Fal Sepeti Deneyimleri

sembolleri kendince boş mu yorumluyor yoksa hissel olarak yorumladıgını düşünüyomusun,ona göre atıcam canım yoksa atmiyim mi sence
o kadın için binnaz mı bir yerde rezzan abla varmış. o olduğunu söylüyorlar. taşınma var tatlımm yüzük var tatlım dedi ama hiç biri yok.. nisanda görüşme var demişti görüştük.. ama o kadar yani. senin evleceğin kişi de gamze yada yüzünde leke var dedi ama henüz tanışmadım. tekrar atmadım yani. ama harf bildi. eski sevglim de T HARFİ VARDI. T harfinden haber gelcek dedi geldi

o kadın için binnaz mı bir yerde rezzan abla varmış. o olduğunu söylüyorlar. taşınma var tatlımm yüzük var tatlım dedi ama hiç biri yok.. nisanda görüşme var demişti görüştük.. ama o kadar yani. senin evleceğin kişi de gamze yada yüzünde leke var dedi ama henüz tanışmadım. tekrar atmadım yani. ama harf bildi. eski sevglim de T HARFİ VARDI. T harfinden haber gelcek dedi geldi
ama mesela sevgilim gelecekmi barışcazmı falan direk kısa sorumu sorayım peki atarsam,detay vermeden ona

Arkadaşlar zülal şen mi, nas kendinehas mı? İkisinden birine atacağım da hangisini tavsiye edersiniz? Bir de kahve falı mı kart mı , hangisi hangisinde daha iyi acaba?
Ben ikisine de yeni baktırdım. İkisi de aynı zaman aralığını verdiler ama çok kısa 5 dakikalık ses kaydı atmışlar hiçbir analiz yok sadece sorularımı cevaplamışlar ama naskendinehas aşırı pembe konuştu, zülal olumsuzu çok tatlı bir dille anlatmış ama ben olumsuza açık olduğumu yazmıştım

Ben ikisine de yeni baktırdım. İkisi de aynı zaman aralığını verdiler ama çok kısa 5 dakikalık ses kaydı atmışlar hiçbir analiz yok sadece sorularımı cevaplamışlar ama naskendinehas aşırı pembe konuştu, zülal olumsuzu çok tatlı bir dille anlatmış ama ben olumsuza açık olduğumu yazmıştım
Aaa zülal olumsuz da konuşuyor mu? Bana pembe şeyler söylemiş

Aaa zülal olumsuz da konuşuyor mu? Bana pembe şeyler söylemiş
bence hissettiklerini söylüyorlar ence zülal da öyle ben ona ısındım nedense bilmiyorum.Ve böyle ses tonunu daha duymadan öyle bi sesle karşılacağımı düşünmüştüm valla:))Sesi sanki tanıdık geldi hani olur ya çok garipti ya :)o yüzden ben ısındım sanırım ona enerji işi bencede varya bu fal işleri

bence hissettiklerini söylüyorlar ence zülal da öyle ben ona ısındım nedense bilmiyorum.Ve böyle ses tonunu daha duymadan öyle bi sesle karşılacağımı düşünmüştüm valla:))Sesi sanki tanıdık geldi hani olur ya çok garipti ya :)o yüzden ben ısındım sanırım ona enerji işi bencede varya bu fal işleri
hatta ben dedimki lütfen olumsuz da olsa söyleyin boşuna umut etmek beni çökertir dedim hazırlıklıyım dedim her türlü yoruma

Ben de öyle dedim
Duymak istediklerimdi söyledikleri :)
O yüzden olur mu olmaz mı bilmiyorum
:)evet ben üzülsemde duymak istiyorum ya,çünkü mesela benim konumda kendimi kandırılmış gibi hissediyordum
Ben de öyle dedim
Duymak istediklerimdi söyledikleri :)
O yüzden olur mu olmaz mı bilmiyorum
Bide bana dediki erkek arkadasın aşırı kıskanc seni ailenden bile kıskanan birydi ve bu dogru,kıskanınca manyaklaşırdı bu da dogru,sonra ben sözlencektim ailem süreci uzattı diye sevgilimede baskı yaptı ailesi krıstık kaldık orda bana dediki sana birinimi buldu ailen beni istemiyo ve bunu bana zülal dedi baska biri mi var hayatında diye düşünğyo dedi ve bunu erkek arkadasım da dedi yani kıskanclıktan aklına acayip şeyler gelmiş dedi hepsini bildi..Şuan ne hissediyor falan dedim onlarıda dedi ama bilmşyorum dogrumu yasadıklarımla ilgili bayanşeyi zülal bildi analiz de etti

