Fal Sepeti Deneyimleri

Sonuçlar çıkarsa kimse tutmasın beni

Bence Utku İnanç.
Çok teşekkür ederim:) şimdi geriye dönüp yorumunuzu okudum utku için.. peki detaylı bakıyor mu? Yani gerçekten yol gösterici birine ihtiyacım var şu an nolucağını bilmiyorum hani biyerden para geliyo tarzı değil ciddi ciddi anlatacak.. “bi iş olucak mı olmıycak mı? Nasıl olabilir?” bunu soracağım biri lazım çok şey istiyorum biliyorum ama

Ben utku inanç’a iki kere attım. İkisini de beğendim, vadesi de çok yakın. Umarım çıkar istersen atayım özelden

Kızlar ben şimdi nas kendine hasa duramadım fal attım bugün.. övenler olmuş cok binnaz abla başlığındada. Yanıtı geldi . O çocuğun dedi fikirlerini etkileyen arkasında biri var dedi gözlüklü ki ben ona bu detaydan bahsetmemistim .sürekli amcasının ogluyla birlikte iş geregi sosyal cevrede hep onla ve cocuk gözlüklü siyam ikizi gibi hep birlikteler .ısim verdim ona benimkinin ama soyadı dememiştim soyadındaki t harfini bildi. Bende nokta atışları bunlar oldu. Etkilendim vade verdi fakat cok var daha bana artık beklemek kaldı .bakalım hangi baktırdığımın vadesi ve dedikleri tutacak
Merakla bekliyorum.

Kaç gündür mısırlı talia için bekliyorum diye yazdım ama bugün ki durumu meşgulden çevrimdışıya dönmüş galiba uzun süre girmeyecek. Kime atayım? Alex has kendinekas? utku? ahenk özüm?

Kaç gündür mısırlı talia için bekliyorum diye yazdım ama bugün ki durumu meşgulden çevrimdışıya dönmüş galiba uzun süre girmeyecek. Kime atayım? Alex has kendinekas? utku? ahenk özüm?
ahenk özüm olaylarını duydmadın mı burda reklamını falan yaptı. İyi bir falcı olsaydı buna gerek duymazdı :s

Nas’ın bir dediği bende patladı.
Alex’in wow nokta atışı yoktu ama analizleri doğruydu.
Utku ise yeni favorim. Hediye falımı alıp bakmıştı, hiç detay vermediğim halde yurtdışına yolum olduğunu bildi ki ertesi gün döndüm. Onun dışında 2 ve 3lü günlerde çok güzel şeyler olabilir dedi, bugün ayın 12si ve aşırı güzel bir olay yaşadım.
Ahenk Özüm’e hediye falım gitmişti. O da temmuza vade verdi. 1-2 bir şey bilmiş ama çok etkilenmemiştim.

Utku ya ne falı atmıştın?

gerçekten iyi miydi ya
Ya ben kimseye kefil olmuyorum.. Elifsucan’in su falini begenmistim, patladi burda herkese ayni seyleri soylemis gelecek icin. Ama o kadin da gecmisimi onume sermisti yani.
Utku’da cok nokta atisi yapti. Belki enerjim uydugu icindir bilemiyorum. Ama pahali degildi sanirim, denemekten zarar gelmez bence

Her begendigim falciyi burda yaziyorum sonra 10 kisilik fal sirasi olusuyor. Cok sinir bozucu ama kendimi tutamiyorum size soylememek icin

Ahh ahh şu beklediklerimiz bir olsada tası tarağı çeksek şu falcılardan.anca deneye deneye öğrenebiliyoruz..

Baktırdınız mı ? Evet, ben paylaşmıştım. Bekleyip, göreceğiz Şimdi çıktı, çıkmadı diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…