Fal Sepeti Deneyimleri

Talia konusunda katılıyorum. Fal sepetinde en iyilerden biri o. İlk falı tamamen çıkmıştı bana, ikinci falı da 3 hafta içinde belli olacak çıkıp çıkmadığı.
Melisa donukuk’u önceden beğenmeyen çok olmuş ama ben aşırı beğendim. Zaten ben burda övdükten sonra kadının en az 10 kişilik sırası oluşmaya başladı söylemediğim konu hakkında nokta atışları, geçmiş ve anda müthişti. Karşı taraf analizi ve düşünceleri haaaarikaydı. Ben çok seviyorum onu ama senin enerji tutar mı bilemiyorum fakat dememeye değer kedinlikle. Ben katina atmıştım.

Ya iyi diyorsan baktirayım son kez ona sonrada baktırmayacağım artık. Manyağa bağladım iyice sekoya yazmamak için falcıyla kendimi durduruyorum. Melisayada baktırayım vadeleri bekleyeyim dahada yazmazsa yazmasın beee. Manyak oldum iyice. yorumunuz icin teşekkür ederim cok.

Canım talianın çıkan falı kahve miydi? Katina mıydı? Kartlara fiziksel olarak dokunmak gerekmiyor mu ya , enerjiyi aktarmak vs. Böyle ekran başından tık tık yapıyoruz bir türlü güvenemiyorum

Su falına bastırarak ev de kaybolan veya çalınan para bulunur mu kim çaldığı bulunulur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…