Fal Sepeti Deneyimleri

Ben baktırdım beğenmedim. Benimle ilgili söylediği şeylerin benimle alakası yoktu

Kızlar binnaz ablada ödeme nasıl oluyor?meral saydamı övmüşler,ödemesi nasıl oluyor,bide sizce hangi fal daha iyi orda?
Meral Saydam mi? Okuyunca yazamadan gecemedim, resmen hikaya yazar o Kadin bende pespembe bir faldi tabi ki hicbir sey cikmadi. Zumra Lal veya Ares Levi iyi orada. Elfin Demet bir de. Soru hakki kalktigi icin telefonla bakanlari dene derim, en azindan konusunca sorabilirsin. Ares ve Zumra telde bakiyor.

aa ciddenmi.Peki bide esfun diyolar o hangisi

aa ciddenmi.Peki bide esfun diyolar o hangisi
Binnaz serüvenimde en beğendiğim iki yorumcu Pelin bilge ve Zeynep Aksu oldu. Ortaya atayım diğer arkadaşlar ne der bakalım. Hatta fallar pahalı diye Zeynep hanıma durugörü baktırmıştım o daha ucuzdu.Tabi çıkar çıkmaz tavsiye etmem .

genel olarak binnaz ablayı begenmiyosun yani,bende hiç girmiyim o zaman oraya

Arkadaşlar zülal şen mi, nas kendinehas mı? İkisinden birine atacağım da hangisini tavsiye edersiniz? Bir de kahve falı mı kart mı , hangisi hangisinde daha iyi acaba?

Kahve atınca kendi kartlarınızda destekleyin yaz 3 kart çekiyor söylüyor. Bana %50-60 çıktı. Falın içinde ağaç var şu oluyor bu oluyor diye yorumluyor
sembolleri kendince boş mu yorumluyor yoksa hissel olarak yorumladıgını düşünüyomusun,ona göre atıcam canım yoksa atmiyim mi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…