddetti enerji uyuşmazlığı diye acaba çok mu olumsuz gördüğünden
Sizin falsepetinde beğendikleriniz kimlerSelime gerenden ben iade almistim hic bilememisti full tavsiye vermisti
Ben beğenmedimArkadaşlar Efsun hatunu deneyen oldu mu?
Sizin falsepetinde beğendikleriniz kimler
Baktırdım bende beğenmedimBen beğenmedim
Bana da hiç bilemedi ortak arkadaşlarınız aracılığıyla haber alacaksınız dedi ortak bir arkadaşımız bile yok vadesi de geçtiSelime gerene bugün 2 kere attım ikisini de reddetti enerji uyuşmazlığı diye acaba çok mu olumsuz gördüğünden