- 15 Haziran 2024
- 236
- 182
- 18
- 25
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #14.501
Hiç beğenmedim bilgi vermedim sadece durum bu. Dedim düşüncelerini sordum hiçbir şey söylemedi kiEfsun Hatuna baktıran var mı? Kredisine göre bana nokta atışı bir yorum yapmış da ben beğendim
Gül demire ne falı baktırdınız ?
Hadi ya ben de anlık olarak çok iyi bilmiştiHiç beğenmedim bilgi vermedim sadece durum bu. Dedim düşüncelerini sordum hiçbir şey söylemedi kibirkaç tahmin yaptı geçmişi şöyle diye onlar da yanlış sustu durdu
Siz melisayı beğeniyo musunuzfal sepetinde melisa donukuka fal baktırmak isterseniz ve sıra bulamazsanız astrocenter da medyum marta diye arayıp ordan baktırın
Anlıkta da mı kötüydü hepsi? Aşk mıydı mesele
Sayılır özel bir konu diyelim. sormak istediğiniz yorumcu varsa baktırdıklarımın içinde dinleyip fikir verebilirim.
bir kez baktırdım beğenmedim.Siz melisayı beğeniyo musunuz
valla sende olmasanboran40 koduyla 30 temmuza kdrkızlar bi hayır duanızı alırım
Benim de değilistediğim kisiler de online değil. kime baktırıcaksınız?
Allah sevdiğine kavuştursun inşallahboran40 koduyla 30 temmuza kdrkızlar bi hayır duanızı alırım
amin cümlemizeAllah sevdiğine kavuştursun inşallah
su falıne fali baktirdin
*selime geren olucak yanlış yazmışımhale gerenin haziran başında baktığı yıldızname haziran ve temmuz ortası icin (süre öyleydi) komple çıkmış arkadaslar iyisiyle kötüsüyle. deneyen arkadaslara cıktı mı bana mı denk geldi ? yazarsanız sevinirim
Selime gerene kahve baktırdım hiç çıkmadı yıldızname bilmiyorum nasıldır ama kahvesi kötü bence*selime geren olucak yanlış yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?