:)evet ben üzülsemde duymak istiyorum ya,çünkü mesela benim konumda kendimi kandırılmış gibi hissediyordum

Bide bana dediki erkek arkadasın aşırı kıskanc seni ailenden bile kıskanan birydi ve bu dogru,kıskanınca manyaklaşırdı bu da dogru,sonra ben sözlencektim ailem süreci uzattı diye sevgilimede baskı yaptı ailesi krıstık kaldık orda bana dediki sana birinimi buldu ailen beni istemiyo ve bunu bana zülal dedi baska biri mi var hayatında diye düşünğyo dedi ve bunu erkek arkadasım da dedi yani kıskanclıktan aklına acayip şeyler gelmiş dedi hepsini bildi..Şuan ne hissediyor falan dedim onlarıda dedi ama bilmşyorum dogrumu yasadıklarımla ilgili bayanşeyi zülal bildi analiz de etti
Ama neden bunkadar öfkeli bu kadar garip şeylrr düşünmüş onı çözemedim dedi ciddrn de öylrydi sevgilim takıntınyapa yapa iş uzadı yzadı delirdi benide mahvetti işte

Hangi falından memnun kaldınız?

Selam canım, attım Zülal'e. Çok kibar, üslubu da çok güzel ama çok da etkilendim diyemiyorum. Mesela direkt birini sordum bu insanla ne olur ne biter diye, işte yeni hayatıma girecek biriymiş gibi yorumlar yaptı halbuki eski erkek arkadaşımdı. Yani bu detayı baştan mı söylemek lazım, iyi bir falcı bunu zaten görmez mi bilemiyorum. Bunun dışında da genel geçer şeyler söyledi, yeni kişiler de çıkabilir şeklinde.. Ben tekrar atmayı düşünmem yani

Selam canım, attım Zülal'e. Çok kibar, üslubu da çok güzel ama çok da etkilendim diyemiyorum. Mesela direkt birini sordum bu insanla ne olur ne biter diye, işte yeni hayatıma girecek biriymiş gibi yorumlar yaptı halbuki eski erkek arkadaşımdı. Yani bu detayı baştan mı söylemek lazım, iyi bir falcı bunu zaten görmez mi bilemiyorum. Bunun dışında da genel geçer şeyler söyledi, yeni kişiler de çıkabilir şeklinde.. Ben tekrar atmayı düşünmem yani
ben bilgi verdim ayrıldıgım kişi diye meselabilmiyorum ki o kadarını bilirlermi acaba.Bana yeni biri demedi ama

Selam kızlar, bende 1 aydır sihirly olsun fal sepeti olsun dışarda canlı bir falcı olsun baktırmadığım kişiye baktırmadığım fal kalmadı. Bu ay zaten maaşı onlara bağladım.:bicak:yorum yazmak icin şimdi üye oldum buraya.zaten oraya belli bir durum yazdığimız için ordan bir yürüyorlar ee size anlatsam sizde aynı yorumu yapardınız.benim tek ikna.oldugum evet güzel baktı dediğim mısırlı talia durumu çok güzel analiz edip nokta atısı yaptı fakat bir süre bekleyeceksin hemen yazmayacak dedi yakın enerjidede 2 hafta icinde birseyler olacak dedi ama o olmadı fakat durum analizi iyidi. Birde burda okuyup izmirli tarotta evren var ondanda memnun kaldım sadece ilişki ile ilgili degil 4,5 aydır icinde bulinduğum düsüncelerimide söyledi diger konu icin 2,5 aya oturacak dedi durumlar bekliyoruz bakalım vadeyi .fakat50 tl icin cok kısa bir faldı. Gerci benim falcılardan beklentim istiyorum ki sabaha kadar anlatsın.:)) kampanyaydı oydu buydu derken memnun kaldıklarım bunlardı sadece.son kez melisa iyi diyorlar onu bekliyorum deneyimleyen varsa meslisa donukuk ile ilgili bilgi verebilir mi ?

X