Fal Sepeti Deneyimleri

Geçen yaz 1 kez baktırmıştım ona. Falın başında uyukluyor gibiydi, "yok canım yeeeaaaa, çooooooook olumsuz, uuuuuu berbat durumlar" diye giderken, falın ikinci yarısında birden 180 derece dönüş yapmıştı. Ama sanki o an transa geçip kendisi bir şeyler yaşıyormuş gibisinden :))

Dalga geçiyor sanmıştım, ama şimdi düşününce ya varlık meselesi girdi araya, ya da hakkında soru sorduğum kişi de tutarsızlıkta marka olduğu için onun yanar dönerliği yansıdı fala.
Falı çıktı mı peki?

Bu arada ben olumsuz bir facı yorumlayacağım. Dennis
Bir daha asla atmam
İndiririm vardı ben de su falı attım ki 100 liralık bir fal.
İlk baktığında ben sevgili olmak istemiyor dediğim kişi için sevgili olmak istiyor olarak okumuş ve ona göre yorum yapmış
Şikayet ettim tekrar yorumladı
Arkada tv açık
Gevşek gevşek konuşmalar
Ciddiye almadığı gayet belliydi
Bu defa falı baştan başa değiştirdi
Saçma bir meblağ ödedim yani
6 dknın 3 dksında geveleme yaptı zaten

Taila yı beklemekten sıkıldım Naktaya baktırcam yine
nakta anda iyi diyolardı sevgilisi yok dedi bana adam yüzük bakmaya gitmiş kıza.(ayrıldılar sonra)nakta seni arar bişey olmaz ama ilişki dedi.evet aradı ama hala bişey yok. bende çok dediği gibi olmadı. hep ileri tarihte tanışacağımı düşündüğü şeyler söyledi

nakta anda iyi diyolardı sevgilisi yok dedi bana adam yüzük bakmaya gitmiş kıza.(ayrıldılar sonra)nakta seni arar bişey olmaz ama ilişki dedi.evet aradı ama hala bişey yok. bende çok dediği gibi olmadı. hep ileri tarihte tanışacağımı düşündüğü şeyler söyledi
Nakta çok ters bir kadın
Karakter olarak
Falına da yansıyor bence bu
Bir de bana baktığında daha çok astroloji yorumu gibi olmuştu
Ben beğenmedim naktayı

Bana hep promosyon kahve falında denk geliyor sizde vade felan tutturdu mu
Ben baktırmadım sanırım Özgür Can ' a hatırlayamadım.
G gulcinakksoy sorunca bakayım dedim o sırada o o geçti içimden.
Ben sanırım bugun Sevgi Derman a göndereceğim Retro Açılımı muhabbetine ama kahvemi içmedim henüz

X