- 4 Temmuz 2019
- 163
- 199
- 30
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Evet ben baktırdım şans eseri açık gördüm hemen yolladım keşke yollamasaymışım dedim ama... burda biri onun için olayı farklı demişti ya gerçekten olayı farklıymış jsjj şimdi anlıyorumSen baktir mismiydin?
töbee nasıl yani farklı:/korktum şimdi şeylerle mi bakıyor nasıl farklı bişeymi hissettin meselaEvet ben baktırdım şans eseri açık gördüm hemen yolladım keşke yollamasaymışım dedim ama... burda biri onun için olayı farklı demişti ya gerçekten olayı farklıymış jsjj şimdi anlıyorum
Ya evet çok açıklayıp dillendirmek istemiyorum ama korktum valla yalan söyleyemicem şimditöbee nasıl yani farklı:/korktum şimdi şeylerle mi bakıyor nasıl farklı bişeymi hissettin mesela
Evet ben baktırdım şans eseri açık gördüm hemen yolladım keşke yollamasaymışım dedim ama... burda biri onun için olayı farklı demişti ya gerçekten olayı farklıymış jsjj şimdi anlıyorum
Burda bir arkadaşta ahmetin yorumu için böyle konuştu. Korkutan bir yanı var galiba. Ben haber vercem size:)töbee nasıl yani farklı:/korktum şimdi şeylerle mi bakıyor nasıl farklı bişeymi hissettin mesela
Rosetta ve özgür çıkmaz inşallah sana. Rosetta hele berbat. Utku inancta ukala konuşuyor. Bana çıkmamıştıBedava fal kazandım, bakalım yorumcum kim çıkacakBir de Utku İnanç’a kahve falı attım.
Çiğdem Atlı çıktı.Rosetta ve özgür çıkmaz inşallah sana. Rosetta hele berbat. Utku inancta ukala konuşuyor. Bana çıkmamıştı
Yaa çok fena.o 15 liraken kahve attım salladı durdu.hızlı biri ama atar hemen cvpÇiğdem Atlı çıktı.
tamam bekliyoruz bakalım senin nasıl olcak:)bende ilk defa alexle derin hislere baktırdım o gece karabasan geldi rüyama ödüm koptu...Bide bugün melih güne baktırdım ondan irkildim bide ses kaydı bi değişik kadın mı erkek sesimi anlaşılmıyor hatta bana dua verdi oku diye nas felak gibi duaları her gün 7 defa oku dedi.erkek arkadasına olumsuz şeyler okunmus dedi daha bi korktum..Burda bir arkadaşta ahmetin yorumu için böyle konuştu. Korkutan bir yanı var galiba. Ben haber vercem size:)
mutlaka haber verBurda bir arkadaşta ahmetin yorumu için böyle konuştu. Korkutan bir yanı var galiba. Ben haber vercem size:)
Kadın mı erkekmi anlşılmıyortamam bekliyoruz bakalım senin nasıl olcak:)bende ilk defa alexle derin hislere baktırdım o gece karabasan geldi rüyama ödüm koptu...Bide bugün melih güne baktırdım ondan irkildim bide ses kaydı bi değişik kadın mı erkek sesimi anlaşılmıyor hatta bana dua verdi oku diye nas felak gibi duaları her gün 7 defa oku dedi.erkek arkadasına olumsuz şeyler okunmus dedi daha bi korktum..
valla öyle:))hatta ürktümde hani filmlerde olur ya bi ses gelir böyle öyle geldi gündüzdü ama gene ürtküm:)Kadın mı erkekmi anlşılmıyor
Nasıl ya?Evet ben baktırdım şans eseri açık gördüm hemen yolladım keşke yollamasaymışım dedim ama... burda biri onun için olayı farklı demişti ya gerçekten olayı farklıymış jsjj şimdi anlıyorum
valla bende girdim bu işlere o değilde kızlar inşallahhh töbeeee töbee ama çarpılmayız :)))))Nasıl ya?
Tamam o iş bendemutlaka haber ver
Melisa bend çıkmadı canım donuk mu öyle bişeydi soyadımelisa içinde öyle bişeyler mi dediler sanki okudum ona ataym diyorum ama korkuyorum :/