-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #1.121
o kadın için binnaz mı bir yerde rezzan abla varmış. o olduğunu söylüyorlar. taşınma var tatlımm yüzük var tatlım dedi ama hiç biri yok.. nisanda görüşme var demişti görüştük.. ama o kadar yani. senin evleceğin kişi de gamze yada yüzünde leke var dedi ama henüz tanışmadım. tekrar atmadım yani. ama harf bildi. eski sevglim de T HARFİ VARDI. T harfinden haber gelcek dedi geldisembolleri kendince boş mu yorumluyor yoksa hissel olarak yorumladıgını düşünüyomusun,ona göre atıcam canım yoksa atmiyim mi sence
ama mesela sevgilim gelecekmi barışcazmı falan direk kısa sorumu sorayım peki atarsam,detay vermeden onao kadın için binnaz mı bir yerde rezzan abla varmış. o olduğunu söylüyorlar. taşınma var tatlımm yüzük var tatlım dedi ama hiç biri yok.. nisanda görüşme var demişti görüştük.. ama o kadar yani. senin evleceğin kişi de gamze yada yüzünde leke var dedi ama henüz tanışmadım. tekrar atmadım yani. ama harf bildi. eski sevglim de T HARFİ VARDI. T harfinden haber gelcek dedi geldi
Ben sevgi derman’a iki kere attım, bir daha hayatta atmam. Boşuna para harcamış oldum
uyyy vallamı :/atmıyım bende kim iyi sence sana cıkan kim oldu orda dedikleriBen sevgi derman’a iki kere attım, bir daha hayatta atmam. Boşuna para harcamış oldum
Ya ama beğeneni de var. Enerji işi bu.. dene istersenuyyy vallamı :/atmıyım bende kim iyi sence sana cıkan kim oldu orda dedikleri
Ben ikisine de yeni baktırdım. İkisi de aynı zaman aralığını verdiler ama çok kısa 5 dakikalık ses kaydı atmışlar hiçbir analiz yok sadece sorularımı cevaplamışlar ama naskendinehas aşırı pembe konuştu, zülal olumsuzu çok tatlı bir dille anlatmış ama ben olumsuza açık olduğumu yazmıştımArkadaşlar zülal şen mi, nas kendinehas mı? İkisinden birine atacağım da hangisini tavsiye edersiniz? Bir de kahve falı mı kart mı , hangisi hangisinde daha iyi acaba?
Aaa zülal olumsuz da konuşuyor mu? Bana pembe şeyler söylemişBen ikisine de yeni baktırdım. İkisi de aynı zaman aralığını verdiler ama çok kısa 5 dakikalık ses kaydı atmışlar hiçbir analiz yok sadece sorularımı cevaplamışlar ama naskendinehas aşırı pembe konuştu, zülal olumsuzu çok tatlı bir dille anlatmış ama ben olumsuza açık olduğumu yazmıştım
bence hissettiklerini söylüyorlar ence zülal da öyle ben ona ısındım nedense bilmiyorum.Ve böyle ses tonunu daha duymadan öyle bi sesle karşılacağımı düşünmüştüm valla:))Sesi sanki tanıdık geldi hani olur ya çok garipti ya :)o yüzden ben ısındım sanırım ona enerji işi bencede varya bu fal işleriAaa zülal olumsuz da konuşuyor mu? Bana pembe şeyler söylemiş
hatta ben dedimki lütfen olumsuz da olsa söyleyin boşuna umut etmek beni çökertir dedim hazırlıklıyım dedim her türlü yorumabence hissettiklerini söylüyorlar ence zülal da öyle ben ona ısındım nedense bilmiyorum.Ve böyle ses tonunu daha duymadan öyle bi sesle karşılacağımı düşünmüştüm valla:))Sesi sanki tanıdık geldi hani olur ya çok garipti ya :)o yüzden ben ısındım sanırım ona enerji işi bencede varya bu fal işleri
mesel alexde öyle soruma olumlu cevap verdi ama olacak olumsuzları da sıraladıhatta ben dedimki lütfen olumsuz da olsa söyleyin boşuna umut etmek beni çökertir dedim hazırlıklıyım dedim her türlü yoruma
Ben de öyle dedimhatta ben dedimki lütfen olumsuz da olsa söyleyin boşuna umut etmek beni çökertir dedim hazırlıklıyım dedim her türlü yoruma
