- 4 Aralık 2018
- 923
- 982
- 103
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #14.521
BEn de kahve baktırmışım daha sonra ama yıldızname olan çıkmışSelime gerene kahve baktırdım hiç çıkmadı yıldızname bilmiyorum nasıldır ama kahvesi kötü bence
Doğum saati şart mı yıldıznamedeBEn de kahve baktırmışım daha sonra ama yıldızname olan çıkmış
farklı bakım yapmış ikisi arasında secim yaparsam yıldızname daha ıyıikisi birbirinden farklı mıydı ?singingbirds
hayir 30una kdr sınırsızKızlar bu kupon kodu olayında yeniyim bir kodu bir kez mi kullanabiliyoruz
Ortalama vadesi patlamak üzereAslı duru nasıl sizce
ben denedm fena değildiArkadaşlar Efsun hatunu deneyen oldu mu?
ben denemiştim anı ve geçmişi bilmiş gibiydiArkadaşlar Efsun hatunu deneyen oldu mu?
Klothoyagmura 750 tl ödedim. Birkaç tarot türü var fiyatları farklı benimki aşk tarotuydu. Whatsapptan bakıyo ses kaydı atıyo 25-30dk yaklaşık. Hiç detay vermemiştim bi de eski sevgilimin sosyal medyası falan da yok hani o şekilde öğrendi desem. Sadece ayrıldık demiştim ve özleyip özlemediğini vs sordum. Numarayı atayım özelden
Saygısızın tekii baktırmayın bu kadına bi şey bildiği de yok cidden bu kadar kötü olabilir bakım yapabilirdi bi de saygısızlık yaptı param falan da kaldı yaniDamlanin nr verebilirmisin
Teşekkür ederimben denedm fena değildi
Teşekkür ederimben denemiştim anı ve geçmişi bilmiş gibiydi
Merhaba Hanımlar ; tarot konusundaki yorumlarınızı okudum. Ben Hem Klasik Tarot hem Katina hem de Rune okuyucusuyum. Hepsinin eğitimlerini aldım. Seans isteyenlere yardımcı olmak isterim. İnstagram hesabım da var. SevgilerLütfen teşekkür ediyorum.Soru-cevap şrklinde mi yapıyor?
Merhaba Hanımlar ; tarot konusundaki yorumlarınızı okudum. Ben hem Klasik Tarot hem Katina hem de Rune okuyucusuyum. Hepsinin eğitimlerini aldım. Seans isteyenlere yardımcı olmak isterim. İnstagram hesabım da var. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?