- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #14.521
Arkadaşlar Armağan hakkında ne düşünüyorsunuz?Sizce pembeci mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
su falıne fali baktirdin
*selime geren olucak yanlış yazmışımhale gerenin haziran başında baktığı yıldızname haziran ve temmuz ortası icin (süre öyleydi) komple çıkmış arkadaslar iyisiyle kötüsüyle. deneyen arkadaslara cıktı mı bana mı denk geldi ? yazarsanız sevinirim
Selime gerene kahve baktırdım hiç çıkmadı yıldızname bilmiyorum nasıldır ama kahvesi kötü bence*selime geren olucak yanlış yazmışım
BEn de kahve baktırmışım daha sonra ama yıldızname olan çıkmışSelime gerene kahve baktırdım hiç çıkmadı yıldızname bilmiyorum nasıldır ama kahvesi kötü bence
Doğum saati şart mı yıldıznamedeBEn de kahve baktırmışım daha sonra ama yıldızname olan çıkmış
farklı bakım yapmış ikisi arasında secim yaparsam yıldızname daha ıyıikisi birbirinden farklı mıydı ? singingbirds
hayir 30una kdr sınırsızKızlar bu kupon kodu olayında yeniyim bir kodu bir kez mi kullanabiliyoruz
Ortalama vadesi patlamak üzereAslı duru nasıl sizce
ben denedm fena değildiArkadaşlar Efsun hatunu deneyen oldu mu?
ben denemiştim anı ve geçmişi bilmiş gibiydiArkadaşlar Efsun hatunu deneyen oldu mu?