:)evet ben üzülsemde duymak istiyorum ya,çünkü mesela benim konumda kendimi kandırılmış gibi hissediyordumBen de öyle dedim
Duymak istediklerimdi söyledikleri :)
O yüzden olur mu olmaz mı bilmiyorum
Bide bana dediki erkek arkadasın aşırı kıskanc seni ailenden bile kıskanan birydi ve bu dogru,kıskanınca manyaklaşırdı bu da dogru,sonra ben sözlencektim ailem süreci uzattı diye sevgilimede baskı yaptı ailesi krıstık kaldık orda bana dediki sana birinimi buldu ailen beni istemiyo ve bunu bana zülal dedi baska biri mi var hayatında diye düşünğyo dedi ve bunu erkek arkadasım da dedi yani kıskanclıktan aklına acayip şeyler gelmiş dedi hepsini bildi..Şuan ne hissediyor falan dedim onlarıda dedi ama bilmşyorum dogrumu yasadıklarımla ilgili bayanşeyi zülal bildi analiz de ettiBen de öyle dedim
Duymak istediklerimdi söyledikleri :)
O yüzden olur mu olmaz mı bilmiyorum
Ama neden bunkadar öfkeli bu kadar garip şeylrr düşünmüş onı çözemedim dedi ciddrn de öylrydi sevgilim takıntınyapa yapa iş uzadı yzadı delirdi benide mahvetti işte:)evet ben üzülsemde duymak istiyorum ya,çünkü mesela benim konumda kendimi kandırılmış gibi hissediyordum
Bide bana dediki erkek arkadasın aşırı kıskanc seni ailenden bile kıskanan birydi ve bu dogru,kıskanınca manyaklaşırdı bu da dogru,sonra ben sözlencektim ailem süreci uzattı diye sevgilimede baskı yaptı ailesi krıstık kaldık orda bana dediki sana birinimi buldu ailen beni istemiyo ve bunu bana zülal dedi baska biri mi var hayatında diye düşünğyo dedi ve bunu erkek arkadasım da dedi yani kıskanclıktan aklına acayip şeyler gelmiş dedi hepsini bildi..Şuan ne hissediyor falan dedim onlarıda dedi ama bilmşyorum dogrumu yasadıklarımla ilgili bayanşeyi zülal bildi analiz de etti
Hangi falından memnun kaldınız?bence hissettiklerini söylüyorlar ence zülal da öyle ben ona ısındım nedense bilmiyorum.Ve böyle ses tonunu daha duymadan öyle bi sesle karşılacağımı düşünmüştüm valla:))Sesi sanki tanıdık geldi hani olur ya çok garipti ya :)o yüzden ben ısındım sanırım ona enerji işi bencede varya bu fal işleri
Ben ikisine de yeni baktırdım. İkisi de aynı zaman aralığını verdiler ama çok kısa 5 dakikalık ses kaydı atmışlar hiçbir analiz yok sadece sorularımı cevaplamışlar ama naskendinehas aşırı pembe konuştu, zülal olumsuzu çok tatlı bir dille anlatmış ama ben olumsuza açık olduğumu yazmıştım
ben pahalı olanları da çok beğenmiyorum..15 liralık hiç yok yani önerebileceğim.. talia da mazi oldu kadın.yok ortalıktaFal sepetinde fal atmayalı yıl olacak . 15 kredilik kimi önerirsiniz ? Talia da gelmiyor 15 kredi olmasa bile baktırırdım
ben katina baktırdım hepsine zaten,direk ilişkim içindi ondan :))kahve baktırmadım hiçHangi falından memnun kaldınız?
ben bilgi verdim ayrıldıgım kişi diye meselabilmiyorum ki o kadarını bilirlermi acaba.Bana yeni biri demedi amaSelam canım, attım Zülal'e. Çok kibar, üslubu da çok güzel ama çok da etkilendim diyemiyorum. Mesela direkt birini sordum bu insanla ne olur ne biter diye, işte yeni hayatıma girecek biriymiş gibi yorumlar yaptı halbuki eski erkek arkadaşımdı. Yani bu detayı baştan mı söylemek lazım, iyi bir falcı bunu zaten görmez mi bilemiyorum. Bunun dışında da genel geçer şeyler söyledi, yeni kişiler de çıkabilir şeklinde.. Ben tekrar atmayı düşünmem yani