- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #1.141
Talia konusunda katılıyorum. Fal sepetinde en iyilerden biri o. İlk falı tamamen çıkmıştı bana, ikinci falı da 3 hafta içinde belli olacak çıkıp çıkmadığı.Selam kızlar, bende 1 aydır sihirly olsun fal sepeti olsun dışarda canlı bir falcı olsun baktırmadığım kişiye baktırmadığım fal kalmadı. Bu ay zaten maaşı onlara bağladım.yorum yazmak icin şimdi üye oldum buraya.zaten oraya belli bir durum yazdığimız için ordan bir yürüyorlar ee size anlatsam sizde aynı yorumu yapardınız.benim tek ikna.oldugum evet güzel baktı dediğim mısırlı talia durumu çok güzel analiz edip nokta atısı yaptı fakat bir süre bekleyeceksin hemen yazmayacak dedi yakın enerjidede 2 hafta icinde birseyler olacak dedi ama o olmadı fakat durum analizi iyidi. Birde burda okuyup izmirli tarotta evren var ondanda memnun kaldım sadece ilişki ile ilgili degil 4,5 aydır icinde bulinduğum düsüncelerimide söyledi diger konu icin 2,5 aya oturacak dedi durumlar bekliyoruz bakalım vadeyi .fakat50 tl icin cok kısa bir faldı. Gerci benim falcılardan beklentim istiyorum ki sabaha kadar anlatsın.:)) kampanyaydı oydu buydu derken memnun kaldıklarım bunlardı sadece.son kez melisa iyi diyorlar onu bekliyorum deneyimleyen varsa meslisa donukuk ile ilgili bilgi verebilir mi ?
Ya iyi diyorsan baktirayım son kez ona sonrada baktırmayacağım artık. Manyağa bağladım iyice sekoya yazmamak için falcıyla kendimi durduruyorum. Melisayada baktırayım vadeleri bekleyeyim dahada yazmazsa yazmasın beee. Manyak oldum iyice.Talia konusunda katılıyorum. Fal sepetinde en iyilerden biri o. İlk falı tamamen çıkmıştı bana, ikinci falı da 3 hafta içinde belli olacak çıkıp çıkmadığı.
Melisa donukuk’u önceden beğenmeyen çok olmuş ama ben aşırı beğendim. Zaten ben burda övdükten sonra kadının en az 10 kişilik sırası oluşmaya başladısöylemediğim konu hakkında nokta atışları, geçmiş ve anda müthişti. Karşı taraf analizi ve düşünceleri haaaarikaydı. Ben çok seviyorum onu ama senin enerji tutar mı bilemiyorum fakat dememeye değer kedinlikle. Ben katina atmıştım.
Canım talianın çıkan falı kahve miydi? Katina mıydı? Kartlara fiziksel olarak dokunmak gerekmiyor mu ya , enerjiyi aktarmak vs. Böyle ekran başından tık tık yapıyoruz bir türlü güvenemiyorumTalia konusunda katılıyorum. Fal sepetinde en iyilerden biri o. İlk falı tamamen çıkmıştı bana, ikinci falı da 3 hafta içinde belli olacak çıkıp çıkmadığı.
Melisa donukuk’u önceden beğenmeyen çok olmuş ama ben aşırı beğendim. Zaten ben burda övdükten sonra kadının en az 10 kişilik sırası oluşmaya başladısöylemediğim konu hakkında nokta atışları, geçmiş ve anda müthişti. Karşı taraf analizi ve düşünceleri haaaarikaydı. Ben çok seviyorum onu ama senin enerji tutar mı bilemiyorum fakat dememeye değer kedinlikle. Ben katina atmıştım.
Evet ya hep popüler falcı olduklarında benim yeni haberim oluyor . Fal atacakken de yok oluyorlarben pahalı olanları da çok beğenmiyorum..15 liralık hiç yok yani önerebileceğim.. talia da mazi oldu kadın.yok ortalıkta
Geldi mi sonucu? Ne attınız onaduygu auraya fal attım ben de
katina attım şuan beklemedeyim gelince paylaşırım :)Geldi mi sonucu? Ne attınız ona
Evet kahve bakmıyor oCanım talianın çıkan falı kahve miydi? Katina mıydı? Kartlara fiziksel olarak dokunmak gerekmiyor mu ya , enerjiyi aktarmak vs. Böyle ekran başından tık tık yapıyoruz bir türlü güvenemiyorum
Evet kahve bakmıyor o
Falım geldi.. Yani kötü diyemicem elbette ama çok tatmin etmedi beni 7dklık faldı nokta atışı yoktu analizlerinde bana biraz genel bi fal gibi geldi. Acaba pembeci midir duygu ?Geldi mi sonucu? Ne attınız ona
o artık unuttu galiba falsepetiniben sabırla talia'yı bekliyorum
Ben duyguya hiç baktırmadım . Keşke bi iki nokta atışlı falım olsa benim deFalım geldi.. Yani kötü diyemicem elbette ama çok tatmin etmedi beni 7dklık faldı nokta atışı yoktu analizlerinde bana biraz genel bi fal gibi geldi. Acaba pembeci midir duygu ?
Ben de , ben de, ben de :)))ben sabırla talia'yı bekliyorum
Pazartesi onlineim yazmıştı galiba profiline . Kaç pazartesi eskiteceğiz acabao artık unuttu galiba falsepetini
Bende fal gönderdim gelen sonuç beni tatmin etmedi en azından denemiş oldumFalım geldi.. Yani kötü diyemicem elbette ama çok tatmin etmedi beni 7dklık faldı nokta atışı yoktu analizlerinde bana biraz genel bi fal gibi geldi. Acaba pembeci midir duygu ?
Uzun aralıklarla girdiği doğru siteye ama işte bilmediğim falcılara baktırmaktansa enerjimin tuttuğu ve gerçekten nokta atışı yapan birine atmaktan yanayım :)Pazartesi onlineim yazmıştı galiba profiline . Kaç pazartesi eskiteceğiz acaba
olumlu mu konuştu sana daBende fal gönderdim gelen sonuç beni tatmin etmedi en azından denemiş oldum