Fal Sepeti Deneyimleri

Selam kızlar, bende 1 aydır sihirly olsun fal sepeti olsun dışarda canlı bir falcı olsun baktırmadığım kişiye baktırmadığım fal kalmadı. Bu ay zaten maaşı onlara bağladım.:bicak:yorum yazmak icin şimdi üye oldum buraya.zaten oraya belli bir durum yazdığimız için ordan bir yürüyorlar ee size anlatsam sizde aynı yorumu yapardınız.benim tek ikna.oldugum evet güzel baktı dediğim mısırlı talia durumu çok güzel analiz edip nokta atısı yaptı fakat bir süre bekleyeceksin hemen yazmayacak dedi yakın enerjidede 2 hafta icinde birseyler olacak dedi ama o olmadı fakat durum analizi iyidi. Birde burda okuyup izmirli tarotta evren var ondanda memnun kaldım sadece ilişki ile ilgili degil 4,5 aydır icinde bulinduğum düsüncelerimide söyledi diger konu icin 2,5 aya oturacak dedi durumlar bekliyoruz bakalım vadeyi .fakat50 tl icin cok kısa bir faldı. Gerci benim falcılardan beklentim istiyorum ki sabaha kadar anlatsın.:)) kampanyaydı oydu buydu derken memnun kaldıklarım bunlardı sadece.son kez melisa iyi diyorlar onu bekliyorum deneyimleyen varsa meslisa donukuk ile ilgili bilgi verebilir mi ?
EVrene baktırdınmııı oncok iyi yaa,ben baktırıyorum ordakilere bide anıl cok iyi,acayip analiz ediyo ikiside ama evrenim dedikleri cıktı bikaç tanesi böyle dediklerini zamanla yasadım ama en cok istedigim şey henüz olmadı süresi var dedigine göre

Rosetta Stone: Sorduğum kişi için arkasına dönüp farkedip farkedilmediğine bakıyor ve kendisini sana anlatamadığını düşünüyor dedi. Sen çok duygusalsın ve senin incindiğini düşünüyor dedi. Senin çekiciliğinin farkında dedi. Beni egoist ve rahatına düşkün biri olarak algılıyormuş. Beni iyi bir eş ve iyi bir anne olabilecek birisi olarak görüyormuş. 1 ay içinde bu kişiyle görüşme olacakmış hatta ilişkimiz başlayacakmış. Gelecekte de evlilik gözüküyormuş. Büyük aşkı yaşarken iş hayatımda terfi de olacakmış. 1 ay içinde işim de olacakmış. Eski ilişkinle barışma olabilir dedi. İkilemde kalırsan zorluk çekebilirsin dedi. Eski ilişkindeki tartışmalı durum son bulacak, karar senin dedi. Bekleyip göreceğiz 🤷‍♀️

Falım geldi.. Yani kötü diyemicem elbette ama çok tatmin etmedi beni 7dklık faldı nokta atışı yoktu analizlerinde bana biraz genel bi fal gibi geldi. Acaba pembeci midir duygu ?

Benim de durumu kötü görüyorum dedi ve kötü birşey yaşadım maalesef. Onun dışında olumlu ve tavsiye niteliğindeydi

EVrene baktırdınmııı oncok iyi yaa,ben baktırıyorum ordakilere bide anıl cok iyi,acayip analiz ediyo ikiside ama evrenim dedikleri cıktı bikaç tanesi böyle dediklerini zamanla yasadım ama en cok istedigim şey henüz olmadı süresi var dedigine göre
Evet evrene baktırdım çok kısa baktı ama iyi baktı, ben memnun kaldım,umarım vadesi dediği gibi olur bekliyorum.anılada artık önümüzdeki ay atayım :KK70: duygu aurayı çok öven olmuş ama oda anlattığım şeyi analiz yapmış , istatikte bulunmuş ben istanbulda o bursada olunca hikaye anlatmış birde işte eskiye bakıyorumda aslında çok ilgiliymiş diyor yani zaten her ilişki öyledir başında tahmin etmesi zor olmasa gerek .normalde hepsi bekle derken duygu bana sen ara dedi ,benim aramam demek karşımdaki kişi için cepte olmam demek karşı tarafı iyi analiz edemediği icin yanlış yönlendirme yaptı. Ben arayacaksam neden fal baktırıyorum. :KK70:

Günaydın fal sepetinde Nesibe Tekbaşer'e baktıran var mı aranızda? 8 kişi bekliyor görünce profilini okudum iddialı geldi ama bilemiyorum fiyatı da herkese göre oldukça yüksek

Deneyimi olan varsa paylaşabilir mi?

Günaydın fal sepetinde Nesibe Tekbaşer'e baktıran var mı aranızda? 8 kişi bekliyor görünce profilini okudum iddialı geldi ama bilemiyorum fiyatı da herkese göre oldukça yüksek

Deneyimi olan varsa paylaşabilir mi?
Ben baktırmadım da 100 tl eder mi bilmiyorum
Arkadaşın falını dinlemiştim
Etmez bence

Şurada 2 defa adı gecen ahmet cansoyda 11 kisi sirada.
Talia cevrimici olsa butun basliktaki kizlar sirada olacak galiba:):):)
Nas cok ovuldu bu ara,bana olumlu konusmus ama sorularima olumlu cvb vermis sadece.kendinden emin konustugu icin etkilenilmistir belki.
Zulali de denedim.11,12 dk guzel analiz yapmis.ama kahve fakinda sadece sordugumuz sorularla ilgili nasil bilgi veriyorlar ona sasiyorum.
Sure vermedigi icin sadece analizleri iyiydi.
1 ay once alex cok olumsuz bir sey soylemisti.
Analizlerini seviyorum ama o olumsuz bilgiye ihtimal vermedigim icin tekrar atmiyorum.
Yani en gec 1,2 aya belli olur o kotu yorumladigi olay.eger dogru cikarsa tek bilmis kisi olacak.

O kadar çok Baktırdım ki çıktığı da oldu çıkmadığı da sona doğru çıkmamaya başladı ama ilk zamanlar çok iyiydi her falcıda oluyor bu bana, sanırım 1 kişiye 1 den fazla baktırmamak gerekiyor, niye öyle ölüyor her falcıda ben de anlamıyorum
Kesinlikle katiliyorum, ayni durumu ben de deneyimledim bazi falcilarla.

Kesinlikle katiliyorum, ayni durumu ben de deneyimledim bazi falcilarla.
Ben en son üç hafta falan önce atmıştım hatta belki bir ay oluyordur. Şöyle bir düşüncem var benim fal konusunda, gerçekten uzun aralıklarla baktırılmalı. Baktırdığımız falcıların kimisi gerçekten hissleriyle söylüyor bazı şeyleri evet ama bizimde sabır göstermemiz gerekiyor. Yukarılar da biriniz şey diye yazmıştı vade çıkmaz ama sonuçlar çıkar gibisinden. Ona katılıyorum. :)

X