- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 35
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Falı çıktı mı peki?Geçen yaz 1 kez baktırmıştım ona. Falın başında uyukluyor gibiydi, "yok canım yeeeaaaa, çooooooook olumsuz, uuuuuu berbat durumlar" diye giderken, falın ikinci yarısında birden 180 derece dönüş yapmıştı. Ama sanki o an transa geçip kendisi bir şeyler yaşıyormuş gibisinden :))
Dalga geçiyor sanmıştım, ama şimdi düşününce ya varlık meselesi girdi araya, ya da hakkında soru sorduğum kişi de tutarsızlıkta marka olduğu için onun yanar dönerliği yansıdı fala.
Falı çıktı mı peki?
aynen öyle, bugun birisine göndericem de , şu retro açılımı gereksizse başkasına göndereyimNasıl yapıyormuş? Bir fal atınca yanında hediye olarak mı?
nakta anda iyi diyolardı sevgilisi yok dedi bana adam yüzük bakmaya gitmiş kıza.(ayrıldılar sonra)nakta seni arar bişey olmaz ama ilişki dedi.evet aradı ama hala bişey yok. bende çok dediği gibi olmadı. hep ileri tarihte tanışacağımı düşündüğü şeyler söylediTaila yı beklemekten sıkıldım Naktaya baktırcam yine
Nakta çok ters bir kadınnakta anda iyi diyolardı sevgilisi yok dedi bana adam yüzük bakmaya gitmiş kıza.(ayrıldılar sonra)nakta seni arar bişey olmaz ama ilişki dedi.evet aradı ama hala bişey yok. bende çok dediği gibi olmadı. hep ileri tarihte tanışacağımı düşündüğü şeyler söyledi
nas olabilirArkadaşlar 20 krediye kimi önerirsiniz , şimdi baktırmak istiyorum.
25 TL onun kredisi.nas olabilir
benim içimden Özgür Can geçtiArkadaşlar 20 krediye kimi önerirsiniz , şimdi baktırmak istiyorum.
Bana hep promosyon kahve falında denk geliyor sizde vade felan tutturdu mubenim içimden Özgür Can geçti
Ben baktırmadım sanırım Özgür Can ' a hatırlayamadım.Bana hep promosyon kahve falında denk geliyor sizde vade felan tutturdu mu
Nakta çok ters bir kadın
Karakter olarak
Falına da yansıyor bence bu
Bir de bana baktığında daha çok astroloji yorumu gibi olmuştu
Ben beğenmedim naktayı
Yok instagramdan bakıyornakta dediğiniz falcı hangisi ? Mısırlı Taila dan mı bahsediyorsunuz?
ohaaa ciddenmi ya...Ya bide hepsi mesela atıyorum dedim ki şöyle olcakmı gelcekmi vs ya hepsi aynı şeyi demesine şaşırdım.Çıktı yani hee ayyyynas çıktı bende. vadesi ile beraber
banada baya şey dedi bide bana dedi bana cok güzel enerji verdin dedi senden çok iyi enerji aldım dedi baya anlattı bide.nas çıktı bende. vadesi ile beraber
Sen ne baktırdın canım nasa?nas çıktı bende. vadesi ile beraber
Tesadüftür o.Ciddi misin?????? Darisi benim basima