- 13 Haziran 2017
- 1.091
- 1.845
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #1.161
Evet fal mutluluk içeriyordu:))olumlu mu konuştu sana da
haydaaaaaaa :/ gelcek dönecek kafasını toplasın kendinden hislerinden emiin olsun faln mı dediEvet fal mutluluk içeriyordu:))
EVrene baktırdınmııı oncok iyi yaa,ben baktırıyorum ordakilere bide anıl cok iyi,acayip analiz ediyo ikiside ama evrenim dedikleri cıktı bikaç tanesi böyle dediklerini zamanla yasadım ama en cok istedigim şey henüz olmadı süresi var dedigine göreSelam kızlar, bende 1 aydır sihirly olsun fal sepeti olsun dışarda canlı bir falcı olsun baktırmadığım kişiye baktırmadığım fal kalmadı. Bu ay zaten maaşı onlara bağladım.yorum yazmak icin şimdi üye oldum buraya.zaten oraya belli bir durum yazdığimız için ordan bir yürüyorlar ee size anlatsam sizde aynı yorumu yapardınız.benim tek ikna.oldugum evet güzel baktı dediğim mısırlı talia durumu çok güzel analiz edip nokta atısı yaptı fakat bir süre bekleyeceksin hemen yazmayacak dedi yakın enerjidede 2 hafta icinde birseyler olacak dedi ama o olmadı fakat durum analizi iyidi. Birde burda okuyup izmirli tarotta evren var ondanda memnun kaldım sadece ilişki ile ilgili degil 4,5 aydır icinde bulinduğum düsüncelerimide söyledi diger konu icin 2,5 aya oturacak dedi durumlar bekliyoruz bakalım vadeyi .fakat50 tl icin cok kısa bir faldı. Gerci benim falcılardan beklentim istiyorum ki sabaha kadar anlatsın.:)) kampanyaydı oydu buydu derken memnun kaldıklarım bunlardı sadece.son kez melisa iyi diyorlar onu bekliyorum deneyimleyen varsa meslisa donukuk ile ilgili bilgi verebilir mi ?
Falım geldi.. Yani kötü diyemicem elbette ama çok tatmin etmedi beni 7dklık faldı nokta atışı yoktu analizlerinde bana biraz genel bi fal gibi geldi. Acaba pembeci midir duygu ?
Aaa olumsuz da konuşuyomuş demek kiBenim de durumu kötü görüyorum dedi ve kötü birşey yaşadım maalesef. Onun dışında olumlu ve tavsiye niteliğindeydi
Evet evrene baktırdım çok kısa baktı ama iyi baktı, ben memnun kaldım,umarım vadesi dediği gibi olur bekliyorum.anılada artık önümüzdeki ay atayımEVrene baktırdınmııı oncok iyi yaa,ben baktırıyorum ordakilere bide anıl cok iyi,acayip analiz ediyo ikiside ama evrenim dedikleri cıktı bikaç tanesi böyle dediklerini zamanla yasadım ama en cok istedigim şey henüz olmadı süresi var dedigine göre
Ben baktırmadım da 100 tl eder mi bilmiyorumGünaydın fal sepetinde Nesibe Tekbaşer'e baktıran var mı aranızda? 8 kişi bekliyor görünce profilini okudum iddialı geldi ama bilemiyorum fiyatı da herkese göre oldukça yüksek
Deneyimi olan varsa paylaşabilir mi?
alex olabilirKızlar falım geldi, bana çok da pahalı olmayan birini tavsiye edin
Ahmet e atmış mıydın pekiVeeee fal orucumu bozup Alex’e fal attım. Olumlu konuşmuş, eski konuştuğuna paraleldi aynı hesaptan atmadığım halde. Favlarım arasına girdi gibi..
Cikmis miydi sana Alex?Daha önce çok Baktırdım Alex e, yeni nesillerden iyi diyebileceğiniz kim var?
Zulal 25 tl idi,son gunlerde seviliyorDaha önce çok Baktırdım Alex e, yeni nesillerden iyi diyebileceğiniz kim var?
O kadar çok Baktırdım ki çıktığı da oldu çıkmadığı da sona doğru çıkmamaya başladı ama ilk zamanlar çok iyiydi her falcıda oluyor bu bana, sanırım 1 kişiye 1 den fazla baktırmamak gerekiyor, niye öyle ölüyor her falcıda ben de anlamıyorumCikmis miydi sana Alex?
Kesinlikle katiliyorum, ayni durumu ben de deneyimledim bazi falcilarla.O kadar çok Baktırdım ki çıktığı da oldu çıkmadığı da sona doğru çıkmamaya başladı ama ilk zamanlar çok iyiydi her falcıda oluyor bu bana, sanırım 1 kişiye 1 den fazla baktırmamak gerekiyor, niye öyle ölüyor her falcıda ben de anlamıyorum
Ben en son üç hafta falan önce atmıştım hatta belki bir ay oluyordur. Şöyle bir düşüncem var benim fal konusunda, gerçekten uzun aralıklarla baktırılmalı. Baktırdığımız falcıların kimisi gerçekten hissleriyle söylüyor bazı şeyleri evet ama bizimde sabır göstermemiz gerekiyor. Yukarılar da biriniz şey diye yazmıştı vade çıkmaz ama sonuçlar çıkar gibisinden. Ona katılıyorum. :)Kesinlikle katiliyorum, ayni durumu ben de deneyimledim bazi falcilarla.