- 6 Şubat 2024
- 294
- 103
- 18
- 39
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #14.581
Hm bende 8 aydir herkes dönücek diyor hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hm bende 8 aydir herkes dönücek diyor hala
Kivanc karahanli bitti demis bide melisa donukHm bende 8 aydir herkes dönücek diyor hala
Kıvanca baktırmadım melisa dönecek dedi bana. Zaten bana hepsi öyle diyo burda en olumsuz denenler bile. Nezih tunaya burda hep olumsuz konuşmak için konuşuyo demişlerdi o da olumlu yine anlamadım brnimki baya zor bi ihtimalKivanc karahanli bitti demis bide melisa donuk
Insalllah dönerlerKıvanca baktırmadım melisa dönecek dedi bana. Zaten bana hepsi öyle diyo burda en olumsuz denenler bile. Nezih tunaya burda hep olumsuz konuşmak için konuşuyo demişlerdi o da olumlu yine anlamadım brnimki baya zor bi ihtimal
Falcılara bakmayın kızlar. Benim bir arkadaşım yıllarca eski sevgilisinin arkasından yas tuttu. Falcı falcı gezdi. Dönecek diyen oldu seni seviyor diyen de. Adamın umrunda bile değildi. Evlendi adam. Bana da eşin pişman olacak dönecek dedi yıldızname baktırdığım biri. İki ay süre verdiler. Adam burnundan kıl aldırmadı. Boşanıyoruz. Geçen zamanınıza yazık.Insalllah dönerler
İndirim kodunu nereye yazmamız gerekiyor ?boran40 koduyla 30 temmuza kdr kızlar bi hayır duanızı alırım
ödeme kısmında cıkıyoİndirim kodunu nereye yazmamız gerekiyor ?
Baska kim bildi ?Kızlar bende berke baktırdım . Sadece ayrı olduğumuzu belirtmiştim . Biz sevgılımden dolayı ayrılmıştık. Berk geçmişi güzel bilmişti anda da iyiydi bende . Gelecekle ilgili 2 aylık süreçte barışma yok ama o zamana kadar aranızda bir kaç konuşma geçecek demişti . Ki biz sevgilimle 7 aydır ayrıyız. Ve dediğide çıkıyor gibi . İletişime geçtik ex le görüşmemiz olacak
İndirim kodunu nereye yazmamız gerekiyor ?
30una kadar sınırsızkupon kodunu 1 kere mi kullanma sansimiz var
Olumlu mu konuştu olumsuz musuana kadar parasini hak eden Gül demir oldu
Hiç denemedim yorum alırsanız düşüncelerinizi yazarmısınız?Nurbin görür nasıl pembecimi ???
Bu siteden kimlerden yorum aldınız ?Hiçmi bilen çıkmadı???Falcılara bakmayın kızlar. Benim bir arkadaşım yıllarca eski sevgilisinin arkasından yas tuttu. Falcı falcı gezdi. Dönecek diyen oldu seni seviyor diyen de. Adamın umrunda bile değildi. Evlendi adam. Bana da eşin pişman olacak dönecek dedi yıldızname baktırdığım biri. İki ay süre verdiler. Adam burnundan kıl aldırmadı. Boşanıyoruz. Geçen zamanınıza yazık.
İlk devamı baktırdınız?Gül demire yeni baktırdım karşı tarafın kişilik analizi ve yaşadıklarımız doğruydu. Vadesi diğer ay bakalım umarım çıkar ama vadelere çok takılmıyorum sonucu ve anı bilse yeter aslında diğer ay sonu yorum yaparım çıkıp çıkmadığına göre
Evet, burda övüldüğü için attımİlk devamı baktırdınız?