- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #12.801
Ahu katina da çok iyi gercekten benim imkansız olmaz dediğim bir durum verdiği vadede oldu. Bayadır da baktırıyorum . Birde Sibel avciyi merak ediyorum tavsiye eden ya da baktıran var mı?Son yaşadığım olaylar üzerine ıda dağhan’a, Işılay can’a ve Ahu Yaldız’a baktırdım. Beni en etkileyen Ahu Yaldız oldu açıkçası. Anda ve geçmişte iyiydi ve tutarlıydı gayette. Sorum da çok genel bişeydi ilk defa baktırdım kendisine.
Umarım süreç de dediği gibi ilerler. Vadesi önemli değil ama anda ve geçmişte beni tatmin etti. Bu arada katina baktırdım.
Işılay can bana çok pembeci geldi. Ida Dağhan da ne anlattığını bile pek hatırlamıyorum açıkçası çok geneldi.
Ben baktırmıştım ona 2-3 ay önce de çok genel şeyler demişti banaAhu katina da çok iyi gercekten benim imkansız olmaz dediğim bir durum verdiği vadede oldu. Bayadır da baktırıyorum . Birde Sibel avciyi merak ediyorum tavsiye eden ya da baktıran var
bende tutmadı gelecek, vadesi geçeli 8 ay falan oldu.Merhaba arkadaşlar, ben fal sepetinde duygu aurayı su falı baktırdım.Güncel durum analizi iyiydi baya ancak vadesi tutar mı bilmiyorum.Duygu aura hakkında memnun olan ya da vadesi tutan var mıdır?
Anlık durumlarda fena değildi ama gelecek için dediği bende de patlamiştiMerhaba arkadaşlar, ben fal sepetinde duygu aurayı su falı baktırdım.Güncel durum analizi iyiydi baya ancak vadesi tutar mı bilmiyorum.Duygu aura hakkında memnun olan ya da vadesi tutan var mıdır?
Anladım yani aklımdaki kişiyle ilgili nisan falan dedi yazsam mı diye dediğimde de yazman da bir sakınca görmüyorum dedi.bende tutmadı gelecek, vadesi geçeli 8 ay falan oldu.
Çok kararsız kaldımAnlık durumlarda fena değildi ama gelecek için dediği bende de patlamişti
Eski kız arkadaşıyla alakalı bir geri dönüş enerjisi görmüyorum dedi ama korkuyorum yazmaya en son şubatın ortasında konuştukÇok kararsız kaldım
Vadesi tuttu bunların ?vade veriyorlar mı daha doğrusu?Merhabalar,
Benim durumumun ustunden yeteri kadar zaman gectigi icin 3 tane favori falcimi paylasmak istedim
Falsepeti: Nesibe
Astrocenter: Alya
Falalem: Rezzan abla
Binnazin tamamina baktirdim sanirim, hic yakinindan gecen olmadi.
Bu uclu daha akla yatkin, pembeden uzak yorumlar yapiyo diye zaman zaman sinirimi hoplatsalar da en icten ve enerjimin en cok uygudugu uclu nacizane :)
Nesibeyi takip etmek cok guc cok hizli ve trans halinde konusuyo. icinden gelirse vade veriyoVadesi tuttu bunların ?vade veriyorlar mı daha doğrusu?
alyanın ücreti hakkında bilginiz var mı?Nesibeyi takip etmek cok guc cok hizli ve trans halinde konusuyo. icinden gelirse vade veriyo
Rezzan abla da aslinda daha cok duru gorusu acik komsu teyzem gibi. o da icinden gecerse vade veriyo. ben bunlara 10 senedir gittigim icin neredeyse, vade verdikleri fal kadar vermedikleri de oldu diyebilirim. ayrica dediklerinin ciktigi kadar cikmadigi da olmustur ama her trlu bence guclu hisleri ve pembeci degiller
Alya ise yeni kesfim su ana kadar dediklerini yasamisligim oldu baya. o gnelde daha cok vade veriyo. anlik tespitlerinden de dogrulugunu tespit ettigim durumlar yasandi
astrocenterda. dk basina kartinizdan kesiliyo ucret. site euro ustunden o yuzden baya pahali. ama ilk falda 10 dk bedava veriyola o sekilde bi deneyebilirsiniz enerji tutucak mi diyealyanın ücreti hakkında bilginiz var mı?
alyaya yeni baktırdım ama vavv olmadımMerhabalar,
Benim durumumun ustunden yeteri kadar zaman gectigi icin 3 tane favori falcimi paylasmak istedim
Bu uclu daha akla yatkin, pembeden uzak yorumlar yapiyo diye zaman zaman sinirimi hoplatsalar da en icten ve enerjimin en cok uygudugu uclu nacizane :)
Merhabalar,
Bu uclu daha akla yatkin, pembeden uzak yorumlar yapiyo diye zaman zaman sinirimi hoplatsalar da en icten ve enerjimin en cok uygudugu uclu nacizane :
Merhaba arkadaşlar, fal sepetinde vadesi tutan var mı?
Peki yakın zamanda vadesi çıkan oldu mu?Merhabalar,
Ahu yaldız katina da mı iyi diyorsunuz?Ahu katina da çok iyi gercekten benim imkansız olmaz dediğim bir durum verdiği vadede oldu. Bayadır da baktırıyorum . Birde Sibel avciyi merak ediyorum tavsiye eden ya da baktıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?