Fal Sepeti Deneyimleri

Bende hem denemek için hemde açık diye melek karaya attım baya uzun bi yorum atmış 7 dakikalık ve sorularıma net cevaplar verdi.şuana ve geçmişe dair her şeyi söyledi.Geleceğe dönük de ilerleyen günlerde diye söyledi bakalım neler olacak

ahmet cansoy isimli yorumcunun falı geldi. isim harf vermeye çalışmış ama tutmadı. hisleri olabilir ama sıradan geldi bana. birkaç nokta atışı var. günlerce sıra beklemeye değmez. korkutucu bir cümlede kurmamış bana. metafizikle alakalı birşeyler paylaşıyor sanırım ama bana söylemedi.eylül öncesi için vade vermiş çıkarsa yazarım.

Günaydın arkadaşlar , Yağmur adlı yorumcuya fal baktıran var mı? Aşk ve kariyer hayatında yorumları nasıl acaba?

Bana da ilk baktırdım diye mi bilmiyorum ama özellikle Alex 9 dklık mı ne attı baya yorumlamışlar bende hepsi.Bi tek Dennis habire dediklerini tekrarladı

Alex,Derin hisler,Melih Gün,Naskendindehas dedikleri çıkan oldu mu kızlaaar???Veyahutta vadeleri tutan,vadede ben tutmayabilir onu anlarım ama şöyle olcak mesela olumlu veya olumsuz şu kişi gelcek bu böyle olcak dedikleri çıkan oldu mu???

nas çıktı bende. vadesi ile beraber

Bilgilendirme için teşekkür ederim bende ona atayım diyordum. Peki önerebileceğiniz kim var? Benim için önemli olan aşk ve kariyerde iyi olması.
Rica ederim. Kariyer için hiç baktırmadım. Aşk içinse herkes temmuzu verdi ancak nokta atışlı olan ve tatmin olduklarım Melisa Donukuk, Mısırlı Talia, Duygu Aura ve belki Alex denenebilir.
Utku Inanc’a da kahve falim denk gelmisti hediye falda, bildikleri vardi baya. Nas Kendinehas’ta oyle. 2-3 nokta atisi vardi, bir tane dedigini yarin teyit edecegim. Cikarsa yazarim.

Ben eger tekrar baktirirsam fal, bu dediklerim haricinde birine atmam asla. O sitedeki tum falcilari denedim neredeyse.

Bu arada enerji isi bu fallar yani benim enerjim bu kisilerle tuttu, sizde nasil olur bilemiyorum..

haftanın yorumcusu olarak attığım gün lora kartı diye bir deste ile destekledi.harf verdi doğrudu valla. seviyıorum ben o kadını. benim favorilerim. talia-nas-zülal şen

Mısırlı Talia
Mısırlı Talia'yı online bulamıyorum burada konusuda geçmiş pazartesi online olacağım demişti ama olmadı dün , yakalarsam onu denerim. Sizin önerdikleriniz şuanda açık değil takibe alayım onlarıda açarlarsa atarım.

Kızlar, haftanın falcısı muhabbetine Sevgi Derman ücretsiz Retro açılımı yapıyormuş. Retro açılımı nedir ? deneyen oldu mu hiç ? iyi miydi?

aynen donuk soyadı burda okudum sanki o da şeylerle bakıyomuş falan diye

Geçen yaz 1 kez baktırmıştım ona. Falın başında uyukluyor gibiydi, "yok canım yeeeaaaa, çooooooook olumsuz, uuuuuu berbat durumlar" diye giderken, falın ikinci yarısında birden 180 derece dönüş yapmıştı. Ama sanki o an transa geçip kendisi bir şeyler yaşıyormuş gibisinden :))

Dalga geçiyor sanmıştım, ama şimdi düşününce ya varlık meselesi girdi araya, ya da hakkında soru sorduğum kişi de tutarsızlıkta marka olduğu için onun yanar dönerliği yansıdı fala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…