• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Kızlar Astrocenter da Umay Akay’a baktıran var mı ben yeni baktırdım bana geçmişi çok iyi bildi dediği tarihte çıktı ama bugün yine baktırdım başka biri için biraz uzak bir tarih verdi aranızda baktıran tarihi şaşan oldu mu hiç

Bir ara telefonda bakan Zeynep ve damla konuşulmuş ikisinin birinin ya da ikisinin numarası varsa bana mesajla yollayabilir misiniz?

Binnaz’da aslıhan Yılmaz’a baktıran var mı? Çıkıyor mu geçmiş analizi nasıl
Bence baktırma. Cok emin bir üslupla yorumluyor ama geçmişle ilgili söyledikleri bile tutmayabiliyor. Enerjin düşmesin hiç. Ben en son Efsun Hatun’a baktırdım binnazda vadesi henüz gelmedi ama yorum tarzını beğendim ve sorduğum kişinin karakterinden ve spesifik yapmaktan keyif aldığı birşeyden bahsetti.

Bence baktırma. Cok emin bir üslupla yorumluyor ama geçmişle ilgili söyledikleri bile tutmayabiliyor. Enerjin düşmesin hiç. Ben en son Efsun Hatun’a baktırdım binnazda vadesi henüz gelmedi ama yorum tarzını beğendim ve sorduğum kişinin karakterinden ve spesifik yapmaktan keyif aldığı birşeyden bahsetti.
Fal sepeti Efsun Hatun mu?

Merhaba arkadaşlar Aslı Duru benim söylemediğim detayları bilmiş. Gelecek çıkar mı? Baktırıp dediğini yaşayan oldu mu?

Back